06 / 05 / 2024

imo denizli şubesi

imo denizli şubesi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını tamamlayan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şube Başkanı Şevket Murat Şenel ve yönetimini kabul etti.

Murat Şenel İMO Denizli Şubesi Başkanı oldu!

İnşaat Mühendisleri Odasının 12. Genel Kurulu hafta sonu yapıldı. Bin 100 üyeden 750 sinin oy kullandığı seçimlerde Meslekte Birlik Gurubunun adayı Doç. Dr. Murat Şenel kazandı.

O ildeki mimarlardan uyarı! ‘Projeye aykırı yapılara izin vermeyin’

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Denizli Şubesi, Denizli’de son zamanlarda artan projeye aykırı imalat ve kaçak kat yapımlarına dikkat çekerek, ruhsat projelerini kamu yararı lehine kontrol etmeye hazır olduklarını ifade etti.

Döviz kurlarındaki değişiklik inşaat sektörünü nasıl etkiledi? 

Döviz kurlarındaki hareketlilik inşaat sektörünü etkiledi. İnşaat malzeme fiyatlarının arttığını söyleyen Mimarlar Odası Denizli Şubesi sektörün oldukça yavaşladığını dile getirdi. 

Denizli Bereketler mahallesindeki imar değişikliği mahkemeden döndü!

 Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin, Bereketler mahallesindeki imar değişikliği için Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından açılan dava sonucu mahkemeden imar kararlarının durdurulması konusunda karar aldı. 

Bursa'daki binaların yarısı riskli!

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Er ile İnşaat Mühendisleri Odası (IMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, şehirdeki deprem riskini anlattı. Er ve Albayrak binaların yüzde 50'sinin mühendislik hizmeti almamış olduğunu söyledi.

İMO Kocaeli Şubesi 62. yılını kutladı!

İnşaat Mühendisleri Odası'nın Kocaeli Şubesi 62. yılını kutladı. Meslekte 40'ıncı ve 25'inci yılını dolduran inşaat mühendislerine plaket verildi.

Denizli Mimarlar ve Yapıları sergisi açıldı!

Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Mimarlar ve Yapıları’ sergisi Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Sergide 20 mimarın 300’e yakın projesi yer aldı.

İMO: Ankara'da dönüşüm hızlı ve plansız!

Ankara'da üç hafta içinde, birbirine 500 metre mesafede, 2 çökme ve göçme olayı yaşandı. Konuyu inceleyen İnşaat Mühendisleri Odası (IMO) Ankara Şubesi, olaylar hakkında rapor yayımladı.

İMO Eskişehir Şubesi ürün tanıtım seminerleri düzenliyor!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi; üyelerini eğitmek, bilgilendirmek ve inşaat sektöründeki gelişmelerden haberdar etmek amacıyla düzenlediği eğitimler, ürün tanıtım seminerleri ve teknik geziler devam ediyor.

İMO Bursa Şubesi genç mühendislerle biraraya geldi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu, 9 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı, 'Geleneksel 19 Mayıs Gecesi'nde coşkuyla kutladı.

İMO Kocaeli Şubesi'nde Avrasya Tüneli şantiyesine ziyaret!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi üyeleri, yapımı devam eden Avrasya Tüneli şantiyesine teknik gezi düzenledi. Proje mühendisi, tünel hakkında İMO üyelerini dateylı şekilde bilgilendirdi.

Mimarlar Odası'ndan Osman Zolan'a ziyaret!

Mimarlar Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Başkan Zolan, "Mimarlarımızla birlikte hareket ederek, şehrimizin mimarisini en güzel hale getirmek ortak amacımız" dedi.

İMO Bursa Şubesi'nden genç mühendislere destek!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak,Uludağ Üniversitesi (UÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün'ü ziyaret etti.

İMO Denizli Şubesi'nden Osman Zolan'a ziyaret!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını tamamlayan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şube Başkanı Şevket Murat Şenel ve yönetimini kabul etti.

imo denizli şubesi Haberi

imo denizli şubesi


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını tamamlayan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şube Başkanı Şevket Murat Şenel ve yönetimini kabul etti. Ziyarete, Şenel'in yanı sıra İMO Sekreteri Ali Aydın, Sayman Bülent Şahan, Yönetim Kurulu Üyesi Naile Peker, Recep Uzunca, Işıl Gürsoy Şengün ve Yavuz Yıldırım katıldı. İMO Denizli Şube Başkanı Şenel, tek liste ile gittikleri seçimde yeni yönetimi oluşturduklarını belirterek, Denizli'nin menfaati için Büyükşehir Belediyesi ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarla el birliği içinde çalışacaklarını söyledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni yönetimi tebrik etti. 


"Yapıların denetlenmesi çok önemli" 


Büyükşehir Belediyesi olarak inşaat mühendislerine Denizli ve ülke menfaati doğrultusunda her türlü katkıyı sağlayacaklarını vurgulayan Başkan Zolan, "Denizlimizdeki yapıların kalite...