23 / 07 / 2024

ılıksı yaşamkent zonguldak

ılıksı yaşamkent zonguldak

Turyapı, Zonguldak Kozlu'da hayata geçirdiği, dünyanın yeni konut trendine öncülük eden Ilıksu Yaşamkent'in iskanını aldı, kat mülkiyetine geçildi. Konutların teslimi 2013 Mart ayı sonundan itibaren başlayacak.

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

Kuşadası'ndaki lüks sitenin sakinleri ‘istinat’ kabusu yaşıyor! Ölümden döndüler!

Hafta sonu etkili olan fırtına ve sağanak yağış sebebiyle içerisinde lüks villaların bulunduğu sitenin istinat duvarı yıkıldı. Herhangi bir sonuç alamadıklarını dile getiren site sakinleri, en kısa sürede önlem alınmazsa üst sokaktaki binaların da aşağı doğru kaymasından korktuklarını söyledi.

Lüks konut pazarında son trendler neler? 

Son yıllarda lüks konut pazarı dünya çapında alıcıların isteklerini ve yaşam tarzlarındaki değişikliklerle beraber değişiyor. Buna göre, modern lüks evler sadece gösterişli mekanlar olmaktan çıkıp teknoloji sürdürülebilirlik ve kişiselleştirme unsurların da yer aldığı yapılar oldu.

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

Silivri Pehlivanoğlu Yaşamkent Haziran 2024'te teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Silivri'de hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projede 223 adet konut ve 22 adet ticari alan yer alıyor.

Pehlivanoğlu Yaşamkent'te 4.3 milyon TL'ye 2+1! Haziran 2024'te teslim!

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul Silivri'de hayata geçirdiği Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinde fiyatlar 4 milyon 300 bin TL'den başlıyor. İşte Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili detaylar...

Belediyeden müjde! 4 Ağustos'a kadar bunu yapanlar karşılıksız 13.000 TL'yi kapacak!

Muğla Belediyesi, tarihi ve kültürel değerlerini fotoğraflar aracılığıyla keşfetmek isteyen amatör ve profesyonel fotoğrafçılara yönelik bir yarışma düzenliyor. Kazanan fotoğrafçıya karşılıksız 13.000 TL ödül verilecek. Detaylar haberimizde!

Ekonomi kötüye giderken lüks ürün tüketiminin altın çağını yaşamasının nedeni ne?

Bütün dünya enflasyonun yıkıcı etkileri ile mücadele etmeye çalışırken daha da pahalılaşan lüks ürünlerin tüketimi altın çağını yaşıyor. Peki lüks ürün tüketiminin artmasındaki nedenler ne? Uzmanlar açıkladı...

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Yabancıya konut satışı düzenlemesiyle lüks konut piyasası hareketlenecek!

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu, yabancıya konut satışı düzenlemesiyle birlikte daha yüksel profilde yatırımcının Türkiye’ye geleceğini ve lüks konut piyasasının hareketleneceğini dile getirdi.

Otomotiv sektöründe lüks talep patlaması! İşte en çok satan modeller

Otomotiv sektörü çip krizi ve artan enflasyon nedeniyle orta sınıf model araba satışlarında gerileme yaşadı. Fakir daha fakirleşirken zenginin daha zenginleştiği ortamda lüks sınıf arabalara ilgi arttı. Lüks sınıfta en çok satan model Audi oldu.

Evlenmek isteyen gençler dikkat! Devletten 16 bin Türk Lirası karşılıksız çeyiz desteği!

Evlenmeyi düşünen fakat maddi sebepler dolayısıyla zorlanan gençlere devletten sevindici haber geldi. Devlet tarafından toplam 16 bin lira karşılıksız ödeme yapılıyor. Süre ve yaş kısıtlaması bulunurken paralar hak sahibi vatandaşların banka hesaplarına 30 gün içerisinde yatırılıyor.

ılıksı yaşamkent zonguldak Haberi

ılıksı yaşamkent zonguldak

Turyapı, Zonguldak Kozlu'da doğa ile iç içe, modern ve dört dörtlük bir konfora sahip, deniz ve ormanlarla çevrili Ilıksu Yaşamkent projesiyle doğal yaşam tarzına öncülük ediyor. Ilıksu Yaşamkent'in iskanı ve kat mülkiyetinin alındığını ifade eden Turyapı Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Turpcu, proje için artık sayılı günler kaldığını belirterek konutların tesliminin 2013 Mart ayı sonundan itibaren başlayacağı müjdesini veriyor. 


Örnek kentsel dönüşüm projesi

Turyapı'nın Zonguldak Kozlu'da hayata geçirdiği Ilıksu Yaşamkent projesi lüks ve konforu doğal yaşamla buluşturuyor. Konforu ve lüksüyle bölgede bir başka örneği olmayan Ilıksu Yaşamkent, Zonguldak'ta kentsel dönüşümün en çarpıcı örneklerinden biri olarak öne çıkıyor.  


Kent merkezine sadece 13 kilometre uzakta, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nin yanında, deniz ve ormanla içiçe yeni bir yaşam tarzının adı olan Ilıksu Yaşamkent, sakinlerini Batı Karadeniz'de...