06 / 05 / 2024

imkon Tahir Tellioğlu seçim sonuçları değerlendirmesi

imkon Tahir Tellioğlu seçim sonuçları değerlendirmesi

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, siyasi istikrarın inşaat sektörüne moral vereceğini belirterek, "Bugün itibarıyla artık milletimizin ve inşaat sektörümüzün önü açıktır" ifadesini kullandı.

Tahir Tellioğlu yeniden İMKON başkanı oldu!

İMKON'un merakla beklenen 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı, konfederasyonun genel merkezinde gerçekleştirildi. Tahir Tellioğlu yeniden İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanlığına seçildi.

İMKON'dan çimento ve beton zammı eleştirisi: 6 aydır elektriğe ve doğalgaza zam gelmemesine rağmen bu neyin zammı?

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda çimento ve betona gelen zammı eleştirerek, "6 aydır elektriğe ve doğalgaza zam gelmemesine rağmen bu neyin zammı?" ifadelerini kullandı.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Konut ve kira fiyatları neden artıyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 5 maddede açıkladı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu konut ve kira artışlarına ilişkin açıklama yaptı. Tellioğlu konut ve kira artışlarının neden arttığını 5 maddede açıkladı. İşte detaylar...

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tellioğlu tarafından kuruldu.

Tellioğlu Danışmanlık İnşaat Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Danışmanlık İnşaat Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Öztel tarafından kuruldu.

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu tarafından kuruldu.

İMKON'DAN yapıların depremden az zarar görmesi için 10 öneri! 

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, yapıların depremden en az zarar görmesi amacıyla yapılması gerekenlere ilişkin 10 öneri paylaştı.

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Tellioğlu ve Mehmet Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Tellioğlu Kurumsal Hizmetler İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Kurumsal Hizmetler İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te Fatih Öztel tarafından kuruldu.

İMKON müteahhitlere fiyat farkı düzenlemesi taleplerini açıkladı!

İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, kamu müteahhitlerine fiyat farkı verilmesine ilişkin düzenlemeyle ilgili "TBMM'ye sunulan sektörün hiçbir talebini karşılamayan, sektörü krize sürükleyecek teklifi kabul etmiyoruz" açıklamasında bulundu.

Tellioğlu Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Üsküdar’da  250  bin TL sermaye bedeli ile  İsmail    Öztel tarafından kuruldu.

imkon Tahir Tellioğlu seçim sonuçları değerlendirmesi Haberi

imkon Tahir Tellioğlu seçim sonuçları değerlendirmesi

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, siyasi istikrarın inşaat sektörüne moral vereceğini belirterek, "Bugün itibarıyla artık milletimizin ve inşaat sektörümüzün önü açıktır" ifadesini kullandı. 


Tellioğlu, seçim sonuçlarını değerlendirdiği yazılı açıklamasında, ülke sathında demokrasi şöleni havasında geçen seçimin ve ortaya çıkan sonuçların hayırlı olması temennisinde bulundu. Bugiin itibarıyla artık milletin ve inşaat sektörünün önünün açık olduğunu aktaran Tellioğlu, "Bize düşen görev ise daha çok çalışmak olacaktır" değerlendirmesinde bulundu. Yeni hükümetten taleplerinin "Müteahhitlik Hizmet Yasasf'ru bir' an önce Meclisten geçirmesi olacağının altını çizen Tellioğlu, İmar Kanunu, Kentsel Dönüşüm Kanunu, Yerel Yönetimler Kanunu, Yapı Denetim Kanunu ve sektördeld diğer vergi uygulamaları kanunlarının sektörün ihtiyaçlarına göre gerçekçi, adil ve birbirini tamamlayıcı şekilde ıevize edilmesi gerektiğini...