15 / 05 / 2024

ilk altı aylık konut satış oranları

ilk altı aylık konut satış oranları

Emlak GYO rakamlarına göre, Haziran ayında toplam satış hasılatı 462 milyon TL olan bin 112 konut satıldı. Bu rakam bu yılın en yükseği oldu. 6 aylık satış hasılatı da 1.8 milyar TL'ye ulaştı.

Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank peş peşe açıkladı! 3 milyon TL'nin aylık getirisi uçtu!

Yastık altında parası olan vatandaşların gündeminden düşmeyen mevduat faizi oranları güncellendi. Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank yeni faiz oranlarını peş peşe açıkladı! İşte 3 milyon TL'nin aylık getirisi...

Zorunlu trafik sigortası aylık artış oranları açıklandı...

Zorunlu trafik sigortası aylık azami prim yükseliş oranı, 2024 senesinin ilk 4 ayı için yüzde 5 olarak kaydedildi. Bu oran, 2023'ün mayıs ayından itibaren aylık yüzde 2 olarak yapılıyorudu. İşte haberin detayları...

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

Milyonlarca öğrecinin hesabına toplu para yatacak! KYK 3 aylık toplu ödeme hangi ay yapılacak? 

Devlet milyonlarca öğrenciye burs ve kredi desteği sağlıyor. Her sene ilk burs alacak öğrencilerin hesaplarına toplu ödeme yapılıyor. Milyonlarca öğrencinin hesabına toplu para yatacak. Peki, KYK 3 aylık toplu ödeme hangi ay yapılacak?

150 bin TL’nin bir aylık faiz getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar dolar, altın ve borsanın yanı sıra, yatırım yapacak yeni yatırım araçları arıyor. Bu kapsamda, bankaların mevduat faiz oranları yatırım yapmak isteyenler için önemli bir seçenek oluyor. Peki, 150 bin TL’nin bir aylık faiz getirisi ne kadar? İşte detaylar...

2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı! İstanbul ilk sırada

TL'de yaşanan değer kayıpları nedeniyle altın ve dövize ilgi gittiçe artıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre Türkiye'de 2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı.

İkinci el online oto pazarında satışlar yüzde 9 arttı: 1 milyon 4 bin 721 araç satıldı! 

Haziran'da online mecralarda 298 bin 4 kurumsal ilan verildi. Bu senenin ilk altı aylık döneminde satışlar, 1 milyon 4 bin 721 şeklinde kaydedildi. 

SUV otomobil satışları yüzde 79,32 arttı! Türkiye'de satılan her 2 otomobilden 1'i SUV!

Açıklanan rakamlara göre, Türkiye otomobil pazarında bu senenin ilk altı aylık döneminde SUV gövde tipli otomobil satışları, 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 79,32 artış gösterirken, SUV'un satışlardan aldığı pay da yüzde 46'ya çıktı.

Haziran ayında aylık en yüksek reel getiri BIST 100 endeksinde oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Haziran ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 13,86 ile BIST 100 endeksinde gerçekleşirken, 2023'ün ilk altı ayında külçe altın TÜFE ile indirgendiğinde yüzde 12,71 reel getiri sağladı.

İŞKUR 2023'ün ilk yarısında yarım milyondan fazla kişiyi işle buluşturdu!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), 2023 yılının ilk altı aylık döneminde toplamda 584 bin kişinin istihdamına aracılık etti.

Mayıs ayında en fazla aylık reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde 2023 yılının Mayıs ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 4,55 ile külçe altında gerçekleşti.

İlk 4 aylık dönemde 94 milyar TL yeni borç oluştu!

Merkezi yönetim brüt borç stoku 2023’ün ilk 4 aylık dönemde 408 milyar TL birden artarak 4.6 trilyon liraya çıktı. Yüksek riskli değişken faizli borçlar yüzde 17 oranında yükseldi.

Gram altında köpük oluştu diyen İslam Memiş ilk kez açıkladı! Alım için doğru zaman değil! İlginç şeyler oluyor!

Altını bilen adam İslam Memiş'ten ilk kez ''gram altında köpük oluştu, bu rakamlardan alım doğru değil'' açıklaması geldi. İlginç şeyler oluyor!

ilk altı aylık konut satış oranları Haberi

ilk altı aylık konut satış oranları

Emlak GYO rakamlarına göre, haziran ayında toplam satış hasılatı 462 milyon TL olan bin 112 konut satıldı. Bu rakam bu yılın en yükseği. 6 aylık satış hasılatı da 1.8 milyar TL'ye ulaştı Emlak GYO tarafından gerçekleştirilen projelerin haziran ayı satış rakamları açıklandı. Buna göre haziranda toplam satış hasılatı 462 milyon TL'lik bin 112 konut satışı gerçekleşti. Bu rakam mayıs ayında 424 milyon TL olmuştu. Emlak GYO tarafından geliştirilen projelerde, 1 Ocak - 30 Haziran 2014 tarihleri arasında toplamda KDV hariç 1 milyar 836 milyon TL'lik ve 4 bin 174 adetlik satış gerçekleşti. 


EN YÜKSEK SATIŞ İSTMARİNA'DA 


Haziran ayında en yüksek satış adedi 301 adet ile İstMarina projesinde gerçekleşti. Buradan elde edilen satış hasılatı 100 milyon TL'yi aştı. Bunu, 238 ile Bahçetepe...