02 / 05 / 2024

imalar sanayi projeleri

imalar sanayi projeleri

Merkez Bankası, imalat sanayinde kapasite kullanım oranının (KKO) Temmuz ayı raporu yayınlandı. Kapasite kullanım oranı temmuz ayında, geçen yılın aynı ayına göre 0.6 puan azalarak yüzde 74.9 seviyesinde gerçekleşti

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Yakut tarafından kuruldu.

Yeni yatırımlar yeni şehir projeleri!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde başta konut projeleri olmak üzere sanayi, ticaret, sağlık, eğitim ve diğer altyapı yatırımlarının süreceğini belirtti ve yerel yönetimde şehircilik temelinde geliştirilen ilkeleri açıkladı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Gölcük Sanayi Sitesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Gölcük Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan ve kentsel dönüşüm projesi içinde bulunan Yeni Sanayi Sitesi inşaatı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Denizli Sanayi Bağlantı Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent trafiğini rahatlatacak önemli projeleri arasında yer alan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün inşaatında sona gelindi.

Mgn Yapı Konut Projeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgn Yapı Konut Projeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Gün tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İzmir Menemen'de konut projeleri arttı!

İzmir Menemen sanayi ve konutta da hızla gelişiyor. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, hızlanan konut projeleri nedeniyle İzmir'in nüfusu en fazla artan ilçesi olduklarını belirtti.

Hasan Engin: Geleceğe yön verecek projeleri destekliyoruz!

Başkan Engin geleceğe yön verecek projelere destek veriyoruz açıklamasını yaparken, projeleri sırasıyla söyledi; Çukurova Bölgesel Havalimanı, Antalya Sahil yolu Projesi, Çevre düzeni ve İmar planlarının gerekliliğini ve ihtisas organize sanayi.

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Oğuzhan Yılmaz ve Yunus Emre Tunç ortaklığında 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Fethiye'nin projeleri masaya yatırıldı!

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk'ün Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederken Fethiye işletme fakültesi binasının tamamlanması ve Fethiye'nin projeleri masaya yatırıldı.

Gülsan Sanayi Sitesi'ne park inşa edilecek!

Gülsan Sanayi Sitesi ve Saathane'de uygulanacak dönüşüm projeleri ile ilgili net konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,"Gülsan'ın çehresini İstanbul'da ki Sultanahmet Meydanı gibi düzenleyeceğiz" dedi

imalar sanayi projeleri Haberi

imalar sanayi projeleri

Merkez Bankası, imalat sanayinde kapasite kullanım oranının (KKO) Temmuz ayında, geçen yılın aynı ayına göre 0.6 puan azalarak yüzde 74.9 seviyesinde gerçekleştiğini açıkladı. KKO, Mayıs ayında yüzde 75.3 seviyesinde gerçekleşmişti.


İmalat sanayi genelinde mevsimsel etkilerden arındırılmış kapasite kullanım oranı bir önceki aya göre 0.4 puan azalarak yüzde 74.3 seviyesinde gerçekleşti.


TCMB'den yapılan açıklamada, "Mal gruplarına göre kapasite kullanım oranları değerlendirildiğinde, bir önceki yılın aynı ayına göre dayanıksız tüketim malları, dayanıklı tüketim malları ile gıda ve içeceklerde artış görülürken, yatırım malları ve ara mallarda azalış görülmüştür" denildi.        ...