03 / 07 / 2024

İmaş Makine 2014 yatırımları

İmaş Makine 2014 yatırımları

Kurulduğu günden bu yana 70'e yakın ülkede un, irmik ve mısır unu fabrikalan kuran İttifak Holding'in makine şirketi İmaş, Batı Afrika ülkelerinden Gabon'u da referanslan arasına ekledi

Makine ihracatı yılın ilk yarısında arttı!

Makine İhracatçıları Birliği (MAİB) tarafından paylaşılan makine imalat sanayi konsolide verilerine göre, yılın ilk yarısı sonunda Türkiye'nin serbest bölgeler dâhil toplam makine ihracatı yüzde 10 artarak 14,1 milyar dolar oldu.

Makine ihracatı 2023’ün ilk 5 ayında yüzde 11,7 arttı!

MAİB, makine ihracatının 2023’ün ilk 5 ayında yüzde 11,7 arttığını paylaştı. MAİB tarafından paylaşılan makine imalat sanayi konsolide verilerine göre, 2023 yılı ocak-mayıs döneminde Türkiye’nin serbest bölgeler dâhil toplam makine ihracatı yüzde 11,7 oranında artarak 11,7 milyar dolar oldu.

Ademsan Makine'den inşaat sektörüne kolay çalışma çözümleri!

Ademsan Makine, yüksek yapılı projelerde sağladığı hızlı ve teknolojik yeniliklerle her yükseklikte güvenli çözümler üretiyor. İnşaat sektörüne kolay çalışma çözümleri sunan Ademsan Makine, yerli üretim yapıyor...

N8 Proje markaların mağazalarını 10 günde yeniliyor!

2014 yılından beri mimarlık ofisiyle hizmet veren N8 Proje mağaza yenileme alanına yeni bir soluk getiriyor. Şirket, bir mağazanın mimari restorasyonunu 10 günde tamamlıyor.

N8 Proje'den mağaza yenilemeye yeni soluk!

2014 yılında kurduğu mimarlık ofisiyle sektöre adım atan N8 Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bilgen, mağaza yenileme alanında yeniliklere imza atıyor. Şirket, bir mağazanın mimari restorasyonunu 10 gün gibi rekor sürede tamamlıyor.

N8 Proje markaların mağazalarını 10 günde yeniliyor!

N8 Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bilgen, 2014 yılında kurduğu mimarlık ofisiyle mağaza yenileme alanına yeni bir soluk getiriyor. 

N8 Proje markaların mağazalarını 10 günde yeniliyor!

N8 Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bilgen, 2014 yılında kurduğu mimarlık ofisiyle mağaza yenileme alanına yeni bir soluk getiriyor. 

Sakarya'da termal otel için kiralanan alanda izinsiz çalışma davası!

Akyazı'da, 2014 yılında orman köylülerinin içme suyu ve tarımda kullandıkları Bıçkı Deresi suyunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bölgede yapılacak termal otele kiralanması ardından alanda izinsiz çalışma davası açıldı.

Tağmaç Çuhadar kimdir?

Yeditepe Üniversitesi mezunu Tağmaç Çuhadar, Ocak 2014 tarihinde başladığı Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan ayrıldı. Peki, Tağmaç Çuhadar kimdir?

Tağmaç Çuhadar, Nurol GYO'dan ayrıldı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Ekim 2014'ten beri Yatırımcı İlişkileri Müdürü olarak görev yapan Tağmaç Çuhadar bugün itibariyle görevinden ayrıldı.

Hogan Türkiye'deki 3. mağazasını açtı!

2014'te Türkiye pazarına giren İtalyan lüks ayakkabı markası Hogan, iki yılda üçüncü mağazasını açtı. Hogan'ı Türkiye'ye getiren işadamı Ayaydın, "4 yıllık yatırım planımızı 2 yılda tamamladık. Önümüzdeki günlerde yeni mağazalar açacağız" dedi.

Twist Kuveyt Avenue Mall'da mağaza açtı!

Türk tekstil sektörünün amiral gemileri arasında yer alan Ayaydın & Miroglio Grubu markalarından Twist, Kuveyt’te mağaza açtı. 7 farklı ülkede 12 mağazası bulunan grup, Kuveyt’teki ilk mağazasını ise 2014 yılında Ipekyol markasıyla açmıştı.

Otis'ten yüksek taşıma kapasite asansör ünitesi ile kullanışlı çözümler!

Türkiye’nin en hızlı ve en yüksek asansörlerini üreten Otis Türkiye, sektörde bir ilke imza attığı, yüksek taşıma kapasiteli ve makine dairesiz ‘Robusta’ asansörü ile her türlü yapı için kullanışlı çözümler sunuyor.

İmaş Makine 2014 yatırımları Haberi

İmaş Makine 2014 yatırımları


Kurulduğu günden bu yana 70'e yakın ülkede un, irmik ve mısır unu fabrikaları kuran İttifak Holding'in makine şirketi İmaş, Batı Afrika ülkelerinden Gabon'u da referansları arasına ekledi. Makine sektörünün geleceğine dair öngörüleri paralelinde planladığı hedef ve projeleri ile kurumsal gelişimi ve büyümesini sürdüren İmaş Makine, dünyanın farklı pazarlarındaki değişken müşteri taleplerini tespit ederek kalite ve verimlilik ekseninde çözümler geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl, 9 adet anahtar teslimi tesis ve bunun dışında yapılan makine ve ekipman satışlarıyla toplamda günlük 3 bin 500 ton öğütme kapasitesi devreye alan şirket, Batı Afrika ülkesi Gabon'da büyük bir projeye start verdi. 


Değirmen binasının çelik konstrüksiyon ve cephe-çatı kaplamasını holdingimizin inşaat şirketi Seha Yapı üstlendi. Bu bakımdan grup sineıjimizi daha önceki projelerimizde olduğu gibi Gabon'a da...