09 / 05 / 2024

imar inşaat Altınbaşak Doğa fiyatları ne kadar

imar inşaat Altınbaşak Doğa fiyatları ne kadar

Altınbaşak Doğa güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje başkent Ankara'da hayata geçiriliyor.

Demir cevheri yükseldi! İnşaat demir fiyatları çakıldı! 1 ton inşaat demiri ne kadar? 26 Mart 2024 demir fiyat listesi

Demir cevheri vadeli işlemleri, Çin'deki talebin daha da toparlanacağı yönündeki umuduyla yükselişe geçti. İnşaat demir fiyatları ise resmen çakıldı. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İnce ve kalın inşaat demiri kaç lira? 26 Mart 2024 demir fiyat listesi.

Çeşme'de hazine arazisine kaçak inşaat yapıldı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde hazine arazisi üzerinde kaçak inşaat kazısı yaptığı tespit edilen 6 kişi göz altına alındı. 

Datçalılardan kaçak inşaat isyanı: Kaçak yapıların inşaatı sürüyor, hukuk işlemiyor!

Datça’nın Emecik Mahallesi Karaincir mevkiindeki mahalle sakinleri, 3. derece sit alanında Yapı Tatil Tutanağına rağmen inşaat çalışmaları süren 40 adet kaçak inşaatın durdurulmasını istedi. 

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023!

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Peki Ebruli Başakşehir projesi nerede? Projedeki konutlar için vade yapılıyor mu? 

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

İnşaat demir fiyatları çakıldı! 2022 demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Ekim 2022 Demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına, haftanın ilk işlem günü indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte demir fiyatları resmen çakıldı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? İşte 24 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Altınbaş Group İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Altınbaş Group İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Sancaktepe'de Beyza Nur Altınbaş tarafından kuruldu.

İnşaat malzemelerindeki zam yağmuru durmuyor! Çimento, beton, tuğla ve çakıl fiyatları kaç lira?

İnşaat sektöründe maliyetler her geçen gün yükseliyor. Bu yükselişin altında son zamanlarda çimento, beton tuğla ve çakıl fiyatlarına yapılan fahiş zamlar yer alıyor. Peki çimento, tuğla, beton ve çakıl bugün kaç lira? İşte 7 Nisan 2022 inşaat malzemesi fiyatları...

Çukurova Havalimanı inşaatının akıbeti meclis gündeminde!

Zafer Partisi Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Çukurova Havalimanı inşaatının akıbetiyle ilgili soru önergesi verdi. 

İzmir Şehir Hastanesi inşaatının akıbeti TBMM'de!

Yapımı devam eden İzmir Şehir Hastanesinin inşaat sürecine dair bazı iddialar ve hastanenin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının akıbeti TBMM'de!

Zonguldak ilinde bulunan Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. 

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

Altınbaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınbaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Altınbaş tarafından kuruldu.

imar inşaat Altınbaşak Doğa fiyatları ne kadar Haberi

imar inşaat Altınbaşak Doğa fiyatları ne kadar

İmar İnşaat imzası taşıyan Altınbaşak Doğa projesinde toplam 63 adet konut bulunuyor. Proje başkent Ankara'da inşa ediliyor.

6 bin 695 metrekarelik arsa alanına sahip olan Altınbaşak Doğa'da 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Proje 16 katlı tek blok halinde yükseliyor. 

Ankara Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Altınbaşak Doğa projesindeki 4 oda 1 salon konutlar 190 metrekare alana sahip.

Altınbaşak Doğa güncel fiyat bilgisi:
Projede yer alan dairelerin en düşük bedeli 420 bin TL, en yüksek bedeli ise 640 bin TL olarak belirlendi.

Teslimleri 2019 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan projede; Yeşil alan, basketbol ve futbol sahası, botanik göl, yürüyüş ve koşu yolu, kamelya, botanik park, akıllı ev sistemi, her dairede 2 banyo ve 2 balkon, masa tenisi ve playstation oynama odaları, açık...