29 / 06 / 2024

İlk Çatı Ve Cephe Sistemleri adres

İlk Çatı Ve Cephe Sistemleri adres

İlk Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nigar Daban tarafından kuruldu.

Ev sahiplerini ve kiracıları yakından ilgilendiriyor! Tahliye taahhüdünde buna dikkat!

Mülk sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan kavgalar mahkemelere taşınırken pek çok ev sahibi de tahliye taahhüdü ile ilgili detayları merak ediyor. İşte ev sahiplerinin dikkat etmesi gereken o detay...

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özeren, Murat Çat ve Tuğberk Doğruyol ortaklığında kuruldu.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Kiracı hangi şartlarda evden çıkarılabilir? Mülk sahibi ve kiracı hakları neler?

Yükselen kira fiyatları ve konut yetersizliği kiracılarla ev sahipleri arasındaki sorunların gün geçtikçe artmasına neden oluyor. Peki mülk sahiplerinin ve kiracıların hakları neler? Kiracı hangi şartlarda evden çıkarılabilir?

TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında ara verilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinin kuralarında son dakika gelişmeis yaşandı. TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hamdi Kemerci ve Şevri Eray Beyaz ortaklığında kuruldu. 

Faizlerin ve yabancıya vatandaşlık verilmesinde limitin yükselmesi konut satışını nasıl etkiledi?

Aveb Proje ve Danışmanlık Satış Uzmanı Dilan Çelik, konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. Çelik, "Gün geçtikçe artan fiyatların, değişen müşteri profilinin üzerine bankaların açıklamış olduğu faiz oranlarının sonrasında konut sektöründe mülk sahipleri ve müşteriler arasında ciddi bir kargaşa

Düşük faizli konut kredisi ve yabancıya vatandaşlık limitinin yükseltilmesi konut sektörünü nasıl etkiledi?

Gün geçtikçe artan fiyatların, değişen müşteri profilinin üzerine bankaların açıklamış olduğu faiz  oranlarının sonrasında konut sektöründe mülk sahipleri ve müşteriler arasında büyük bir sorun oluştu. Mülk sahiplerinin yüksek beklentileri nedeni ile alıcılar konut almaktan vazgeçiyor.

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Can Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Kayı Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uçar tarafından kuruldu.

Fahiş kira zamları mülk sahibi ve kiracıları davalık ediyor!

Fahiş kira fiyatları ev sahiplerini ve kiracılarını karşı karşıya getiriyor. Konut kiraları yükseldilçe mahkemelere taşınan ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıkları da arttı.

Koçaklar Çatı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Koçaklar Çatı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Sancaktepe’de   300bin TL sermaye bedeli  ile  Osman Nuri Koçak tarafından kuruldu.

Ev sahibi ve kiracıların hakları neler?

Sonbahar aylarına yaklaşıldıkça ev kiralamak isteyenler de arttı. Okulların yüz yüze eğitime geçiş yapacağının açıklanması ve üniversitelerin de yakında açılacak olması da kiralık ev arayışlarının artmasına neden oldu. Peki mülk sahibinin ve kiracının hakları neler? İşte ayrıntılar...

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Ataş tarafından kuruldu.

İlk Çatı Ve Cephe Sistemleri adres Haberi

İlk Çatı Ve Cephe Sistemleri adres

İlk Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nigar Daban tarafından kuruldu.

İlk Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 2- Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 3- İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit,seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya,nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

İlk Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited...