13 / 05 / 2024

İm Doğal Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

İm Doğal Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

İm Doğal Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Işıl Mahmutoğulları tarafından kuruldu.

GAZBİR açıkladı! Türkiye'nin 2024'te doğal gaz talebi 53 milyar metreküp olacak...

Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) Başkanı Yaşar Arslan, yaptığı açıklama kapsamında Türkiye'nin doğal gaz talebinin gelecek sene yükseleceğini kaydederek,"2024 senesi Türkiye doğal gaz talebinin 53 milyar metreküp civarında olacağını tahmin ediyorum." diye konuştu. İşte detaylar...

Im Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Im Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Marıana Shtukovetska tarafından kuruldu.

BMD Başkanı uyardı: Önümüzdeki aylarda gıda dışı perakendede daralma olabilir!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Hem parasal sıkılaştırma hem de alım gücündeki düşüş nedeniyle gıda dışı organize perakendede önümüzdeki aylarla daralma yaşanabilir” değerlendirmesini yaptı.

Aksa doğal gaz yeni kampanya başlattı: Bağlantı bedeline 4 taksit!

Doğal gaz dağıtım şirketi Aksa doğal gaz, faaliyet gösterdiği 27 il, 260 ilçe ve beldede bağlantı bedeline 4 taksit kampanyası başlattı. Kampanya, temmuz, ağustos ve eylül ayı boyunca geçerli olacak.

Yapılan gıda yardımı nasıl alınır? Gıda yardımı için nereden başvuru yapılır?

Devlet tarafından sunulan desteklerden biri olan gıda yardımı, önemli bir fayda sağlıyor. Bu yardım Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanmış olup başvuru yaparak alınmaktadır. Özellikle maddi yardıma ihtiyacı olan aileler için gıda yardımı önemlidir. 

Al Saeedi Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Saeedi Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. A. Abdulla Mohammed Alsaeedı tarafından kuruldu.

Doğal gaz faturası yüksek gelenlere müjde! Güzel haber İş Bankası'ndan geldi!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan müjde geldi! Bankadan gelen bilgilere göre; doğal gaz faturaları yüzde 10 indirimli olacak. İşte ayrıntılar...

Afet planınız hazır mı? Doğal afetlere ne kadar hazırsınız?

Son yıllarda dünya ve ülkemiz genelinde artan doğal afetler, insanların güvenliğini tehdit ediyor. Bu nedenle, doğal afetlere karşı hazırlıklı olmak hayati önem taşıyor. Afet planı yapmak, halkın bu konuda hazırlıklı olmasına yardımcı olur.

Doğal gaz bu ay mı bedava olacak? Hangi tarihten itibaren başlayacak?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez tarafından verilen bilgiler kapsamında, 30 yıllık rezervin bulunduğu doğal kaynak oldukça önemli bir katkı sağlayacak. Peki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın haber verdiği 30 günlık ücretsiz doğal gaz bu ay mı olacak?

Mn Oto Alım Satım İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mn Oto Alım Satım İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nesim Polat tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Tuzla'da kuruldu.

700 TL gıda yardımı programı hakkında merak edilenler: 700 TL Gıda yardımı nasıl alınır?

E-Devlet üzerinden sunulan gıda yardımı, birçok kişi için yılda iki kez önemli bir destek sağlıyor ve alışveriş yükünü azaltıyor. Ancak, 700 TL değerindeki bu yardımdan faydalanmak için belirli şartlar ve izlenmesi gereken adımlar bulunuyor.

İm Doğal Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

İm Doğal Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi


İm Doğal Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Işıl Mahmutoğulları tarafından kuruldu.

İm Doğal Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GIDA a. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. b. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. c. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak,ihracatını yapmak. e. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen...