23 / 07 / 2024

Ilıcada kentsel dönüşüme girecek işyeri fiyatları

Ilıcada kentsel dönüşüme girecek işyeri fiyatları

İçişleri eski Bakanı Efkan Ala ile Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ın Başbakanlık girişimleri sonuç verdi. Ilıca esnafı mağdur olmadan yeni işyerlerine kavuşuyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüme 'amaçları bana sağlam bir bina vermek değil, benim hakkımı gasp etmek' olarak bakılıyor! 

İstanbullular deprem riskinin bu denli yüksek olduğu bilinen bir şehirde kentsel dönüşüme pek olumlu bakmıyor. Peki bunun sebebi ne? 

Kentsel dönüşümde şaşırtan açıklama: Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız!

Memleket Partisi'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Ataşehir’in kentsel dönüşümüyle ilgili açıklamalarda bulunarak “Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız. Kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm olması gerekiyor.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, riskli binaların kentsel dönüşüme sokulması için vatandaşlara çağrıda bulundu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir kez daha tüm vatandaşlarıma, 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sokmaları çağrısında bulunuyorum." şeklinde konuştu.

Kentsel dönüşüme giren ev satılır mı?

Kentsel dönüşüm süreci başlamış bir yapıdan ev satın almak ya da satmak isteyenler "Kentsel dönüşüme giren ev satılır mı?" sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte yanıtı...

Kentsel dönüşüme girmemiş hiçbir bina kalmayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum kentsel dönüşümle ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüme girmemiş hiçbir bina kalmayacak" dedi. 

Kentsel dönüşüme katılmak zorunlu mu?

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen binalar yıkılarak yeniden inşa ediliyor. Peki, kentsel dönüşüme katılmak zorunlu mu?

KİPTAŞ'tan kentsel dönüşüme 1 milyar TL yatırım!

İstanbul'da 300 bin konutun kentsel dönüşüme girmesi gerekiyor. Dönüşüme yeni model geliştiren KİPTAŞ çalışmalar dahilinde 1 milyar TL'nin üzerinde yatırım yaptı. 

İstanbul'da 700 bin bina kentsel dönüşüme girmeli!

17 Ağustos İstanbul depremi yıldönümü gelirken uzman isimler büyük İstanbul depremine yönelik açıklamalarına devam ediyor. AFAM Müdürü ve inşaat mühendisi Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan, İstanbul'da 700 bin binanın kentsel dönüşüme girmesi gerektiğini dile getirdi. 

Kentsel dönüşüme Kanal İstanbul dopingi!

Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilecek olan 500 bin nüfuslu Yenişehir ile İstanbul’da kentsel dönüşüme hız verilmesi amaçlanıyor. 

İstanbul'un o ilçesine kentsel dönüşüm müjdesi!

İstanbul'daki en kalabalık ilçelerden olan Bahçelievler'de, belediye meclisi kentsel dönüşüme hız kazandıracak 4 önemli karar aldı. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor...

İzmir Bayraklı'da kentsel dönüşüm için uygun kredi imkanı!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde kentsel dönüşüme yönelik verilen uygun faiz imkanından yararlanmak isteyen vatandaşlar için protokol imzalandı. 

Evi kentsel dönüşüme girenler dikkat! Kira yardımı nasıl alınır?

Evi kentsel dönüşüme girecek vatandaşlar tarafından kentsel dönüşüm kira yardımına ilişkin detaylar araştırılıyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımında şartlar neler? İşte ayrıntılar...

Ilıcada kentsel dönüşüme girecek işyeri fiyatları Haberi

Ilıcada kentsel dönüşüme girecek işyeri fiyatları

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca esnafıyla biraraya geldiği toplantıda müjdeli haberi verdi. Ilıca esnafının merakla beklediği toplantıda Başkan Orhan, kentsel dönüşüm kapsamında Aziziye Caddesi'nde yıkılacak olan dükkanların kamulaştırma bedellerini, yeni dükkanların hak sahiplerine ve kiracılara satış rakamlarını açıkladı. Başkan Orhan, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala'nın Başbakanlık nezdinde yaptığı girişimlerle yeni işyerlerinin Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından yapılacak satış rakamlarının olabildiğince aşağıya çekildiğini kaydetti. 




Esnafı rahatlatan açıklama Aziziye Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Selim Alak ile Ilıca Mahalle Muhtarı Timur Meral'in de katıldığı toplantıda esnaflarla bir araya gelen Başkan Orhan, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi, yeni dükkan fiyatlarını açıkladı. Ilıca Eski Mahalle ikinci etapta yapımına başlanan 380 konut 114 işyeriyle ilgili esnafları bilgilendiren Başkan Orhan, mevcut işyerlerinin metrekaresinin...