29 / 04 / 2024

ilkadım kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak

ilkadım kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, göreve gelmesinden sonra ilçede yoğun bir çalışma içine girdiklerini belirterek "ilkadım'da artık sistem oturdu. Projelerimiz birer birer hayat buluyor" diye konuştu.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm isteği artıyor!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Arzumuz kentsel dönüşümü yerinde dönüşüm olarak gerçekleştirmek. Halkımızın rızası doğrultusunda çalışmalara başlayacağız" dedi.

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için ilk adımlar atılıyor!

Samsun'a İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında kimsenin mağdur olmayacağını dile getirdi. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı!

Samsun İlkadım'a bağlı Kıran Mahallesi'nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Projesi’nde inşaat çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Samsun İlkadım ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Samsun İlkadım'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme tam gaz devam!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım'ın Kıran Mahallesi’nde yapımı süren kentsel dönüşüm projesini inceledi.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme start verildi!

Samsun'un merkez İlkadım ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, TOKİ tarafından yapılan iki ayrı ihaleyi kazanarak şantiyelerini kuran yüklenici firmalar, Kıran Mahallesi'nde çalışmalara başladığı belirtildi.

Samsun İlkadım kentsel dönüşümle nefes alacak!

Samsun'un İlkadım ilçesinin en önemli sorunlarının kentsel dönüşüm, ulaşım ve otopark olduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Demir, "2020 projelerimizi hayata geçirdiğimiz yıl olacak ’diye konuştu.

Samsun'da kentsel dönüşüm başladı!

Mahalle halkının sorunların dinleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Kentsel dönüşüm, ulaşım ve otopark sorunu çözdüğümüzde ilkadım İlçemiz nefes alacak’ dedi.

İlkadım’da kentsel dönüşüm baharı!

Samsun'un İlkadım ilçesinde 14 mahallede uygulanacak kentsel dönüşüm programı vatandaşların yüzünü güldürdü.

Mustafa Demir: İlkadım kentsel dönüşümle nefes alacak!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesi altında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile İlkadım’da kentsel dönüşüm sorunu çözülecek.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için adım atıldı!

Samsun İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, kentsel dönüşüm projeleri ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Tok, ''İlkadım’ın kaderini değiştirecektir"

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Hastane ve Kökçüoğlu mahallerindeki kentsel dönüşümü anlattı. Dönüşüm çalışmaları hakkında halka bilgi veren Tok: "Kimsenin rızası olmadan evi yıkılmayacak." dedi.

ilkadım kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak Haberi

ilkadım kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, söz verdikleri projelerin yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, göreve gelmesinden sonra ilçede yoğun bir çalmışma içine girdiklerini belirterek "ilkadım'da artık sistem oturdu. Projelerimiz birer birer hayat buluyor" diye konuştu. 


Yapımı devam eden ve yapacakları projeler hakkında bilgi veren Başkan Tok, 2015 yılını yatırım ve proje yılı olarak nitelendirdiklerini belirterek söz verdikleri projeleri tek tek hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Tok.Hastanebaşı ve Kökçüoğlu Mahallelerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına da başlamak üzere olduklarını belirterek" Yerinde Dönüşüm Projesi' kapsamında Kökçüoğlu ve Hastanebaşı mahallesinin planlamalarını bitirdik. Bayramdan sonraki süreçte vatandaşlan çağırarak ada bazlı yerinde dönüşüm projesini hayata geçirmiş olacağız. Bu yıl içinde buraların temelini atmış olacağız" diye konuştu. 


2015 BİZİM PROJE YILIMIZ 


Samsun'un en büyük düğün ve toplantı...