03 / 05 / 2024

inan termal kozaklı telefon

inan termal kozaklı telefon

Ömür boyu hisseli devremülk sistemiyle satışa sunulan İnan Thermal Residence'ta toplam 700 devremülk daire yer alıyor. Nevşehir İnan Thermal Residence devremülk fiyatları şöyle:

Nevşehir Kozaklı Belediyesi'nden 15 yıllığına kiralık otel!

Nevşehir Kozaklı Belediyesi tarafından, 88 odalı termal otel ve arsası 15 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 6 Temmuz'da gerçekleşecek..

Nevşehir'de 15 yıllığına kiralık termal otel!

Nevşehir Kozaklı Belediyesi, 88 Odalı Termal Otel ve Arsası Kiralama İşi ihale ediyor. İhale, 1 Haziran'da gerçekleşecek..

Nevşehir Kozaklı'da 15 yıl kiralık termal otel!

Nevşehir Kozaklı Belediyesi, 88 Odalı Termal Otel ve Arsası Kiralama İşi ihale ediyor. İhale 24 Nisan'da gerçekleşecek..

Nevşehir Kozaklı'da 88 odalı termal otel kiraya verilecek!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, 88 odalı termal otel ve arsasını satışa çıkardı.15 yıllığına kiralanacak otelin ihalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nevşehir 88 odalı termal otel ihalesi 20 Ocak'a ertelendi!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Kozaklı'daki 88 odalı termal otel ve arsasını kiraya veriyor. 15 yıllığına kiralanacak otelin ihalesi 20 Ocak 2016 tarihine ertelendi. İhalesi daha önce 30 Aralık'ta yapılmıştı.

Nevşehir 88 odalı termal otel ihalesi 30 Aralık'a ertelendi!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Kozaklı'daki 88 odalı termal otel ve arsasını kiraya veriyor. 15 yıllığına kiralanacak otelin ihalesi 30 Aralık 2016 tarihine ertelendi. İhalesi daha önce 13 Aralık'ta yapılmıştı.

Nevşehir'de 88 odalı termal otel ihalesi 13 Aralık'ta!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Kozaklı'daki 88 odalı termal otel ve arsasını kiraya veriyor. 15 yıllığına kiralanacak otelin ihalesi 13 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Nevşehir Kozaklı'da 15 yıllığına kiralık termal otel!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, 88 odalı termal oteli ve arsasını 15 yıllığına kiraya veriyor. Otelin ihalesi 24 Kasım 2016 Perşembe günü gerçekleşecek.

Nevşehir Kozaklı'da kiralık termal otel!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Nevşehir Kozaklı'da bulunan 88 odalı otel ve arsasını kiraya veriyor. 15 yıllığına kiraya verilecek otelin aylık bedeli 41 bin 500 TL olarak belirlendi.

Nevşehir Kozaklı Belediyesi'nden 15 yıllığına kiralık termal otel!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Kozaklı'da bulunan 88 odalı termal oteli 15 yıllığına kiraya veriyor. İhalesi 25 Aralık 2015 Cuma günü gerçekleşecek.

Kozaklı İnan Thermal Residence'ta 7 bin 900 TL'ye devremülk!

Türkiye’nin en sağlıklı ve modern yaşam bölgelerinden biri haline gelecek olan Nevşehir Kozaklı’da inşa edilen İnan Thermal Residence'ta devremülk fiyatları 7 bin 900 TL'den başlıyor.

Nevşehir Kozaklı'da termal otel 15 yıllığına kiraya verilecek!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Kozaklı'da bulunan 88 odalı termal oteli kiraya çıkarıyor. İhalesi 23 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Sel Yapı Nevşehir'de termal kompleks inşa ediyor!

Yatırım bedeli ve yatak sayısı bakımından Türkiye'nin tek parça halindeki en büyük termal kompleksi, Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde hizmete girecek.

inan termal kozaklı telefon Haberi

inan termal kozaklı telefon

Nevşehir İnan Thermal Residence devremülk fiyatlarını vermeden önce projeden bahsedelim. Proje Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde inşa ediliyor. 


7 blok halinde inşa edilmesi planlanan Kozaklı İnan Termal Tesisleri'nde toplam 700 daire olması planlanıyor. 


İnan Thermal Residence Devremülkleri 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tipi şeklinde dizayn edildi. Projede yer alan devremülk satışları ömür boyu hisse tapulu olarak gerçekleşiyor. 


Nevşehir İnan Thermal Residence devremülk fiyatları!

Nevşehir İnan Thermal Residence devremülk fiyatları 7 bin 900 TL ile 15 bin 900 TL arasında dönem ve daire tipine göre değişiyor. 


Projede yer alan 2 blokta inşaat tamamlandı. Nevşehir İnan Thermal'in daire teslimleri yapılan devremülklerinde yaşam başladı. Kozaklı İnan Thermal'e ulaşım karayolu ve havayolu ile rahatça sağlanabiliyor.


Nevşehir İnan Thermal Residence Devremülkleri'nin ödeme şekli 24 ay sıfır faiz imkanlarıyla yapılabiliyor. Projede her blokta bay-bayan...