17 / 05 / 2024

imsad 2014 raporu

imsad 2014 raporu

İMSAD 2014 yılının ilk ekonomi raporunu açıkladı. Rapora göre, Türkiye inşaat malzemeleri sanayi 2014'e üretim ve ihracat artısı ile girdi ve sektör bu yıl iç pazarla birlikte ihracat ağırlıklı büyüyecek...

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Türkiye İMSAD Sektör Raporu'nun Nisan 2023 sonuçları açıklandı!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) her ay hazırlanan Aylık Sektör Raporu’nun Nisan 2023 sonuçları açıklandı.

Türkiye İMSAD Mayıs 2020 sektör raporu açıklandı!

‘Türkiye İMSAD Mayıs 2020 Sektör Raporu’na göre, inşaat sektörü 2020'ye hızlı başladı. İnşaat malzemeleri sanayisinin üretimi 3 ay üst üste artış gösterdi...

Türkiye İMSAD 'Ekim 2019 Sektör Raporu' açıklandı!

Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen aylık sektör raporunu açıkladı. ‘Türkiye İMSAD Ekim 2019 Sektör Raporu’na göre, toparlanma eğiliminin sürdüğü Ekim ayında mevcut inşaat işleri seviyesi bir önceki aya göre 2,7 puan daha arttı...

İzmir gayrimenkul sektöründe hızla büyüyor!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir’in gayrimenkul sektöründe öncü bir hale geldiğinin altını çizdi. Global Metro 2014 raporu sonuçlarına göre, İzmir hızla büyüme gösteren kentler arasında ikinci sırada yer alıyor...

Türkiye İMSAD Haziran 2017 Sektör Raporu’nu açıkladı!

Türkiye İMSAD, ekonomi çevreleri tarafından merakla beklenen aylık sektör raporunu açıkladı. Haziran 2017 Sektör Raporu’nda özellikle son 10 yılda inşaat malzemeleri sanayi için çok önemli bir pazar haline gelen Körfez ülkelerindeki kriz öne çıktı.

Türkiye İMSAD, ikinci Sürdürülebilirlik Raporu’nu açıkladı!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği), Küresel Raporlama Girişimi’nin (GRI) G4 Rehberi kapsamında, inşaat malzemeleri sektöründe ilki 2013 yılında hazırlanan “Sürdürülebilirlik Raporu”nun ikincisini açıkladı.

Türkiye İMSAD Ağustos Ayı Sektör Raporu yayınlandı!

Türkiye İMSAD’ın Ağustos ayı sektör raporu sonuçları açıklandı. Rapora göre, inşaat malzemesi ihracatı yılın ilk yarısında yüzde 12,5 düşüş yaşadı ve bu düşüş ile birlikte yıllık ihracat 15,9 milyar dolara geriledi.

Ankara Zafer Parkı'nın bilirkişi raporu tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin 2014 yılında Zafer Park'ın bulunduğu alanı "büyükşehir bölge parkı" ilan etmek üzere imar uygulama plan değişikliği kararına karşı Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin açmış olduğu davanın bilirkişi raporu mahkemeye sunuldu.

Fas, 2014'te Afrika'da en çok turistin geldiği ülke oldu!

Afrika Kalkınma Bankasınca yayınlanan 2015 Afrika Turizm Raporu'na göre, bu kıtadaki ülkeleri 2014'te 65 milyon 300 bin turist ziyaret etti ve 43,6 milyon dolar gelir gelde edildi.

Torunlar GYO 2014 faaliyet raporu ile ödül aldı!

Yatırıma değer, yaşamaya değer projeler üreten Torunlar GYO’nun 2014 yılı Faaliyet Raporu, “Başarının Adı Konmamış ilkeleri” adlı “best seller” kitap formatı ve farklı içeriğiyle, uluslararası 3 ayrı organizasyon tarafından büyük ödüle layık bulundu.

2014'te inşaat maliyetleri yüzde 9,5 arttı!

Türkiye inşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) tarafından hazırlanan "Ekim Ayı Sektör Raporu" açıklandı. Rapora göre, 2014 yılında konut inşaat maliyetleri yüzde 9,5 artış gösterdi.

Ekim ayı sektör raporu açıklandı!

İnşaat maliyetleri, Eylül 2014 ile eylül 2015 arasında yüzde 5.9 arttı. Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) tarafından hazırlanan "Ekim Ayı Sektör Raporu" açıklandı.

imsad 2014 raporu Haberi

imsad 2014 raporu

TÜRKİYE İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) 2014 yılının ilk ekonomi raporunu açıkladı. Rapora göre, Türkiye inşaat malzemeleri sanayi 2014'e üretim ve ihracat artısı ile girdi ve sektör bu yıl iç pazarla birlikte ihracat ağırlıklı büyüyecek. Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener "Geçen yıl inşaata büyüme yüzde 7.1 oldu. Bu yıl yüzde 5'in üzerinde bekliyoruz" dedi. 


Star...