27 / 04 / 2024

İlyas Çatma

İlyas Çatma

Çatma Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi, İlyas Çatma Şube Müdürlüğü'nde 11 milyon 900 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

"Asrın felaketi"nin ardından 24 Mart tarihinde Bostancık Mahallesi'nde temeli atılan ve temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı...

IMEI atma-klonlama devri kapandı! Kaçak telefon kullanımı sıfıra inecek!

Geçtiğimiz ay TBMM'ye sunulan Sinyal Kanunu bugün yasalaştı. IMEI atma-klonlama işlemlerinin ömrü artık tükeniyor.

TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak?

TOKİ, 25 Ekim’de atılacak olan temel atma töreni gündemden düşmüyor. Peki TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak? İşte detaylar!

Erdoğan temel atma töreninde o isme çıkıştı: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katıldı. Törende konuşma yapan Erdoğan, projenin müteahhidine çıkıştı. O anlarda her yer bir anda buz kesti: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu...

Konya Turgutreis Evleri'nde temel atma heyecanı!

Konya Meram Belediyesi, hayata geçirdiği Turgutreis Evleri Projesi için temel atma heyecanı yaşıyor. Konyalıların merakla beklediği proje için yarın temel atma töreni gerçekleşecek.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'da temel atma töreni yok!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un temel atma tarihinin açıklanmasına ilişkin konuştu. "Temel atma töreni diye bir şey yok" diyen İmamoğlu, "Temel atma işi, aslında bir yol yapımı. Kanal ile uzaktan yakında ilgisi yok" dedi.

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

Esenyurt Belediyesi'ne kamulaştırmasız el atma davasında haciz kararı!

Esenyurt Belediyesi'ne Necmi Kadıoğlu döneminde açılan kamulaştırmasız el atma davası sebebiyle haciz geldi. Fakat haciz işlemi avukatların itirazı üzerine belediyedeki işleri aksatacağı nedeniyle durduruldu. 

Kamulaştırmasız El Atma Davaları 1. Bölüm!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Avukat Figen Şimşek, "Kamulaştırmasız El Atma Davaları " konusunu kaleme aldı. İşte Kamulaştırmasız El Atma Davaları...

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Naser  Albasha, Abdulatıf Alsawadı, Abdullah Albasha, Ahmad Alsawadı ve Faısal Borgolah ortaklığında kuruldu. 

Karabük'te emekliler evi temel atma töreni gerçekleşti!

Karabük Belediyesi tarafından hayata geçirilen "emekliler evi" için temel atma töreni düzenlendi.

AYM’den kamulaştırmasız el atma davalarına ilişkin önemli iptal kararı!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Avukat Figen Şimşek, Emlakkulisi.com okurları için "AYM’den kamulaştırmasız el atma davalarına ilişkin önemli iptal kararı" konulu yazı kaleme aldı. İşte yazının detayları...

İlyas Çatma Haberi

İlyas Çatma

Çatma Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi, İlyas Çatma Şube Müdürlüğü'nde 11 milyon 900 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu. 


Çatma Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç)


Çatma Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi adres: Kartal, Çarşı Mahallesi, Mülayim Sokak,...