01 / 05 / 2024

In İstanbul teslim tarihi

In İstanbul teslim tarihi

Konut teslimlerinin 2018 yılı içerisinde gerçekleşeceği In İstanbul'da satışlar devam ediyor. Proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki In İstanbul projesi nerede?

KİPTAŞ'tan bir teslim müjdesi daha! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıkladı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken KİPTAŞ'n kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Güngören Doğakent Sitesi için de teslim müjdesi geldi. Yüzleri güldüren müjdesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

İflas eden müteahhite Bakanlık da acımadı! İnşaatı teslim etmedi, 300 bin TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanlığı, Sakarya'da iflas eden bir müteahhite, yaptığı inşaatı zamanında teslim etmeyerek, sözleşmeye aykırı hareket ettiği gerekçesiyle 300 bin liralık ceza kesti.

Onur Park Life İstanbul teslim için gün sayıyor!

Esenyurt'ta 50 dönüm alanda 3 etap halinde hayata geçirilen ve depremlere dayanıklı özelliği ile dikkat çeken Onur ParkLife İstanbul teslim için gün sayıyor...

Lens İstanbul teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen Lens İstanbul teslim tarihi 2018 yılının Eylül ayı olarak belirtiliyor. Proje 1.162 daire ve 82 adet mağazadan meydana geliyor. 

Gül İnşaat Beykent Avenue İstanbul teslim tarihi!

Ön taleplerin toplandığı Avenue İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. İşte Gül İnşaat Beykent Avenue İstanbul teslim tarihi...

Başakşehir Üçüncü İstanbul teslim tarihi!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Üçüncü İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Proje 1.272 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından oluşuyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi 2018 yılı Aralık ayı olarak belirtiliyor. Proje 760 daire, 190 rezidans, ofis ve dükkanlardan meydana geliyor.

Tarihi Taş Hanı Binası'nın rekonstüksiyon inşaatı ihaleye çıkıyor!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Eminönü Talı Köşkü Caddesi'nde yer alan Tarihi Taş Hanı Binası'nın rekonstüksiyon inşaatını ihaleye çıkıyor. İhale için son teslim tarihi 4 Nisan 20107 günü saat 15:00 olarak belirlendi.

Asaf İş Ortaklığı 3. İstanbul teslim tarihi!

116 bin metrekare alanda hayata geçirilen Asaf İş Ortaklığı 3. İstanbul projesi İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. Asaf İş Ortaklığı 3. İstanbul teslim tarihi...

Asaf 3. İstanbul teslim tarihi!

Asaf 3. İstanbul teslim tarihi 2018'in sonu olarak belirtiliyor. 3. İstanbul'da fiyatlar 496 bin TL'den başlıyor...

Gül Proje Vira İstanbul teslim tarihi!

Gül Proje Vira İstanbul teslim tarihi 2018 yılı Aralık ayı olarak belirlendi. 95 bin metrekarelik alanda inşa edilen projede dairelerin alanları 70 ile 201 metrekare arasında değişiyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alan Inİstanbul Lokal projesi İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Denizİstanbul teslim tarihi!

Denizİstanbul teslim tarihi Mercan Konakları etabı için 2017 yılı Kasım ayı olarak belirlendi. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projede banka kredisiyle daire sahibi olunabiliyor.

In İstanbul teslim tarihi Haberi

In İstanbul teslim tarihi

"In İstanbul projesi nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce proje hakkında bilgi verelim. Toplam 3 bin 565 tane daire ve 16 tane ticari ünitenin yer aldığı proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor.


Topkapı In İstanbul Rezidans 411 bin 941 metrekare inşaat alanına sahip. Projede konut fiyatları  299 bin TL ile 1 milyon 600 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


İş GYO In İstanbul Evleri 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katı şeklinde tasarlanan bloklar halinde yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire seçeneklerine yer veriliyor. 


In İstanbul Topkapı Konutları sosyal alanları; basketbol sahası, asansör, sinema, futbol alanları, oyun alanları, güvenlik, fitness center, mescit, kapalı otopark, kreş, yüzme havuzundan...