07 / 05 / 2024

İMİB sosyal sorumluluk

İMİB sosyal sorumluluk

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) sektörel çalışmaların yanında sosyal sorumluluk alanında yaptığı çalışmalar ile de dikkat çekiyor.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

M B Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M B Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustarfa Beyaz tarafından kuruldu.

Aile Bakanlığı'ndan destek alanlara müjde! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam geldi! Başvuran hemen alıyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, memur ve emekli maaş zammının ardından bazı sosyal destek ödemelerinin tutarlarını yükseltti. Aile Bakanlığı'ndan destek alanlara müjde! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam geldi! Başvuran hemen alıyor! 

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

M Y M B Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Y M B Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmoud Almolkı ve Yaser Albani ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den 81 ile 250 bin ucuz konut müjdesi! Sosyal konut fırsatı resmen başlıyor! Hemen bakın, ev sahibi olun!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde sona yaklaşıldı. Dev proje 13 Eylül Salı günü açıklanıyor. Dar gelirlilere, yüzde 10 peşinat, 20 yıl vadeyle konut sahibi olma imkanı sunulacak. İşte sosyal konut projesiyle ilgili tüm merak edilenler...

Aile sosyal yardım paraları yattı mı? Aile sosyal yardım paraları ne zaman yatacak?

Aile sosyal yardım paraları yattı mı? Aile sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? sorgulanmaya başlandı. İşte merak edilen detaylar!

YKS’ye giren öğrenciler buraya! İşte bölüm bölüm 2022 yılı üniversite ücretleri

Geçtiğimiz günlerde YKS sonuçlarının açıklanması ile birlikte sınava giren adayları tercih heyecanı sararken, Bazı vakıf üniversiteleri ücretlerine % 100 zam yaptığını duyurdu. Tıp fakültelerine bakıldığında ise 400 bin liraya kadar yükselmekte. İşte bölüm bölüm üniversite ücretleri...

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm bütçesi için çağrı!

Kayseri Kocasinan Belediyesince Uğurevler Mahallesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamındaki anahtar teslim töreninde konuşan Özhaseki, kentsel dönüşüm bütçeleri için çağrıda bulundu.

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 30 milyon TL bağış!

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek amacıyla, Emlak Konut GYO tarafından 30 milyon TL bağış yapıldı.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 3.5 milyon TL'lik bağış!

Emlak Konut GYO tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek için 3 milyon 500 bin TL bağış yapıldı. 

İMİB sosyal sorumluluk Haberi

İMİB sosyal sorumluluk

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) sektörel çalışmaların yanında sosyal sorumluluk alanında yaptığı çalışmalar ile de dikkat çekiyor.  İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu, İstanbul’da misafir ettiği Zihinsel Yetersiz Çocuklar ile Doğa Koleji’nde buluşuyor.


Engelliler Haftası çerçevesinde düzenlenen etkinlikte İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu, Antalya’dan gelen çocuklar ile söyleşi yapacak. ZİÇEV’li çocukların oluşturduğu perküsyon grubunun gösterisinin ardından çocuklara Çevreci Madencilik temalı çam fidanı dağıtacak…


Mermer parçalarından yaptıkları tablolar fuarda sergilenmişti


Geçtiğimiz Kasım ayında İstanbul’da düzenlenen Naturel Stone Fuarına misafir olarak katılan Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Antalya şubesinde eğim gören çocukların yaptıkları elişi ürünler ve İMİB tarafından kendilerine gönderilen mermer parçacıklarından oluşturdukları tablolar ziyaretçilerin ilgisini...