26 / 07 / 2024

imsad Yapı Ürünlerinin Üretim-Kullanım Döngüsü Dersi

imsad Yapı Ürünlerinin Üretim-Kullanım Döngüsü Dersi

Türkiye İMSAD yapı ürünlerinin üretim ve kullanılabilirlik döngüsü için çevre dostu malzeme ve sürdürülebilirlik komitelerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında Yıldız Teknik Üniversitesi ile işbirliği gerçekleştirdi.

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sancak ve Sarven Köseyan ortaklığında kuruldu.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinin ihracatı 4,5 milyar doları aştı!

Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı ocak-temmuz arasındaki 7 aylık dönemde 4,5 milyar doları geçti. En fazla ihracat yapılan ülke 577,6 milyon dolarla Irak oldu.

Beydilli Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Beydilli Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Beydilli tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Hayat pahalılığı vatandaşı canından bezdirdi! Böyle pahalılık Cumhuriyet tarihinde görülmedi!

Vatandaşlar hayat pahalılığından dertli. 2023 yılının başında ücret ve maaşlara yapılan zamlar et ve süt ürünlerinin yanı sıra temel gıda maddelerindeki sürekli fiyat artışları karşısında ilk üç ayda erirken, Cumhuriyet tarihinde böyle gıda pahalılığının görülmediği belirtiliyor.

Marketler sabitleme hareketinde! Bir market daha ürünlerinin fiyatlarını sabitledi!

Enflasyon ile artan fiyatlar vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor. Bu duruma dur demek isteyen marketler ürünlerinin fiyatlarını sabitlemeye başladı. İşte o markette bu harekete katıldı!

Zendor İnşaat Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zendor İnşaat Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Kaya tarafından kuruldu.

Süt ürünlerine yeni düzenleme! Hepsi tek tek yasaklandı!

Süt ürünleri Tarım ve Orman Bakanlığı, "Süt Ürünleri Tebliği"nde değişiklik yapıldığını belirterek, fermente süt ürünlerinin etiketlerinde "köy" ve "ev yapımı" gibi ibarelerin kaldırılacağını açıkladı.

TMO perakende ürünlerine yaptığı şok zamları resmen açıkladı! İşte 2 Kasım 2022 fiyat listesi...

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 2 Kasım 2022 perakende ürünlerinin fiyat listesini açıkladı. Paylaşılan güncel listede yapılan zamlar dikkatlerden kaçmadı. Peki TMO'da hangi ürünlere zam geldi, fiyatları ne kadar oldu? İşte TMO güncel 2 Kasın 2022 fiyat listesi...

Migros'tan kişisel bakım ürünlerine yüzde 25 indirim! 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Migros müjdeyi verdi! Migros, kişisel bakım ürünlerine yüzde 25 indirim yaptı. Peki, Migros'ta indirim yapılan kişisel bakım ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Stephen Prınce Ayothı George ve Zaıd Nourouz ortaklığında kuruldu.

TMO ayçiçek yağı, nohut, fındık, fasulye fiyatlarını açıkladı! İşte TMO perakende ürünlerinin 7 Eylül 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) perakende ürünlerinin merakla araştırılan güncel fiyatları bugün yayımlandı. Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi'nde temel gıda ürünlerinin 7 Eylül fiyatı ne kadar? İşte TMO 7 Eylül 2022 güncel fiyat listesi...

imsad Yapı Ürünlerinin Üretim-Kullanım Döngüsü Dersi Haberi

imsad Yapı Ürünlerinin Üretim-Kullanım Döngüsü Dersi

Türkiye inşaat malzemeleri sanayisini bir bütün olarak ele alarak, sürdürülebilir büyümeyi, yurt içinde ve yurt dışında işbirliklerinin geliştirilmesini amaçlayan Türkiye İMSAD, sürdürülebilirlik vaatlerini yerine getirmeye devam ediyor. Dernek çatısı altındaki Çevre Dostu Malzeme ve Sürdürülebilirlik Komitelerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında projelendirilen “Yapı Ürünlerinin Üretim-Kullanım Döngüsü Dersi” Yıldız Teknik Üniversitesi’yle yapılan işbirliği çerçevesinde Mimarlık Fakültesi’nde güz sezonunu tamamladı. Öğrencilerin ilgisi ve katılımın güçlü olması derslerin gelecek döneminde de devam etmesine işaret etti. Bir sonraki dönem dersleri için hazırlık çalışmalarına başlandı.


Geleceğin mimarlarına yeşil bina bilinci

Türkiye İMSAD Çevre Dostu Malzeme Komitesi ile Sürdürülebilirlik Komitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından yapılan ortak çalışma sonrası gerçekleştirilen derste, öğrencilerin yapı ürünlerinin sürdürülebilirlik kavramı ve yapı yaşam döngüsü içerisindeki süreçlerini daha iyi ve daha akılda...