04 / 05 / 2024

İlyas Şeker

İlyas Şeker

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker susuzluk ile ilgili konuştu. Şeker; "Türkiye ise kişi başına kullanılabilir su miktarına göre, su stresi çeken ve su fakiri olan bir ülkedir. Kocaeli'de yapılan çalışmalarla İSU kenti susuz bırakmamıştır" dedi

Derince'deki askeri hastanenin yerine konut yapılmayacak!

Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, "Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin önünde Askeriyenin kullandığı yaklaşık 140 dönümlük alanın Milli Savunma Bakanlığı tarafından TOKİ'ye devri gerçekleşmek üzere" ded

İlyas Şeker hayatını depremle mücadeleye adadı!

Marmara Depremi'nde enkazdan çıkartılan ve 2 çocuğunu kaybeden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, TBMM çatısı altında kaçak ve hasarlı yapılara karşı mücadelede etkin görev alıyor.

İzmit Kızılay Parkı açıldı!

İzmit'in en büyük parklarından biri Sanayi mahallesinde açıldı. Kızılay adı verilen parkın açılışı için düzenlenen törene AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak katıldı...

Zeki Aygün ve İlyas Şeker Namazgah Barajı'nı inceledi!

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, bitmiş kotun 62 olacağı Namazgah Barajı'nın şu anda 45. kotunda olunduğunu ve projenin kasım ayında tamamlanması için 24 saat çalıştıklarını kaydetti...

İlyas Şeker'den Kocaeli için kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaparak, kentsel dönüşüme karşı çıkmanın ölüme neden olduğunu dile getirdi. 

İlyas Şeker: Riskli yapılar bir an önce tespit edilip yıkılmalı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, "Depremler bize, ölümlere depremin değil, sağlıksız binaların sebep olduğunu gösterdi. Riskli yapılar bir an önce tespit edilip yıkılmalıdır" dedi.

1999'dan önce yapılan binalar depreme çok dayanıklı değil!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde evlerinin yıkılması sonucu iki kızını yitiren  AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker yaptığı açıklamada, "1999'dan önce yapılan binalar depreme çok dayanıklı değil" dedi.

Kartepe Kent Meydanı ilçeye değer katacak!

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi'nce yapımı hızlanan “Kent Meydanı” projesiyle ilgili Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. 

Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı'nın yapımı tamamlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı Projesi ile ilgili konuştu.

Kocaeli'nin kentsel dönüşüm araştırma raporu hazırlandı!

AKP Milletvekili İlyas Şeker, riskli yapıların kentsel dönüşüm sürecinde depreme dayanıklı olarak yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti. Şeker, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm araştırma raporunu hazırladı. Her yıl uluslararası deprem gerçeği ve kentleşme çalıştayını yapıyor" dedi...

İzmit gecekondu şehri mi oldu?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Orhan Tanış, Kocaeli’yi köye ve gecekonduya benzeten AK Partili İlyas Şeker ve Zeki Aygün’e cevap verdi. Tanış, “Kocaeli bugün köye benziyorsa İzmit gecekondu gibiyse bunun baş sorumlusu sizsiniz” diye konuştu.

Kocaeli’de en planlı bölge Yahyakaptan Mahallesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Orhan Tanış, AK Parti Milletvekili İlyas Şeker’in ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün İzmit ile ilgili paylaşımlarına tepki gösterdi.

Gebze'de 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Gebze'nin Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi’nde ikamet eden yaklaşık 4 bin vatandaşı ilgilendiren 40 yıllık tapu sorunu Milletvekili İlyas Şeker’in çalışmalarıyla birlikte çözüme kavuşuyor.

İmarda yeni rant vergisi tartışması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın İmar Yasası’nda değişiklik öngören yasa taslağı tartışma yarattı. AK Parti Kocaeli Milletvekili ve İmar Komisyonu Üyesi İlyas Şeker, "Kamunun aldığı harç çok azdı şimdi gerçek değer artışını alacak" dedi...

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümle yenilenecek!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’i ağırladı. 

Adnan Köşker, Gebze'deki projeleri anlattı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Gebze’de hayata geçirilen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Tapu sahiplerinin sorunları için meclis araştırması önergesi verildi!

Tapu sahiplerinin sorunları için meclis araştırması önergesi verildi. Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'in ilk imza sahibi olduğu önergede 36 milletvekilinin imzası da yer alıyor.

İlyas Şeker Haberi

İlyas Şeker


Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker küresel ısınma ve su kaynakları ile ilgili TBMM kürsüsünden konuştu. 

Şeker konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Küresel ısınma sonucu yetersiz su kaynakları ve gri su kullanımının teşviki hakkında söz almış bulunmaktayım. Küresel ısınma, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de meydana gelen iklim değişiklikleri ve kuraklıklarla etkisini göstermektedir. Günümüz dünyasında temiz su kaynaklarındaki azalma kaygı verici boyutlara ulaşmıştır. 


YALOVA'YA 1 MİLYON METREKÜP 

Yuvacık Barajı'nın yetersiz olması nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU Genel Müdürlüğü, ihtiyaç hâlinde Sapanca Gölünden Yuvacık Barajına, Yuvacık Barajı'ndan da Sapanca Gölü'ne su aktarılması için Sapanca Gölü ile Yuvacık Barajı Arası İsale Hattı ve Terfi Sistemi Projesi'ni ve yine Kandıra ilçemizde 50 milyon metreküp kapasiteli Namazgah Barajı'nı yaparak şehrin gelecekteki su...