20 / 05 / 2024

İnanç Sözer odeabank

İnanç Sözer odeabank

İnanç özer: "Enerji fiyatlarındaki zamlar ve mevsimsel etkilerle giyim fiyatlarındaki artışlarla ekim ayında enflasyon aylık bazda yüksek bir artış kaydederken, yüksek seyreden gıda fiyatları da enflasyondaki iyileşmeyi geciktiriyor" dedi

Asmalımescit'in efsane mekanı eski Babylon binası 75 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Mega kent İstanbul'un simgeleri arasında yer alan Babylon'un Asmalımescit'teki binası, rekor bir bedelle satışa çıkarıldı. Müzikseverlerin hafızalarına kazınan söz konusu mekân, 75 milyon liralık fiyat etiketiyle yeni bir sahibine devredilmeyi bekliyor.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Tapu sahipleri aman dikkat! Yeni kararlar tek tek açıklandı!

Tapu sahiplerini ilgilendiren açıklama yapıldı. Hisseli ve müstakil tapu sahipleri için tanınan sürenin sonuna geliniyor. İşte detaylar!

Araç sahiplerine kritik uyarı! Süre doluyor! Ödemeyi unutmayın!

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren ödeme ile ilgili son uyarı yapıldı ve son 4 gün kaldı. Bu yıla ilişkin motorlu taşıtlar vergisinin birinci taksit ödemesi için tanınan süre 31 Ocak Salı günü dolacak.

Thodex vurgununda flaş gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma yine ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos 2022 tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 14 Kasım tarihine ertelendi.

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

Eski ehliyetlerini yenilemeyenler yandı!  Yüklü cezası var!

Eski tip sürücü belgelerinin yenilenmesi için tanınan süre 31 Aralık 2022'de bitiyor. Sene sonuna kadar yenilenmeyen eski sürücü ehliyetleri geçerliliğini yitirecek.

Otomobil almayı düşünüyorsanız acele edin! Fiyatlar yeniden yükselecek

İkinci elde yeni uygulama öncesi stokların eritilmesi amacıyla tanınan süre 15 Eylül'de doldu. Bu süreçte fiyatlar gevşedi ancak önümüzdeki Kasım, Aralık aylarında yeniden yükseliş bekleniyor.

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de AbdulVahap Süzer ve Mustafa Süzer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Çiftçiden alınan süte gelen zamlardan sonra yem fiyatlarına da zam geldi! 14 Mayıs yem çuvalı fiyat listesi

Ulusal Süt Konseyi, çiğ süt litre fiyatına zam yaparak litresini 7 lira 50 kuruş olarak belirledi. Mart, nisan ve mayıs aylarında verilen 1 liralık destekleme primi tekrar 20 kuruşa indirdi. 15 mayıs'ta geçerli olacak yeni tarifenin hemen ardından yem fiyatlarına da zam geldi.

Kanal İstanbul'un tapu sürecinde son durum ne?

Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilmesi öngörülen Yenişehir için start verilen tapu sürecinde itirazlara tanınan süre sona erdi. 

Ceza ve vergi borcu olanlar dikkat! Yapılandırmada son günler!

Milyonlarca vatandaşın Devlete olan borçlarının yapılandırılması için tanınan sürenin sonlarına geliniyor son tarih 30 Eylül. Şimdiye kadar vergi dairelerine başvuru yapan vatandaşların sayısı 4.5 milyonu geçti ve tutar 110 milyar liraya yaklaştı.

Rg Desıgn Mimarlık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg Desıgn Mimarlık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Sözer tarafından kuruldu.

İnanç Sözer odeabank Haberi

İnanç Sözer odeabank


Enflasyon hesaplamasındaki en yüksek katkıya sahip gıda ve alkolsüz içecekler grubundaki fiyat artışı, tüketici enflasyonunu (TÜFE) yükseltmeye devam ediyor.


AA muhabirinin Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) enflasyon verilerinden derlediği bilgiye göre, enflasyon hesaplamasında ana harcama grupları içerisinde yüzde 24,45'lik ağırlığa sahip olan "gıda ve alkolsüz içecekler"in yılbaşından bu yana artan fiyatları TÜFE'yi yükseltmeyi sürdürüyor. 


Yılbaşından itibaren kuraklık ve don gibi nedenlerle yükseliş eğilimini sürdüren gıda fiyatları, ekim ayında aylık bazda yüzde 2,65 ve yıllık bazda yüzde 12,56 artarken TÜFE'ye aylık ve yıllık bazda etkisi  sırasıyla 0,63 ve 3,07 puan oldu.


Ekim ayında tüketici enflasyonu enerji fiyatlarındaki zamlar, giyim fiyatlarındaki artışlar ve yüksek seyreden gıda fiyatlarının etkisiyle bir önceki aya göre yüzde 1,90 artarak aylık bazda son 9 ayın en yüksek seviyesini gördü. 


Bu arada...