13 / 05 / 2024

İMSAD 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi

İMSAD 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi

Türkiye'nin önde gelen 80 inşaat malzemesi sanayi firması ve 29 derneği ile sektörün çatı örgütü olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin (Türkiye İMSAD) düzenlediği 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleşti...

İMSAD 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleşti!

Pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.'nin sponsorları arasında olduğu "6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi", Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi.

Yabancılardan para en çok gayrimenkule geldi: 3.6 milyar dolar!

Türkiye'ye 2023’te gelen 10.6 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 3.6 milyar doları yabancılara satılan gayrimenkullerden geldi.  Vatandaş, “Yabancıya serbest, yerliye kota, bu kadar satış olursa ev fiyatlarının uçması normal”  diye tepki gösterdi.

Vakıf GYO İUFM B Kule'nin değeri 6 milyar TL'yi aştı! 

Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi B Kule'nin kat irtifakı kurularak tamamlanması halinde bugünkü toplam hasılat değeri KDV dahil 6 milyar 147 milyon 834 bin TL olarak açıklandı. İşte detaylar...

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi yarın! Toplantıda 6 kritik konu masaya yatırılacak!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilecek "Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi" yarın düzenlenecek. Zirvede 6 kritik konu masaya yatırılacak.

Uluslararası yatırım pozisyonu Mayıs'ta 294,6 milyar dolar oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2023 Mayıs’a dair Uluslararası Yatırım Pozisyonu (UYP) verisini yayımladı. Bu kapsamda Uluslararası yatırım pozisyonu açığı Mayıs'ta 294,6 milyar dolar oldu.

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Petrolün varili bugün ne kadar? 6 Nisan 2022 petrolün varil fiyatı

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatlarında son durum milyonlar tarafından araştırılıyor. Petrolün varil fiyatı dün 105 dolar seviyelerine kadar düştü. Peki petrolün varili bugün ne kadar? İşte 6 Nisan 2022 petrolün varil fiyatı...

6. Uluslararası Nijerya İnşaat Fuarı 5-7 Temmuz'da!

6. Uluslararası Nijerya İnşaat, Yapı Malzemeleri, İş Makinaları ve Altyapı Hizmetleri Fuarı 5-7 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

IMF 2021 küresel ekonomik büyüme tahminini yüzde 6'ya yükseltti!

Uluslararası Para Fonu (IMF), 2021 yılına ilişkin küresel büyüme tahminini yüzde 5,5'ten yüzde 6'ya çıkardı.

İSG'den Sabiha Gökçen işletmecilerine 6 milyon Euro kira indirimi!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal işletmeci İSG, Sabiha Gökçen'de faaliyet gösteren 126 ticari işletmeye 6 milyon Euro kira indirimi yaptı.

S-P ABD'nin 2021 yılı büyüme tahminini yüzde 6,5'e yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), ABD'nin 2021 yılı büyüme tahminini yüzde 6,5'e çıkardı.

İMSAD 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi Haberi

İMSAD 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi


Türkiye'nin önde gelen 80 inşaat malzemesi sanayi firması ve 29 derneği ile sektörün çatı örgütü olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin (Türkiye İMSAD) düzenlediği 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleşti. Türkiye inşaat sektörünün 2015 yılı rotasının çizildiği zirvenin sonucunda çıkan mesaj ise 'Sektör işbirliği yapacak. 

Türkiye kazanacak' şeklinde...