29 / 04 / 2024

ilk termal sağlık kasabası nerede

ilk termal sağlık kasabası nerede

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Bolu’ya toplamda 250 milyon dolara mal olacak Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası kuruluyor. Narven Termal Sağlık Kasabası Bolu’nun ikinci büyük yerleşim alanı olmaya hazırlanıyor.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yüzde 190 oranında büyüdü!

Yılın ilk 8 ayında prim üretimi %190,2 büyüyen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, sağlık branşının lokomotifi haline geldi. TSS yaptıran sigortalıların sayısı 3 milyon 614 bin kişiye ulaştı.

Sağlık Bakanlığı 2023 yılı 2'nci dönem atama kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi!

Sağlık Bakanlığı, uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadroları için ilk kez ya da yeniden atama duyurusunu resmen yayımladı. İşte ayrıntılar..

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Sağlık çalışanları zam taleplerini açıkladı: İlk 3 ayda yüzde 35 yükseliş! 

Sağlık-Sen 1 Ağustos tarihinde başlayacak toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde taleplerini tek tek duyurdu. İşte sağlık çalışanlarının zam talepleri...

Sağlık Bakanlığı'ndan ikinci etap personel alımı ne zaman olacak? İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan ve büyük ilgi uyandıran 85 bin atamanın ilk etabı tamamlanmıştı. Tamamlanan ilk etap gözleri ikincinin ne zaman olacağına çevirdi. Peki bu ikinci atama için bir açıklama yapıldı mı?

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı! Binlerce sağlıkçı bu haberi bekliyor!

"Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman?" sorusu arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Gerçekleştirilen alımla ilk olarak 45 bin 500 personel alımı gerçekleştirilmişti. Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı çerçevesinde ise 85 bin personel alınacak.

Sağlık Bakanlığı kadro ve branş dağılımı belli oldu! 2022 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

Sağlık Bakanlığı tarafından 85 bin personel alımı için ilk etapta 42 bin 500 personel alınacağı açıklamıştı. Sağlık Bakanlığı kadro ve branş dağılımı belli olurken KPSS-2022/11 tercih kılavuzu da ÖSYM üzerinden açıklandı.

Sağlık Bakanı Koca detayları paylaştı! Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alacak! İşte başvuru detayları...

Sağlık Bakanlığı personel alımlarını İşkur aracılığı ile yürüteceğini açıkladı. 85 bin personel alımının ilk etabı 42 bin 500 personelle başlayacak. İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı detayları...

Sağlık Bakanlığı ilk etapta 42 bin 500, toplamda 85 bin personel alacak! Bakandan açıklama geldi! Başvuru şartları...

Sağlık Bakanlığı ilk etapta 42 bin 500, toplamda 85 bin personel alacak. Bakan Fahrettin Koca, personel alımı başvuru kılavuzlarının İŞKUR'a, tercih kılavuzunu hazırlamak üzere listelerin ÖSYM'ye yollandığını belirtti. İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili merak edilen son dakika detayları

Sağlık Bakanlığı müjdeyi verdi! Devlet hastanelerine 11 bin 317 işçi ve 31 bin 317 sağlık personeli alınacak!

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımına ilişkin açıklama yaptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ilk etapta 31 bin 317 personel alımının yapılacağını belirtti. İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı atama kurası 2022 ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Sağlık Bakanlığı tarafından 20 bin sağlık personeli alımı ile ilgili süreç 8 Mart’ta başladı. Uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atamalar için takvim belli oldu. İşte tüm detaylar...

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş’da 50 bin TL sermaye bedeli  ile Fikret Baydarman tarafından kuruldu.

ilk termal sağlık kasabası nerede Haberi

ilk termal sağlık kasabası nerede

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Bolu’ya toplamda 250 milyon dolara mal olacak Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası kuruluyor.  Narven Termal Sağlık Kasabası 450 bin metrekare alanıyla Bolu’nun ikinci büyük yerleşim alanı olmaya hazırlanıyor. Türkiye turizmine katkı sağlayacak olan Narven, aynı zamanda Bolu halkının da yeni istihdam alanı Bolu’da 250 milyon dolarlık bir yatırımla inşa edilen Narven Termal Sağlık Kasabası, Türkiye’deki termal turizmin bugüne kadarki en büyük yatırımlarından biri. Hisseli gayrimenkul sistemi ile Ocak 2016’dan itibaren misafirlerini ağırlayacak olan Narven Termal Sağlık Kasabası, 450 bin metrekare alanda, 7200 yatak kapasitesi ile  Bolu turizmini de iki katına çıkaracak. Bolu’nun ikinci büyük yerleşim alanı olmayı hedefleyen Narven, Bolu halkına sunacağı istihdam olanağı ile de şehrin kalkınmasını sağlayacak.  "Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu"...