07 / 05 / 2024

ilkadım Derebahçe Sosyal Tesisleri ne zaman açılıyor

ilkadım Derebahçe Sosyal Tesisleri ne zaman açılıyor

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe ve Çay mahallesi sakinleri ile iftarda bir araya gelerek, Derebahçe Sosyal Tesisleri'nin bayram sonrası açılışının yapılacağını müjdesini verdi.

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

'Yeni nesil sosyal arsa projeleri' konut yatırımının cazibesini sarsıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları farklı alternatif eğilimlere yöneltiyor.   Sektörde ‘yeni nesil yatırım’ olarak bilinen sosyal arsa projelerine talebin artması konut yatırımının  cazibesini sarsıyor. 

İstanbul Valiliği açıkladı! Kış lastiği zorunluluğu bu yıl için 25 Kasım 2023'e çekildi

İstanbul Valiliği tarafından daha önce duyurusu gerçekleştirilen açıklama kapsamında, 1 Aralık'ta ticari araçlar için başlayacak kış lastiği zorunluluğunun 25 Kasım 2023'e çekildiğini kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Anne ve babalar müjde: Devlet Kırtasiye Yardımı veriyor! e-Devlet'ten başvurusu onaylanan anında alıyor!

Devlet sosyal destek ödemelerine devam ediyor. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sağlanan Eğitim ve Öğretim Yardımı desteğinin detayları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Çocuklu ailelere müjde! E-devlet başvurusunu eksiksiz yapan bu yardımdan faydalanacak! Şartlar peş peşe belli oldu!

Yeni eğitim döneminin başlamasına sayılı günler kala ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için kırtasiye yardımı veriliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen bu yardımın başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar...

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

SED yardımı hesaplara yatırıldı mı? Mart ayı sosyal destek ödemesi kaç lira? Başvuran anında alıyor! 

İhtiyaç sahibi ailelere çocuklarının bakımı ve desteklenmesi için destek ödemesi gerçekleştiriliyor. SED yardımı hesaplara yatırıldı mı? Mart ayı sosyal destek ödemesi kaç lira? Başvuran anında alıyor!

Bakanlıktan peş peşe yardım haberi! E-Devlet’ten başvuranlara 1300 TL yardım yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bir yeni yardım ödemesiyle vatandaşların yüzünü güldürdü. Başvuru koşullarına uyan ve belirlenen süre içerisinde başvurusunu yapan kişiler devletten çeşitli yardımlar alabiliyor.

SED yardımı hesaplara yattı mı? Şubat ayı Sosyal destek ödemesi kaç TL? Başvurusu onaylanan hemen alıyor! 

İhtiyaç sahibi ailelere çocuklarının bakımı ve desteklenmesi amacıyla destek ödemesi yapılıyor. SED yardımı hesaplara yattı mı? Şubat ayı Sosyal destek ödemesi kaç TL? Başvurusu onaylanan hemen alıyor!

Aile Bakanlığı`ndan havalara uçuran son dakika müjdesi! E-devlet'ten tek tıkla başvuran 7.500 TL alacak!

Aile Bakanlığı PTT aracılığıyla 7500 TL kış yardımı yapacak. E-devlet, bu sabah dar gelirli ve ihtiyaç sahiplerinin başvurularını kabul etmeye başladı.

İstanbul TOKİ kura çekimi tarihi açıklandı mı? İlçe ilçe çekiliş sonuçları ne zaman belli olacak?

TOKİ Sosyal konut projesine başvuru yapanların gündeminde İstanbul TOKİ kura çekimi tarihleri yer alıyor. Peki, İstanbul TOKİ kura çekimi tarihi açıklandı mı? İlçe ilçe çekiliş sonuçları ne zaman belli olacak? İşte detaylar...

Aile Bakanlığı’ndan son dakika müjdesi! Evinde eşyası olmayanlara 5 bin TL eşya parası verilecek! Bu parayı hemen alın!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve maddi konularda mağduriyet yaşamalarını engellemek için sağladığı desteklerden barınma yardımı ve eşya desteği olarak 5 bin lira TL ödeme yapıyor.

ilkadım Derebahçe Sosyal Tesisleri ne zaman açılıyor Haberi

ilkadım Derebahçe Sosyal Tesisleri ne zaman açılıyor

Komşu iftarları kapsamında her akşam bir mahalleye konuk olan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe ve Çay mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Tok, yapımında sonuna gelinen Derebahçe Sosyal Tesisleri'nin açılışının Ramazan bayramı sonrası yapılacağını söyledi. Okul bahçesinde kurulan iftar sofrasından 2 bin kişiye seslenen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 7’den 70’e herkesin aynı iftar sofrasında bir araya geldiği, mahalle sakinlerinin kaynaşmaya vesile olduğu komşu iftarlarının ‘kardeşlik şöleni’ olarak değerlendirdiğini ifade etti.


Derebahçe Mahallesinde yapımında sona gelinen Derebahçe Sosyal Tesislerinin Ramazan Bayramı sonrası faaliyete geçeceğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Düzenlediğimiz komşu iftarlarının üçüncüsünü bugün Derebahçe ve Çay mahallesi sakinleri ile yaptık. Böylesi kalabalığı bir arada görmek vatandaşlarımızın birbirine sahip çıkmasının, kardeşlik duygularının bir göstergesidir. Böylesi güzel...