28 / 04 / 2024

İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ömer Faruk Erciyes

İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ömer Faruk Erciyes

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ömer Faruk Erciyes ve teknik personeli katılımı ile yapılan toplantıda: Kentsel dönüşüm ve imar projeleri incelenip gözden geçirildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliğinde değişiklik yapacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ömer Faruk Erciyes, Rrevizyon çalışmaları büyükşehir sınırına yeni katılan 9 ilçe de dikkate alınarak uygulaması kolay, vatandaşların güncel ihtiyaçlarına cevap verir nitelikte hazırla

Gürkan Akgün İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yeni görevlendirmeler yapıldı. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na Gürkan Akgün getirildi.

Tekirdağ Çevre Ve Şehircilik Müdürlüğü'nde imar barışı mesaisi!

İmar barışı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olması sebebi ile Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünde hafta sonu da vatandaşlara hizmet veriliyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı neleri denetler?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın denetim yetkisi Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yer alıyor. Peki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı neleri denerler?

Eyüp İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde SMS dönemi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde hizmet akışını kolaylaştırmak için sms ile bilgilendirme sistemine geçtiklerini belirtti

Altındağ İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden önemli kararlar!

Altındağ’ın hızla yapılaşması için sık sık iş ortaklarıyla toplantılar düzenleyen Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, yapı denetim firmaları ve mimari proje büroları ile bir araya geldi. Altındağ Belediyesi’nde düzenlenen toplantıda önemli konular üzerinde duruldu.

Çevre ve Şehircilik'ten korunan alanlara yeni düzenleme!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Koruma Amaçlı İmar Planı bulunan alanlar, kıyı yapıları, tescilli ağaçlara yönelik planlama süreçlerinde yeni düzenlemeye gidildi.

Sivas Suşehri İmar ve Şehircilik Müdürü göz altına alındı!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında aralarında Suşehri Belediyesinde görevli İmar ve Şehircilik Müdürü Y.Ö'nün de bulunduuğu 6 kişi göz altına alındı.

Kadir Albayrak İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'ndan brifing aldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, belirli periyotlarda gerçekleştirdiği daire başkanlıkları ile brifing toplantılarına devam ediyor, Albayrak son olarak İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığından brifing aldı...

Cihat Kurt Eyüp Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü oldu!

Eyüp Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevine Emine Ataktürk’ün yerine Cihat Kurt atandı. Emine Ataktürk ise bundan böyle Yapı Kontrol Müdürü olarak görevine devam edecek

Konya Beyşehir'de imar ve şehircilik semineri düzenlendi!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi personeline İmar Ve Şehircilik semineri verildi. Semineri belediye Meclis salonunda Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdür Yardımcısı Abdurrahman Keleş verdi..

Beyşehir'de imar ve şehircilik semineri verildi!

Beyşehir'de imar ve şehircilik semineri verildi. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, "İmar ve yapı denetimi belediyeler için önemli. Bu alanlarda çalışan personelimizin, kanun ve yönetmeliklere hakim olması gerekiyor. " dedi.

Çekmeköy İmar ve Şehircilik Müdürü Salih Elmas, Beykoz Belediyesi'ne transfer oldu!

Çekmeköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Salih Elmas, Beykoz Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı oldu. Salih Elmas, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve belediye çalışanlarıyla vedalaştı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altınkum Turizm Merkezi'nin imar planını onayladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bölgeye ait koruma amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planını onayladı. Askıya çıkarılan planlar, 30 gün içinde yapılacak itirazların ardından son şeklini alacak.

İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ömer Faruk Erciyes Haberi

İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ömer Faruk Erciyes

Ankara Büyükşehir Belediyesi. İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ömer Faruk Erciyes ve teknik personeli katılımı ile yapılan toplantıda: Elmadağ’daki üst ölçekteki planları ve mevcut imar uygulamaları incelenerek gözden geçirildi.


Şehrin ulaşım aksları, otoban, hızlı tren ve mavi tren banlio hattı gibi ana akslar ile Hasanoğlan- Akyurt-Esenboğa/ Hasanoğlan-‘Yeşildere/ Hasanoğlan-Elmadağ/ Elmadağ-Karacahasan Bala grup yolu/ Elmadağ-Tekke-Mamak yolu/Polatlı-Elmadağ banlio hattının işler hale getirilmesi için gerekli görüşmeler istişare edilerek yapıldı. Kentsel dönüşüm projesi ve uygulama aşamaları gözden geçirilerek.


Tatlıca, Kargalı ve Kurtuluş mahallelerinin imar revizyonu ile Hasanoğlan imar revizyonu değerlendirmeleri yapılmış olup, düzeltmeler ve eksiklikler tamamlandıktan sonra onaya sunulması kararlaştırıldı. Toplantıda, imar projesi kapsamında Elmadağ’da yapılacak hayvancılık projelerinin teşvik edilmesi için çalışmaların yapılması kararı alındı.



Ankara...