13 / 05 / 2024

İmar AŞ arsa satışı

İmar AŞ arsa satışı

İBB Meclisi, gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulan belediye ortaklı İmar İnşaat A.Ş.’yi sermaye artırımıyla gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüştürme kararı aldı.

İmar AŞ arsa satışı ihalesine katılım çağrısı yaptı!

Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada "Yarım kalan inşaatların tamamlanması için daha önce yatırım yaptığımız ve değer kazandığına inandığımız arsaları satışa çıkardık. Yatırımcıları ihaleye katılmaya bekliyoruz" denildi.

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

Ankara İncek Prestij'deki 5 adet konut ile Tuluntaş'taki 1 villa satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Metropol İmar A.Ş., Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İncek Prestij projesinde yer alan 5 adet konutu ve Tuluntaş'ta yer alan 1 adet villayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Monolıth Konaklama Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monolıth Konaklama Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Marııa Garchenko tarafından kuruldu.

Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? Yatırımcılar dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın!

Merkez Bankası'nın faiz kararına yönelik belirsizlik ve 9 günü bulan uzun Kurban Bayramı tatili Borsayı olumsuz etkiliyor. Peki Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? 

Nissan’dan büyük iddia: Türkiye otomotivde İspanya'yı geçebilir!

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem büyüme tahminlerini 1 milyon civarında yaptıklarını belirterek, “Türkiye’deki piyasalar bu rakamı aşarsa o zaman Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olacak ve böylece İspanya’yı geçmiş olacak" dedi.

'Yarısı Bizden Kampanyası'nda detaylar belli oldu! 200 bin sınırı getirildi

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kamuoyuna duyurduğu kentsel dönüşümde 'Yarısı Bizden Kampanyası ile ilgili önemli detayları açıklayan Bakan Kurum, "Dönüşüme girecek konutlarımız 200 bini aşarsa kura yapacağız" diye konuştu...

'Yarısı Bizden' kampanyasında 200 bin konut yerinde dönüşecek! Başvuru 200 bini aşarsa kura çekilecek! 

Kentsel dönüşümde ‘Yarısı Bizden’ kampanyasının ayrıntıları tek tek belli oldu. Kampanya ile öncelik yerinde dönüşümde olacak. Bu kapsamda 200 bin konutun yerinde dönüşmesi hedefleniyor. İşte merak edilenler... 

Altın son 13 ayın zirvesinde! Direnç seviyesini aşarsa altını kimse tutamaz! Peki altında direnç seviyesi neresi?

ABD'den gelen zayıf ekonomik verilerin ardından 2 bin doların üzerine tırmanan altın son 13 ayın zirve seviyelerinde bulunuyor. Bugün gelen kar satışlarıyla ons altın bir miktar gerilese de direnç seviyesinin aşılması halinde altında yeni rekorların geleceği öngörülüyor.

Kocasinan Belediyesi 10 taksitle gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Kocasinan Sümer Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkardı.

Elinde dolar bulunanlar dikkat! Dolar/TL için kritik seviye ne? İşte o uzmandan nokta atışı rakam!

Uzunca bir süredir 18 TL’ler seviyesinde dalgalanan dolar kurunda yükseliş yaşanacak mı? Peki dolarda kritik seviye ne? Dolar/TL hangi seviyeyi aşarsa yukarı yönlü tetiklenir? İşte konunu uzmanından doları yukarı taşıyacak kritik seviye…

Homesphere Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Homesphere Gayrimenkul Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Marıa Ioanna Kontou tarafından kuruldu.

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

İmar AŞ arsa satışı Haberi

İmar AŞ arsa satışı

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulan belediye ortaklı İmar İnşaat A.Ş.’yi sermaye artırımıyla gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüştürme kararı aldı. Bu nedenle belediye mülkiyetindeki, maddi değeri yaklaşık 3.5 milyar lira olan bazı arsalar şirkete devredildi.


İBB'nin gayrimenkul yatırım ortaklığına 3.5 milyar liralık sermaye!


Devredilen arsalar arasında bir de cami alanı var. CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, dün İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında Kâğıthane Belediyesi sınırları içindeki alanın şirkete devrine “Ranta açılıyor” diye tepki gösterdi. Tekin şunları söyledi: “Belediyenin mevcut hizmet alanını bu şirkete devredecekler. Park alanları, aklınıza gelebilecek kamu alanları, CHP olarak itiraz ettiğimiz Mecidiyeköy stadının olduğu yer. En son neresi kaldı? Allah’ın evi. Sayın Topbaş, ey AKP yöneticileri, Allah’ın huzurunda ne diyeceksiniz? Sayın...