05 / 05 / 2024

IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı 2016

IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı 2016

IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı’na, ilk kez milli katılım gösterilerek, İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından katılım gerçekleştirilecek. IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı 18-24 Ocak'ta yapılacak.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Türkiye, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi'nde ikinci sırada!

Türkiye, 40 firma ile "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi"nde ikincilik konumunu korurken, Türk müteahhitlerin 30 milyar doları aşan proje üstlendiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Küresel konut krizi kapıda! Konut fiyatları ne olacak? Ev alacakları da ev sahiplerini de ilgilendiriyor!

Kapakları ile çok konuşulan Londra merkezli haftalık haber, uluslararası ilişkiler ve ekonomi dergisi The Economist, küresel konut krizinin kapıda olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Türkiye’nin incisi Sabiha Gökçen Havalimanı’nın dünyaya açılan kapıları çoğaldı

Dış hatlar yolcusu % 125 artış gösteren İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda, iç hatlarda bulunan kapılardan bazıları dış hatlar kapısına dönüştürülerek yolcu akışına hız kazandırmış oldu. İşte detaylar…

Bahar House Gayrimenkul Danışmanlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahar House Gayrimenkul Danışmanlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Niyazkılıç Niyaz tarafından kuruldu.

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'un yeni metro hatlarına kavuşması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. İstanbul Havalimanı-Gayrettepe, İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Metro hatlarının en yakın zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Oy Projects Mimarlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oy Projects Mimarlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Yetkin tarafından kuruldu.

İSG'den Sabiha Gökçen işletmecilerine 6 milyon Euro kira indirimi!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal işletmeci İSG, Sabiha Gökçen'de faaliyet gösteren 126 ticari işletmeye 6 milyon Euro kira indirimi yaptı.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

RTÜK'ten uluslararası sosyal platformlara ofis açma çağrısı!

Dünyaca ünlü eğlence platformu Netflix'in Türkiye'de ofis açma kararı sonrasında; Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Türkiye'de faaliyet gösteren diğer platformlara ofis açması yönünde çağrıda bulundu.

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Esgün tarafından kuruldu.

IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı 2016 Haberi

IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı 2016

Almanya Köln’de, 18 - 24 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı’nda klasik ve modern ev mobilyası başta olmak üzere, ofis, mutfak, bahçe mobilyaları, mobilya üretimi için gerekli hammaddeler, mobilya aksesuarları ve ev tekstili gibi ürünler sergilenecek. Fuara, ilk kez milli katılım gösterilerek, İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından katılım gerçekleştirilecek. 


Bir hafta boyunca dünyanın her yerinden binlerce ziyaretçinin gelmesi beklenen birçok markanın ürünlerini sergileyeceği IMM 2016, dünyada mobilya sektörünün en güzel örneklerini sunan İtalya’ya dahi mobilya ihracatı yapan Türk mobilya sektörünün buluşma, Türk mobilyalarının yenilikçi örneklerinin sergilenme noktası olacak. 


Konuyla ilgili konuşan İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği başkanı Ahmet Güleç, “Bizim için en önemli olgu Türk mobilya üreticilerinde var olan...