21 / 05 / 2024

İlk Taha Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

İlk Taha Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

İlk Taha Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İlker Kansız ve Aptullah Sonet Kansız imzasıyla kuruldu.

Sinpaş Kızılbük devre mülk projesinde Nisan'da 330 adet gayrimenkul satıldı: 206.6 milyon TL'lik ciro!

Sinpaş Kızılbük devre mülk projesinde Nisan ayına ilişkin satış rakamları açıklandı. Projeden bugüne kadar yapılan satışlar da belli oldu. İşte Marmaris Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile ilgili o gelişmeler...

Gayrimenkul alırken kazanmanın kuralı açıklandı! İşte o yöntem

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin aklındaki en önemli sorulardan biri de, nereden nasıl bir mülk alınması gerektiği.  İş adamı ve yazar Robert Kiyosaki en önemli kuralın iyi sokaktaki en kötü evi almak olduğunu söyledi.

Ala Ersoy Mülk Ve Gayrimenkul İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ala Ersoy Mülk Ve Gayrimenkul İşletmeleri Anonim Şirketi Kadıköy'de 18 milyon 910 bin 348 TL sermaye bedeli ile Ala Ecelehüve Ersoy tarafından kuruldu.

Arer Mülk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Arer Mülk Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 5 milyon 537 bin 172 TL sermaye bedeli ile Ala Ecelehüve Ersoy tarafından kuruldu.

Yenia Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu! 

Yenia Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Taha Yasin Öztürk tarafından kuruldu.

Kızılbük GYO Balıkesir devremülk projesi için düğmeye bastı! Yeni şirket kuruluyor! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir'de devretatil ya da devremülk projesi geliştirmek için start verdi. Proje için şirket kurulacak. İşte ayrıntılar....

Gayrimenkul alırken borçlu çıkabilirsiniz! Bu kontrolü yapmadan sakın imza atmayın!

Gayrimenkul satın alma işlemlerinde son aşama olan tapu devrinde bazı aşamalara dikkat edilmesi gerekiyor. Öyle ki yeni sahip, bu devir ile satışı yapılan mülkün eski borçlarından da sorumlu hale gelebiliyor.

Gayrimenkul sektörü temsilcileri BDDK'nın konut kredileri kararını değerlendirdi! Konut fiyatlarındaki artış frenlenecek

İlk konutunu alacaklara yönelik yapılan kredi düxzenlemesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gayrimenkul sektörü temsilcileri bu kararla birlikte konut fiyatlarındaki artışın frenlenebileceğini söyledi. 

Nas Devre Mülk Gayrimenkul Turizm Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nas Devre Mülk Gayrimenkul Turizm Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Şeker tarafından kuruldu.

Gayrimenkul değerleme raporu nedir? Değerleme kriterleri nelerdir?

Gayrimenkul değerleme raporu, taşınmazın birçok özelliğini detaylı bir şekilde kapsayan bir belgedir. Bu belgede, mülkün farklı yönleri değerleme uzmanları tarafından ele alınarak işlenir. Peki gayrimenkul değerlendirme raporu nedir, değerleme kriterleri nedir ve ne işe yarar?

Devre mülk nedir? Devre mülkün avantajları nedir?

Devre mülk, mülke ait kullanım hakkı sunan bir özelliktir. Tatil beldesindeki bir gayrimenkul türü olan bu özellik birçok avantaj sunar. Bu noktada devre mülk nedir, devre mülkün avantajları nedir gibi sorular önem kazanıyor. İşte devre mülk ile ilgili bilinmesi gereken detaylar…

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çolakoğlu tarafından kuruldu.

Land Plan Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Land Plan Gayrimenkul Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Necati Yavuz tarafından kuruldu.

İlk Taha Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

İlk Taha Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


İlk Taha Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İlker Kansız ve Aptullah Sonet Kansız imzasıyla kuruldu. 


İlk Taha Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu: 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,  ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  3-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek.   4-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 5-Şirket, amaç ve konusu gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkulü satın alabilir, devir ve ferağ edebilir, irtifak, intifa, sükna hakları ile ayni veya gayrimaddi...