09 / 05 / 2024

İmar torbası ne durumda

İmar torbası ne durumda

İmar torbasıyla ÇED'e yeni ayar geliyor. ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı'nca yeni dönemde yasalaştırılmak üzere hazırlanan torba tasarıyla, Çevresel Etki Değerlendirmesi'ne (ÇED) yeni ayar getiriliyor.

Sty Marıne Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Sty Marıne Denizcilik Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Göz tarafından kuruldu.

Fakir ranger electronic toz torbasız elektrikli süpürgenin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Elektrikli süpürge konusunda son yılların en moda ürünlerinden toz torbasız elektrikli süpürgeler artık hemen her evin baş köşesinde yer alıyor. Fakir’in ürettiği ranger electronic toz torbasız elektrikli süpürge de elektrikli süpürge almak isteyenlerin tam aradığı bir ürün olarak öne çıkıyor.

İmar affı ne zaman çıkacak? İmar affı kimleri kapsıyor? İmar affı şartlar neler? Son dakika imar affı...

İmar affı ile ilgili son dakika gelişmeler merakla takip ediliyor. Uzun zamandır kamoyunun gündeminde olan imar barışı için yeni gelişmelerde güncel gelişmeler araştırılıyor.  Peki, İmar affı ne zaman çıkacak? İmar affı kimleri kapsıyor? İmar affı şartlar neler? Son dakika imar affı...

İmar affında son durum ne? İmar affı ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? Şartlar neler? 

İmar affı ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Uzun zamandır kamuoyunun gündeminde yer alan imar barışı için vatandaşlar ''İmar affında son durum ne? İmar affı ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? Şartlar neler? '' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte affı ile ilgili son  dakika gelişmeler...

İmar Affı ne zaman çıkacak? İmar affı kimleri kapsıyor? 

İmar affı bekleyenler, "2023'te imar affı çıkacak mı?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, İmar Affı ne zaman çıkacak? İmar affı kimleri kapsıyor, şartlar neler? İşte son dakika imar affı hakkında her şey...

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Yakışkan tarafından kuruldu.

Arnica Tesla Premium Toz Torbasız Elektrikli Süpürge güncel fiyatı ne kadar oldu? İşte 6 Haziran 2023 fiyat listesi

Arnica Tesla Premium Toz Torbasız Elektrikli Süpürge son dönemde oldukça araştırılan ürünlerden biri oldu. Peki Arnica Tesla Premium Toz Torbasız Elektrikli Süpürge fiyatı ne kadar? İşte 6 Haziran 2023 fiyat listesi

Philips FC9749/07 Powerpro Max Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Özellikleri neler?

Philips Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, yüksek emiş gücü sayesinde 3 farklı temizlik işlemi sunar. Bununla birlikte toz haznesi bulunan cihazın 5 yıl kullanma garantisi var. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Arnica ET14402 Cyclone Rose Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Arnica Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, geniş toz haznesi, yüksek motor gücü ve hepa filtresi ile temizlik işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Fakir Filter Pro Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor? Fiyatı ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Filter Pro 800 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, 800 Watt motor gücü ve 9 farklı filtreleme sistemiyle işlev görür. Peki Hepa 13 filtre ne işe yarıyor? Fakir elektrikli süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

Arnica Tesla Ergo Active Et14340 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica Tesla Ergo Active Et14340 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge,yüksek emiş motor gücüne sahip teknolojisiyle ve özel filtre sistemleriyle etkili temizlik performansı sunuyor.

İmar barışında son dakika! İmar affı ne zaman çıkacak? Hemen bakın!

İmar barışında son dakika... İmar affı ne zaman çıkacak? İmar barışı bekleyenler hemen bu detaylara bakın...

2022 imar affı ne zaman? İmar affı çıkacak mı?

İmar affı ne zaman çıkacak, çıkacak mı? soruları gündemde yer alıyor. Vatandaşlar yeni imar affının ne zaman çıkacağını sorguluyor. İşte konuya dair merak edilenler!

İmar torbası ne durumda Haberi

İmar torbası ne durumda

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı eskiden olduğu gibi dev yatırımları içeren "A" grubu projelerin ÇED raporunu vermeye devam edecek. Ancak, "B" grubu olarak nitelenen diğer projelerin ÇED raporunu ise illere devredecek.

Bakanlık, kentsel dönüşüme yeni bir ivme kazandırmak için Ingütere'den esinlenüen "imar transferi" uygulaması üzerinde de çalışıyor. Bu uygulama ile kamuya geçen arsalar için sahiplerine borsada da işlem görebilecek sertifika verilecek. Bu sertifikalar Türkiye'nin herhangi bir yerinde aynı değerde arsa ya da bina karşılığı olarak da kullamlabüecek. 


YENİ DÜZENLEME 


Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce, bakanlık olarak üzerinde çalıştıkları ve yakında Meclis'e sevk edecekleri tasarıyla ÇED konusunda yeni bir düzenlemeye gideceklerini söyledi. Yeni düzenlemeyle ÇED uygulamalarına açıklık getirmeyi hedeflediklerini belirten Güllüce, "Yaşanan karışıklıkları önlemek için ÇED raporlarını ikiye ayıracağız. "A" grubu olarak nitelediğimiz...