18 / 05 / 2024

ılıcaksu termal tesis alanı

ılıcaksu termal tesis alanı

Bursa’nın tüm ilçelerine hizmetlerini ulaştırarak kente değer katan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Harmancık ’a, Ilıcaksu mevkiindeki termal suların değerlendirilerek turizminin kalkındırılacağı modern bir tesis kazandırmayı hedefliyor.

Üç ildeki gayrimenkuller kiraya veriliyor! 7 iş yeri ve Amasya'daki termal tesis için tarih açıklandı!

Çanakkale Bayramiç ve Uşak Merkez'de yer alan 7 adet iş yeri ile Amasya'daki termal sosyal tesis kiraya veriliyor. İşte detaylar...

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

Afyonkarahisar'da 240 milyon TL'ye icradan satılık termal otel!

Afyonkarahisar İcra Dairesi Afyonkarahisar'da yer alan termal oteli 240 milyon 406 TL bedelle satışa çıkardı. 

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.

Mersin Erdemli'de 34.1 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Erdemli İcra Dairesi, Mersin ili, Erdemli ilçesi, Tömük Mahallesi, 75 ada, 56 parselde yer alan turistik tesis ve arsasını 34.1 milyon TL'ye satıyor.

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

Dalaman'da 33.8 milyon TL'ye icradan satılık turizm tesis imarlı arsa!

Ortaca İcra Dairesi Müdürlüğü, Muğla ili, Dalaman ilçesi, Kapıkargın Mahallesi 146 ada 30 ve 32 parsellerde yer alan 1.258,45 metrekarelik turizm tesis imarlı arsayı toplam 33 milyon 808 bin 605 TL'ye icradan satıyor...

Kayseri Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesisi ve Aile Sağlığı Merkezi açıldı! 

Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever işbirliği ile hayata geçirilen Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesis veAile Sağlığı Merkezi açıldı.

Erzurum'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık entegre tesis binası!

Erzurum 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Erzurum İli, Aziziye İlçesi, Gezköy Mahallesi'ndeki 4664 Parsel kargir üç adet tek katlı entegre tesis binasını 12 milyon 305 bin 966 TL'ye icradan satıyor...

Ankara'da 22.5 milyon TL'ye satılık termal otel!

Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kahramankazan Kayı Mahallesi'nde yer alan termal oteli satışa çıkardı.

Ankara Kahramankazan'da 24.5 milyon TL'ye satılık termal otel!

Mülkiyeti Kazan Belediyesine ait olan termal otel ve arsası vasıflı gayrimenkul 24 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan termal otelin ihalesi 1 Mart 2019 cuma günü gerçekleştirilecek.ç

Afyonkarahisar'da 155 milyon TL'ye satılık termal otel!

Afyonkarahisar Demirçevre Köyü’nde bulunan beş yıldızlı termal otel açık artırma usulü ile 154 milyon 952 bin 24,07 TL bedelle 18 Ocak'ta satılacak...

ılıcaksu termal tesis alanı Haberi

ılıcaksu termal tesis alanı

‘Daha yaşanabilir ve daha sağlıklı bir kent’ hedefiyle hizmetlerini aralıksız sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, bütünşehir yasasının ardından Büyükşehir sınırlarına dahil olan ilçelerde de hizmetlerini bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda planlamaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Harmancık’ta Ilıcaksu mevkiindeki termal su bölgesinde incelemelerde bulundu. Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ve Harmancık Kaymakamı Hakan Engin ile Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının eşliğinde gerçekleştirilen incelemenin ardından bölgeye termal suların değerlendirileceği bir tesis kurulacağı belirtildi.


“Termal sular değerlenecek”

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın her alanda gelişimini ve kalkınmasını sağlarken bir yandan da yeni ilçelerde çalışmalarına devam ettiklerini hatırlatarak, “Dağ yöresinin güzel ilçesi Harmancık’ta, Ilıcaksu mevkiinde, bölgemizin ekonomisine katkı sağlayacak unsurlardan biri de termal sularımız... Şu anda sadece Ilıcaksu bölgesinde, bu havzada, büyük bir tesise...