28 / 04 / 2024

ilk tse belgesi

ilk tse belgesi

Kombassan Holding'in turizm alanında faaliyet gösteren şirketlerinden Bera Ankara, turizm sektöründe Türkiye'nin ilk "Helal Uygunluk Belgesi"ni aldı. Holding'in Bera Oteller Zinciri 'nin 4 halkası bulunuyor.

Türkiye'de diploma denkliği almak isteyen öğrenciler dikkat: Artık dil belgesi zorunlu

Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olan öğrencilerin Türkiye'deki denklik işlemlerinde artık dil belgesi şartı bulunuyor. Özellikle öğrencilerin mezun oldukları üniversitelerin en az 3 uluslararası sıralama kuruluşunun listesinde ilk 400 içinde yer alması gerekecek. İşte detaylar..

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Atakule AVM, TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Atakule GYO portföyünde bulunan Atakule Alışveriş Merkezi, TSE tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" aldı. 

Akiş GYO AVM'leri TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesinde faailiyet gösteren Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" almaya hak kazandı...

Limak yeni hedeflerini açıkladı!

Limak Şirketler Grubu, sürdürülebilirlik raporunu yayınladı. İkinci büyük çimento üreticisi olan Limak Çimento, Türkiye’de ilk GOLD Belgesi ve ilk ISO 45001 belgesi alan entegre çimento fabrikası unvanına sahip oldu.

İlk 5 ayda 67 milyar liralık yatırım teşvik belgesi alındı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Senenin ilk 5 ayında 67 milyar liralık yatırım teşvik belgesi düzenlemişiz, bunlar hayata geçerse 110 binin üzerinde yeni istihdam oluşmasını öngörüyoruz'' dedi.

2019'un ilk çeyreğinde 1.101 yatırım teşvik belgesi verildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tararından yılın ilk çeyreğinde 1.101 yatırım teşvik belgesi verildi.

Kırıkkale’de ilk yeterlilik belgesi verildi!

Emlak işletmelerine yetki belgeleri ''Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik” kararı kapsamında Kırıkkale’de ilk yeterlilik belgesi verildi.

10 ayda 5 bin 105 yatırım belgesi verildi!

2018'in ilk 10 ayında 5 bin 105 yatırım belgesi düzenlendi. Bu kapsamda 131 milyar sabit yatırım yapılması ve 223 bin kişilik istihdam oluşması planlanıyor.

Küçükçekmece Belediye Binası Enerji Kimlik Belgesi’ne kavuştu!

Türkiye'nin ilk BREEAM Yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliği taşıyan Küçükçekmece Belediyesi Hizmet Binası, ‘Enerji Kimlik Belgesi’ne kavuştu.

3. havalimanına Çevre Yönetim Sistemi Belgesi!

İGA, yenilenen ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi’ni havacılık sektöründe ve diğer karşılaştırmalı sektörlerde Türkiye’de alan ilk şirket olarak, başarılarına bir yenisini ekledi.

İstanbul otel yatırımlarında ilk sırada!

Bu yılın ilk 5 aylık döneminde ise ülke genelinde toplamda 31 ayrı şehirde 86 yeni otel projesi teşvik belgesi aldı. Toplamda 1 milyar 388 milyon lira harcanarak tamamlanacak yatırımlar sonrasında sektörde 4 bin 326 yeni ek istihdam sağlanacak.

384 bin inşaat ustasına Mesleki Yeterlilik Belgesi verilecek!

Türkiye'nin 81 ilindeki 384 bin inşaat ustasına, "Mesleki Yeterlilik Belgesi" verileceği bildirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı heyeti uygulamayı ilk kez Kayseri’de başlatacak.

ilk tse belgesi Haberi

ilk tse belgesi

Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, yaptığı açıklamada; alternatif tatil konseptinde Alanya'da hizmet veren beş yıldızlı Bera Alanya ile Konya'daki Bera Konya ve Bera Mevlana'nın ardından beş yıldızlı Bera Ankara'nın, başkentin turizm hayatına yeni bir hizmet anlayışı kazandıracağını ifade etti. Şahin, şunları söyledi: "Bera Otellerimiz, ülkemizde ve bulunduğumuz coğrafyada yaşayan insanımızın tatil beklentilerini çok iyi analiz ediyor. Bu beklentiler çerçevesinde, Bera Oteller grubumuzun, önümüzdeki dönemde sahip olduğu deneyimi ve hizmet kalitesini başka şehirlerimize ve sağlık turizmi alanına taşımayı hedeflemekteyiz. 'Helal hizmet' kavramı ise, turizm tesislerimizi tercih eden insanımızın önemli bir talebiydi. 


Sektörde bu talebi ilk olarak yerine getiren ve belgelendiren kuruluş olmak, bizi haklı olarak gururlandırmakta ve...