08 / 05 / 2024

İnanç Kabadayı kentsel dönüşüm

İnanç Kabadayı kentsel dönüşüm

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, çalışmalarında önceliklerinin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi. Kabadayı, 20 milyon konut stoğunun olduğunu ve 7 milyon konutun dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

BDDK'dan konut kredileri için flaş karar! O konutlar için resmen sınır muafiyeti geldi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'ndan riskli konutlar için son dakika açıklaması geldi. Açıklanan detaylara göre alınan kararla kentsel dönüşüm kapsamındaki konutlar için kredi sınırı muafiyeti getirildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Kartal, Kağıthane ve Basın Ekspres’in birleştiği 'Altın Üçgen' dönüştürülmeli! Megakent için flaş açıklama!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, İstanbul'un dönüşümü ile ilgili konuştu ve öncelikli dönüşmesi gereken yerleri paylaştı. İşte Kabadayı'nın o açıklamaları...

Mehmet Atmaca'dan kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Depreme karşı önlem olmayacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan ve yürürlüğe alınan yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

KONUTDER Başkan Yardımcısı Kabadayı'dan kentsel dönüşümün hızlanması için altın değerinde öneriler!

KONUTDER Başkan Yardımcısı ve Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, kentsel dönüşüme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kentsel dönüşümün metrekareye sıkıştığını söyleyen Kabadayı, “Uzlaşma oranı yüze 51 seviyesine çekilirse kentsel dönüşüm hızlanır” şeklinde konuştu.

Ege Yapı'dan 7 milyar değerinde 7 proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2023 yılı hedefleri, yeni projeleri ve yatırımları aktarıldı. İnanç Kabadayı, iki yıl içinde yedi yeni projeyi hayata geçireceğini ve 7 milyar TL yatırıma başlayacağını söyledi.

Yeni Evim kampanyası inşaat sektörüne can suyu olacak! 

Orta gelirlilere dönük, "Yeni Evim” isimli konut kampanyası ile ilgili son dakika detayları peş peşe resmen açıklandı. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, yeni konut finansman modeli ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Konut satışlarındaki hız artarak devam edecek!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı bugün TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte İnanç Kabadayı'nın konut satışları ile ilgili açıklamaları...

Konut finansman paketleri tüketiciyi ihtiyacı olan konuta ulaştıracak!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Konut finansman paketleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Konut finansman paketlerinin tüketiciyi ihtiyacı olan konuta ulaştıracağını söyleyen İnanç Kabadayı'nın o açıklamaları...

İnanç Kabadayı: Kentsel dönüşümde çözüm vatandaşta!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'nın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

İnanç Kabadayı, gayrimenkul sektörünün en beğenilen CEO'su oldu!

İnşa edildiği bölgelere değer katan ödüllü projelerin markası olan Ege Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Türkiye genelinde 35 bini aşkın oy verilerek iş dünyasındaki öncü isimlerin ödüllendirildiği Altın Lider Ödülleri'nde 'Türkiye’nin En Beğenilen 50 CEO’su' kategorisinde ödül aldı. 

Ege Yapı'dan İstanbul ve İzmir'e 7 yeni proje geliyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Ege Yapı'nın 2022 hedeflerini açıkladı. Yer aldığı bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, 7 milyar Türk Lirası değerli yeni yatırım zinciriyle İstanbul ve İzmir'de 7 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor.

İnanç Kabadayı yeni şirket kurdu!

İnanç Kabadayı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

İnanç Kabadayı kentsel dönüşüm Haberi

İnanç Kabadayı kentsel dönüşüm

H. İnanç Kabadayı, önceliklerinin kentsel dönüşüm olduğunu söyleyerek, "Dolardaki artış için ise Cumhurbaşkanımızın çağrısına kulak verdik, TL ile çalışıyoruz" diyor. Yeni anayasaya da büyük ihtiyaç olduğunu düşünüyor.


Türkiye sıcak günlerden geçiyor. Tüm bunlar ekonomiyi nasıl etkiliyor? 


Siyaset dünyasında yaşanan gelişmeler, ekonomiyi de piyasaları da etkiliyor. Ama son yıllarda ekonomik istikrar konusunda bir sorun yaşamadık. Mesela ülke olarak 15 Temmuz gibi büyük bir hadise atlattık. 

Bu olay istikrarın olmadığı başka bir ülkede yaşanmış olsaydı, belki o ülke bunu atlatamazdı. 

Oysa biz olayın yaşandığı ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi işimize devam ettik. Sokakta hayat vardı, herkes aynıydı. Ekonomi dünyasında belki bir yavaşlama yaşadık ama bir kriz ya da belirtisi bile yaşanmadı. 


'TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNE GÜVENİYORUZ' 


Peki inşaat sektörü bunlardan hiç etkilenmedi mi? 


İnşaat sektörü Türkiye'nin en önemli dinamiklerinden....