16 / 05 / 2024

İlker Çolak kentsel dönüşüm hukuku

İlker Çolak kentsel dönüşüm hukuku

Prof. Dr. Gürsel Öngören ve Prof. Dr. N. İlker Çolak tarafından kentsel dönüşüm sürecinde rehber niteliği taşıyacak bir kitap hazırlandı. hhazırlanan “Kentsel Dönüşüm Hukuku” kitabı bir rehber niteliği taşıyor.

Kentsel Dönüşüm Planı’yla 500 milyon dolarlık tasarruf!

Kentsel Dönüşüm Planı’nın ülke ekonomisine de ciddi katkı sunacağını söyleyen Baymak CEO’su Ender Çolak, “Yapılacak yeni binalarda kullanılacak enerji verimliliği yüksek ürünler sayesinde Türkiye, yılda yaklaşık 500 milyon dolarlık tasarruf edebilir” dedi.

Cds Kentsel Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Cds Kentsel Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile İlker Eroğlu ve Nurhak İnan Karaçay ortaklığında kuruldu.

Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında Edirne'de çalışmalar başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Edirne İl Temsilcisi Nihat Çolak, Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında Edirne'de de bir takım çalışmalar başlatıldığını ancak şu an akıbetini bilmediklerini kaydetti…

Türkiye İMSAD Kentsel Tasarım Kalite Ödülü Gaziemir'in!

Türkiye İMSAD “Kentsel Tasarımda Kalite Ödülü”nü Gaziemir Aktepe ve Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Alanı Kentsel Tasarım ve Mimari Fikir Projesi ile projenin mimarları Büşra Al, İlker İğdeli ve Berrin Özdemir ile İzmir Büyükşehir Belediyesi kazandı.

Kentsel Dönüşüm Rehberi kitabı yenilendi!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu kurucuları Prof. Dr. Gürsel Öngören ve Prof. Dr. N. İlker Çolak tarafından ilk defa 2013’de hazırlanan “Kentsel Dönüşüm Rehberi” isimli kitap yeni çıkan yönetmelikler doğrultusunda yenilendi.

Kentsel dönüşüm Isparta'da başarılı!

Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Yavuz, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. Nüfusa göre yapılan oranla İsparta'nın bu konuda Türkiye'nin en hızlı ve en sağlıklı illerinden birisi olduğunu ifade etti.

Isparta'da kentsel dönüşüm hızlı ilerliyor!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Yavuz, Gazeteciler Cemiyeti yöneticilerinin ziyaretinde kentsel dönüşüm konusunda basının verdiği desteğe teşekkür etti. İlker Yavuz, şu ana kadar merkez ilçeden 245 yapının yıkıldığını belirtti.

Emekevler'de kentsel dönüşüm yargıya taşınacak!

Emekevler'de kentsel dönüşüm yargıya taşınacak. Depremde hasar gören evinden çıkarak Emekevler'e yerleşen İlker Çakar, mahallede altyapı çalışmasının yeni tamamlandığını anlattı ve kentsel dönüşüme karşı olduklarını söyledi.

Ender Çolak: Kentsel dönüşüm kombiye yüzde 10'luk doping yaptı!

2013'te yüzde 15 daralan ısıtma sektörü, bu yıl kentsel dönüşüm projeleriyle canlandı. Baymak Genel Müdürü Çolak, "Kentsel dönüşüm sektöre yüzde 10'luk doping etkisi yaptı" dedi...

Kombiciler dönüşümden memnun!

2013'te yüzde 15 daralan ısıtma sektörü, bu yıl kentsel dönüşüm projeleriyle canlandı. Baymak Genel Müdürü Çolak, "Kentsel dönüşüm sektöre yüzde 10'luk doping etkisi yaptı" dedi

Kolombo İnşaat Emlak Oto Kiralama ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolombo İnşaat Emlak Oto Kiralama ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, İlker Çolak, Engin Çolak, Habip Mustafa Çolak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu.

Ender Çolak: Kentsel dönüşümün hızlanması, ısınma için geliştirilen alternatifleri de artırıyor!

Baymak Genel Müdürü Ender Çolak, kentsel dönüşümün hızlanması, ısınma için geliştirilen alternatifleri de artırıyor. Binalarda yüzde 25 enerji tasarrufu sağlayan yoğuşmalı kombilerle 3-4 milyar dolar kâr elde edilebilir dedi...

Kentsel Dönüşüm Hukuku kitabı rehber niteliği taşıyor!

Prof. Dr. Gürsel Öngören ve Prof. Dr. N. İlker Çolak tarafından kentsel dönüşüm sürecinde rehber niteliği taşıyacak bir kitap hazırlandı. hhazırlanan “Kentsel Dönüşüm Hukuku” kitabı bir rehber niteliği taşıyor.

İlker Çolak kentsel dönüşüm hukuku Haberi

İlker Çolak kentsel dönüşüm hukuku


Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu kurucuları Prof. Dr. Gürsel Öngören ve Prof. Dr. N. İlker Çolak tarafından kentsel dönüşüm sürecinde rehber niteliği taşıyacak bir kitap hazırlandı. İnternette online olarak yayınlanacak “Kentsel Dönüşüm Hukuku” isimli kitap; süreçteki tüm paydaşları bilgilendirmek, uygulamada ortaya çıkabilecek hukuki sorunları önlemek, yasal altyapıyı yönlendirmek için ve mahkemelerde görülecek kentsel dönüşüm davalarında kaynak olarak kullanılacak


Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu kurucuları olan Prof. Dr. Gürsel Öngören ve Prof. Dr. N. İlker Çolak tarafından, kentsel dönüşüm ve hukuk kurallarını açıklayarak kamu yöneticilerine ve uygulayıcılara yön göstermek için hazırlanan “Kentsel Dönüşüm Hukuku” kitabı bir rehber niteliği taşıyor. 


Prof. Dr. Gürsel Öngören kitabı, kentsel dönüşüm paydaşlarını bilgilendirmek, kentsel dönüşüm uygulamalarında ortaya çıkabilecek hukuki sorunları önlemek, yasal altyapıyı yönlendirmek için ve kentsel...