07 / 07 / 2024

In-N-Out türkiye

In-N-Out türkiye

ABD'li ünlü hamburger zincirleri Türkiye'yi keşfetti. California'nın ünlü hamburger markası In-N-Out İstanbul'a gelmeye hazırlanıyor. Markanın müşteri trafiğinin yoğun olduğu diğer lokasyonlarda da şube açmak istediği konuşuluyor...

Altını ve doları olanlar dikkat! Türkiye için flaş tarih verildi

Elinde altını ya da doları olan vatandaşlar ne yapacaklarını düşünüyor. Türkiye ekonomisi için flaş bir tarih verildi.

Amerika kamu borçlarını ödeyemiyor! Bu Türkiye için bir fırsat olabilir mi?

Dolar sahibi borçlarını ödeyemiyor: Türkiye için gizli bir fırsat ortaya çıkıyor! İşte merak edilen habere dair detaylar..

Citroen C3 Türkiye'de neden seviliyor? İşte C3'ün özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Citroen'in C3 modeli Türkiye'de oldukça rağbet görüyor. Peki Türk insanı bu aracı neden seviyor? İşte Citroen C3'ün özellikleri ve 5 Nisan 2023 fiyat listesi...

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Otomotiv pazarında Avrupa gözünü Türkiye’ye çevirdi! Türkiye İspanya’yı geride bırakıyor!

Avrupa’da gittikçe sertleşen emisyon kuralları, üreticileri elektrikli araç üretimine mecbur bıraktığı için gözler Türkiye’ye çevrildi. Citroen CEO’su Cobee, içten yanmalı motorda birinci pazarın Türkiye olacağını söyledi.

Avrupalı yönünü en yakın alternatif Türkiye’ye çevirdi

Avrupa’daki enerji çıkmazının ardından Türkiye’nin daha fazla ön plana çıkmaya başladığını belirten İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönt. Kurulu Başkanı Çetin Tecdelioğlu, fason üretim için Türkiye’nin tercih edilebileceğini belirtti.

Türkiye'den doğal gaz krizi için kritik hamle

Rusya, Avrupa’ya doğal gaz akışını keserken, Türkiye için gaz tedarik tehdidi henüz yok. Ancak kış ayları gelirken herhangi bir sorun oluşmaması için Türkiye, kritik hamleler yaptı. Bu kapsamda ABD'yle LNG alımına yönelik görüşülüyor.

Amerikalı turistin dolar hesabı Türkiye'de vatandaşın yüreğini yaktı! Yarı yarıya diyerek paylaştı

Sosyal medyada yayınlanan bir videoda yer alan ABD'li kadın turist Türkiye'de diş tedavisi için ödediği parayı açıkladı. Uçak bileti, tatil ve sağlık harcamalarını heaplayan kadın ABD ve Türkiye arasındaki uçuruma dikkat çekti. Video milyonlarca kez izlendi.

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye sevdası tam gaz!

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye sevdası tam gaz devam ediyor. 2021'in Ocak-Ekim döneminde yabancılara 43 bin 372 konut satıldı. Yabancıya konut satışı 10 ayda 2020 yılının rakamlarını geçti.

Dünya Bankası'nın pandemide Türkiye'ye desteği 1.5 milyon dolar!

Dünya Bankası, 2021 mali yılında tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından kaynaklı sağlık, ekonomik ve sosyal etkilerle mücadele içi 5 kritik kalkınma projesi için Türkiye'ye toplam 1,5 milyar dolarlık finansal destek sağlandığını belirtti.

Dünyanın ve Türkiye'nin en zenginleri kimler?

Dünyanın ve Türkiye'nin en zenginleri listesi açıklandı. Dünyada Jeff Bezos 177 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada oldu Türkiye'de ise Murat Ülker 6,3 milyar dolarla zirve yer aldı. Türkiye'de dolar milyarderi sayısı son bir yılda 4 artışla 27'ye çıktı.

Esas Gayrimenkul dijital dönüşümünü Microsoft Türkiye ile hızlandırıyor!

Esas Gayrimenkul, Türkiye’de ve dünyada büyüyen operasyonlarını etkili bir biçimde yönetmek için uçtan uca yeni bir dijital dönüşüm hareketi başlattı.

In-N-Out türkiye Haberi

In-N-Out türkiye


ABD'li ünlü hamburger zincirleri Türkiye'yi keşfetti. Kısa süre önce Shake Shack ve Fatburger İstanbul'daki ilk restoranlarını açarken, California'nın ünlü hamburgercisi In-NOut Kadıköy'de şube açmayı planlıyor. Görünen o ki, uzun bir süre boyunca fast food devleri McDonalds ve Burger King'in varolduğu bu pazar, 'gurme' ligindeki yeni oyunculara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Türk girişimcilerin altına imza attığı hamburger markaları da pazarın iddialıları arasında... 


IN-N-OUT GELİYOR 


California'nın ünlü hamburger markası In-N-Out'un İstanbul'a gelmeye hazırlandığı söyleniyor. Kadıköy Acıbadem'de mağaza açmaya hazırlanan marka, dondurulmuş ürün kullanmaması, her şeyi taze pişirmesiyle ünlü. 1948 yılında doğan In-N-Out, 'drivethrough' denilen arabaya serviste hoparlör-mikrofon kullanarak sipariş vermeyi ilk icat eden marka. Sadece Arizona, California, Nevada, Texas ve Utah eyaletlerinde 250'den fazla şubesi olan marka tüm stratejisini ve iletişimini tazelik üzerine...