28 / 04 / 2024

İlhan Niyazioğlu

İlhan Niyazioğlu

Niyazlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Niyazioğlu, konut alırken fiyat kadar işçilik kalitesinin de önemli olduğunu vurguladı.

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülhanım Durmuş tarafından kuruldu.

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akif Baş ve İlhan Baş ortaklığında kuruldu.

Positive Otelcilik Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Positive Otelcilik Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özden Osman  Nizamoğlu ve İlhan Nuhoğlu ortaklığında kuruldu. 

Arıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 800 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Arı ve Musa İlhan ortaklığında kuruldu. 

Arnavutköy Seramik Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Seramik Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Çöpoğlu ve Ufuk Karakuş ortaklığında kuruldu. 

Eser Holding iflas etti!

Dünyanın en büyük 225 müteahhitlik firması arasında yer alan Ankara merkezli Eser Taahhüt ve bağlı 5 şirket için iflas kararı çıktı. Dev şirketin Nijerya’da Yoruba Kralı ile ortaklığı bulunuyordu. Eser Taahhüt’ün patronu İlhan Adiloğlu ise halen İNTES Başkan Vekili olarak görevinde bulunuyor.

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat binası 13 Eylül'de açılıyor!

Yeniden inşa edilen Beyoğlu’ndaki Yapı Kredi Kültür Sanat binası, 13 Eylül’de açılıyor. İlhan Koman’ın ünlü ‘Akdeniz’ heykelinin de yeni adresi burası olacak ve dışarıdan görülebilecek.

İlhan Çöpoğlu: Gayrimenkul franchise sektörü değişmek zorunda!

Batı Yakası Danışmanlık kurucusu İlhan Çöpoğlu Türkiye’de gayrimenkul piyasası ve sektör içindeki franchise ağlarını bayiliklobisi.com ‘a değerlendirdi.

Kayseri'de konut satışları düştü!

Kayseri ve ilçelerinde çok sayıda konut üreten Niyazlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Niyazioğlu, Kayseri'de inşaat sektörünün son bir yıldır patlama noktasına geldiğini söyledi.

İlhan Niyazioğlu: Ev alırken dikkat edin!

Niyazlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Niyazioğlu, konut alırken fiyat kadar işçilik kalitesinin de önemli olduğunu vurguladı.

Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İlhan Ziyade tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Alanoğlu İnşaat Turizm Tekstil Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Alanoğlu İnşaat Turizm Tekstil Otomotiv Anonim Şirketi, İlhan Alan Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım 2014 tarihinde Kağıthane, Hamidiye Mahallesi, Girne Caddesi'nde kuruldu.

Beyoğlu ve Şile'deki Abanoz Sokağı'nın adı müstehcen olduğu için değiştirildi!

Attila İlhan, Necati Cumalı ve Ümit Yaşar Oğuzcan'ın şiirlerinde geçen ve bir dönem Beyoğlu'nda genelevlerin bulunduğu 'Abanoz Sokağı' ile aynı ismi taşıyan Şile'deki bir sokağın ismi, 'çirkin ve müstehcen bir anlam anımsattığı' gerekçesiyle değiştirildi.

İlhan Niyazioğlu Haberi

İlhan Niyazioğlu

Müteahhitler, durgunluğu faizsiz taksitlendirmelerle aşmaya çalışıyor Haziran'da yapılacak genel seçimler bazı sektörleri olumlu bazı sektörleri de olumsuz etkileyecek. 


Olumsuz etkilenen sektörlerin başında ise inşaat geliyor. Müteahhitler, artan maliyetler ve seçim durgunluğunu, müşterilerine sıfır faizli taksitlendirmelerle aşmaya çalışıyor. 


İnşaat malzemelerine ortalama yüzde 20 zam geldiğini belirten Niyazlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Niyazioğlu, durgunluk nedeniyle çoğu firmanın bu zammı tüketiciye yansıtmadığını söyledi. Ev almak için en uygun zamanın senenin ilk 6 ayı olduğunu ifade eden Niyazioğlu, ancak bu sene 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin konut satışlarını olumsuz etkileyeceğini savundu Seçim sonrası satışlarda ise en az yüzde 10 civarında artış olmasını beklediklerini anlatan Niyazioğlu, firma olarak satışlarda yaşanan gerilemeyi sıfır faizli ve uzun vadeli taksitlendirmelerle aşmaya çalıştıklarını dile getirdi. 


Konut inşaatında artan yüzde 20...