23 / 07 / 2024

ilüstratör nedir

ilüstratör nedir

İspanyol tasarımcı Victor Enrich sürekli büyüyen bir proje yaptı. Projede yer alan çizimler tasarımcının 7 yıllık iş gezilerinin sonucu. İşte imkansız şehir çizimleri...

TSKB’den deprem bölgesi için yeni kredi anlaşması

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB), Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ve İtalyan Kamu Kalkınma Bankası (CDP) ile depremden etkilenen firmaların yeşil yatırımlarını destekleyecek 100 milyon euroluk kredi anlaşması yaptı.

Konut yatırımcıları ve gayrimenkul üreticileri için yeşil konut finansmanı önerisi!

Yeşil konut, sağlıklı, enerji verimliliği yüksek doğa dostu yaşam alanı şeklinde tanımlanabilir. Peki yeşil konut finansmanı nedir? İşte detaylar...

Borsa İstanbul’da işlem gören 9 hisse için 9 aracı kurum hedef fiyat açıkladı!

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi rekor tazelerken, birçok yatırımcı daha kaybının yerine koymuş değil. Yatırımcılar hisselerin yükseleceği seviyeyi merakla beklerken Borsa Filozofu, 9 farklı aracı kurumun 9 farklı hisse için verdiği hedef fiyatları açıkladı.

Kira bedelini artırmak isteyen ev sahibi ne yapabilir, kira bedelinde sınır nedir?

Konut kira artışlarında yüzde 25’lik sınırın mağduriyete yol açtığı söylemleri gelmeye devam ediyor. Peki Kira bedelini artırmak isteyen ev sahibi ne yapabilir, kira bedelinde sınır nedir?

Arçelik’ten kasım ayına özel seçili set alımlarında 3.000 TL indirim kampanyası!

Arçelik, seçil set ürünlerinde kasım ayına özel olarak 3.000 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Buna göre Arçelik kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı sunduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

Altın, dolar, euro, konut değil... Yatırımcılar oraya koştu!

Konut fiyatlarındaki artış ve altın-döviz piyasasındaki dalgalanma nedeniyle yatırımcıların yeni gözdesi arsa ve tarla oldu.

Tapu kaç günde alınır? Kimler tapuya başvuru yapabilir? Tapu alırken yaş sınırı var mı? 

Gayrimenkul sahipleri veya gayrimenkul sahibi tarafından tapunun kaç günde alındığı merak edilen konulardan biri. Ayrıca çocukları için gayrimenkul almak isteyenler de tapuda yaş sınırı olup olmadığını merak ediyor. Peki kimler tapu alabilir ve yaş sınırı nedir? İşte yanıtları…

Büyük İstanbul depreminde en riskli üç ilçenin röntgeni çekildi: Kaç bina hasar görecek? Mahalle mahalle açıklandı!

Esenyurt, Büyükçekmece ve Küçükçekmece'deki deprem riskli rakamlarla açıklandı. Peki beklenen büyük İstanbul depreminde bu ilçelerde kaç bina hasar görecek?

Bayram öncesi hesaplara peş peşe tam 4 bin 336 TL yatırılıyor! İl il yatırılacak bu paraları aman kaçırmayın!

Bayram öncesi hesaplara peş peşe tam 4 bin 336 TL yatırılıyor. İl il hesaplara yatırılacak bu paraları aman kaçırmayın... İşte evde bakım parası ile ilgili son dakika detayları...

Paralar hesaplara il il yatırılıyor! Sizin de hesabınıza 4 bin 336 TL yatırılmış olabilir! Mutlaka alın! 

Pek çok kişinin arama motorlarında sık sık araştırdığı evde bakım paraları hesaplara il il yatırılıyor. Sizin de hesabınıza 4 bin 336 TL yatırılmış olabilir! Mutlaka alın...

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

Deprem bölgesinde ayakta kalan 2 binada gündeme gelen sismik izolatör nedir?

Kahramanmaraş depremlerinde iki hastane binası ayakta kaldı. Bu binaların zemininde kullanılan sistem merak konusu oldu. Sismik izolatör olarak kullanılan sistem nedir ve nasıl işe yarıyor?

ilüstratör nedir Haberi

ilüstratör nedir

1-)



İspanyol tasarımcı Victor Enrich “City Portraits” isimli sürekli büyüyen bir proje ortaya çıkardı. Proje, binalar fotoğraflandıktan sonra dijital olarak manüpile edilerek alternatif bir forma bürünen binalardan oluşuyor.




2-)



Bu projedeki çizimler tasarımcının 7 yıllık iş gezilerinin bir sonucu.




3-)  





Victor kendisi şöyle anlatıyor. 'Hikaye hayatımda çok önemli bir tarih olan 2006 yazında başlıyor. Çünkü 2 yıl boyunca uzun uzadıya düşünmenin ardından sonunda freelance 3D mimari ilüstratör olarak beni 10 yıldan fazladır meşgul eden işimden ayrılmaya karar verdim.






4-)




Victor kendisi şöyle anlatıyor. 'Hikaye hayatımda çok önemli bir tarih olan 2006 yazında başlıyor. Çünkü 2 yıl boyunca uzun uzadıya düşünmenin ardından sonunda freelance 3D mimari ilüstratör olarak beni 10 yıldan fazladır meşgul eden işimden ayrılmaya karar verdim.





5-)