05 / 05 / 2024

In İstanbul kampanya

In İstanbul kampanya

Konut teslimlerinin 2018 yılı içerisinde gerçekleşeceği In İstanbul'da satışlar devam ediyor. Proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki In İstanbul projesi nerede?

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Ford'tan dev kampanya! Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerinde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatı!

Düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford otomobil sahibi olmak isteyenler için dev kampanya başladı. Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni evi almak için hane geliri en az ne kadar olmalı? Araştırma sonucu dudak uçuklattı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir hanenin yeni bir ev alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, ilan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni evi satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin TL-373 bin TL arasında olması gerektiği sonucu ortaya çıktı

Toyota'dan 4x4 Hilux için dev kampanya: 250 bin TL, 12 ay vade, yüzde 0 faiz fırsatı

Toyota, Hilux modeli için büyük bir kampanya başlattı. İşte kampanyanın detayları ve Toyota Hilux Ekim 2023 güncel fiyat listesi...

Samsung 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye!

Samsung, beyaz eşya alacaklara dev kampanya haberini verdi. Yeni evlenecek çiftler veya evindeki beyaz eşyasını değiştirmek isteyenler için bir kampanya hazırlayan Samsung, 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye edeceğini açıkladı.

Sevil'den Babalar Günü için dev kampanya! Her 1.000 TL alışverişe anında 250 TL indirim! 

Sevil'den Babalar Günü'ne özel her 1.000 TL'lik alışverişe anında 250 TL indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya yarın sona eriyor. İşte 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Halkbank'tan 18-55 yaş arası kadınlar için bomba kampanya! Kampanya detay ve şartlar!

Halkbank, acil nakit ihtiyaçları olan 18-55 yaş arası kadınlar için özel bir kredi programı başlattı. Program kapsamında sunulan kredilerde 1 yıl ödemesiz dönem bulunuyor.

Demirören'in İstiklal Caddesi'ndeki AVM'si, Denizbank'ın oldu! AVM'nin ismi İstiklal AVM olarak değişti! 

Ziraat Bankası’ndan kullandığı 800 milyon dolarlık krediyi geri ödemeyen Demirören Holding'in, İstanbul Beyoğlu'nda yer alan Demirören İstiklal AVM'yi, Denizbank'a devrettiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

O bankadan öğrenciler için yardım! Sadece SMS atarak 500 TL sizin olabilir!

Vakıfbank okula giden öğrenciler için bir kampanya düzenledi. Bu kampanyayı kaçırmamak için 28 Şubat’tan önce başvuru yapmalısınız. Kampanya detayları hakkında her şey haberimizde…

Garanti BBVA'dan bomba gibi kampanya! Hala ne duruyorsunuz bu fırsatı kaçırmayın!

Garanti BBVA nakite sıkışan vatandaşlar için harika bir kampanya düzenledi. Hem müşteri çekmek hem de vatandaşların acil nakit sıkıntısını gidermek için yaptığı kampanya için detaylar haberimizde. İşte kampanyanın detayları...

İBB'den İstanbul’daki hasarlı bina tespitleri için yeni karar!

İstanbul’da depreme karşı riskli kabul edilen 2000 senesinden önce yapılmış binalar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz şekilde yaptığı hızlı tarama testinin kapsamı, 6 Şubat tarihindeki depremlerde çok sayıda yeni binanın da yıkılması nedeniyle genişletildi.

Bu kampanya, hem çocukları hem de büyükleri sevinçten zıplatacak! MediaMarkt az önce duyurdu!

MediaMarkt’tan, çocuklar için yeni kampanya! Mediamarkt Türkiye, ülke genelinde okulların sömestr tatili nedeniyle az önce yeni bir kampanya başlattığını duyurdu.

THY'den iç hat uçuşları için bilet kampanyası! 399 liradan başlayan fiyatlar! İşte kampanya detayları...

Türk Hava Yolları iç hat uçuşları için bir kampanya daha düzenledi. Kampanya kapsamında iç hatlarda yapılacak uçuşlarda 399 liradan başlayan avantajlı bilet uygulaması başlatıldı.

In İstanbul kampanya Haberi

In İstanbul kampanya

"In İstanbul projesi nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce proje hakkında bilgi verelim. Toplam 3 bin 565 tane daire ve 16 tane ticari ünitenin yer aldığı proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor.


Topkapı In İstanbul Rezidans 411 bin 941 metrekare inşaat alanına sahip. Projede konut fiyatları  299 bin TL ile 1 milyon 600 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


İş GYO In İstanbul Evleri 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katı şeklinde tasarlanan bloklar halinde yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire seçeneklerine yer veriliyor. 


In İstanbul Topkapı Konutları sosyal alanları; basketbol sahası, asansör, sinema, futbol alanları, oyun alanları, güvenlik, fitness center, mescit, kapalı otopark, kreş, yüzme havuzundan...