25 / 07 / 2024

inanlar inşaat 6 formül

inanlar inşaat 6 formül

İnanlar İnşaat birikimlerini daha geniş kitlelere sunmak için geliştirdiği 21 Altın Formül’ün 6.’sını hayata geçirerek 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi vatandaşlara rahatlıkla ev sahibi olmanın kapılarını aralıyor

Türk inşaatçıları 135 ülkede 492.6 milyar dolarlık projeye imza attı!

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Türk inşaat firmalarının bugüne kadar 135 ülkede 492,6 milyar dolar değerinde proje üstlendiğini açıkladı.

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörlerinde ücretli çalışan sayısı yüzde 2,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı Ekim ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 2,6 artış gösterdi.

O ilde 3 yılda 6 milyon 767 bin metrekare yeni inşaat izni verildi! Dağ, taş inşaat oldu!

Bilimsel toplantılarda çarpık yapılaşmasıyla örnek gösterilen Kuşadası’nda, koronavirüs pandemisinin başladığı 2020'den bu güne 5 milyon 856 bin 908 metrekaresi konut olmak üzere 6 milyon 767 bin metrekare yeni inşaat izni verildiği belirlendi. Plansız yapılaşmaya dikkat çekildi ve riskler tek tek a

İzmir'de 6 kişinin öldüğü otel inşaatındaki vinç kasasında son dakika gelişmesi! Tutuklu sanıklar tahliye edildi!

İzmir'de, otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin yaralandığı olayda, 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında mağdur ailelerden 5'inin daha şikayetini geri çektmesi üzerine, Tutuklu sanıklar, kontrol şartıyla tahliye edildi.

Güven endeksi inşaat sektöründe yüzde 0,6 arttı!

Mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi 2023 Ocak'ta aylık bazda hizmet sektöründe yüzde 1,7, perakende ticaret sektöründe yüzde 1 gerilerken, inşaat sektöründe ise yüzde 0,6 artış gösterdi. İşte merak edilen o veriler...

Türk müteahhitler 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendi! İnşaat sektöründe son durum ne?

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "Temmuz 2022 İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda Türk müteahhitlerin 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendiği belirtildi. Peki inşaat sektöründe son durum ne? İşte rapordaki o veriler...

İnşaat malzemeleri fiyatları yüzde 6,83 arttı!

İstanbul'da, Aralık 2021 perakende fiyatlarını açıklayan İTO inşaat malzemelerinde yüzde 6,83'lük artış olduğunu belirtti. 

İnşaat sektörü ciro endeksi Ekim'de yüzde 37,6 arttı!

Merakla beklenen rakamlara göre, inşaat sektöründe takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi, Ekim 2021'de geçen senenin aynı ayına göre yüzde 37,6 arttı.

İnşaat sektöründeki en güçlü 6 isim!

Capital tarafından 17'nci defa iş dünyasının en güçlü 30 ismi belirlendi. Bu isimlerde inşaat sektörünün temsilcileri de yer alıyor. İşte inşaat sektöründeki en güçlü 6 isim...

Muş'ta 55.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez'de 55.6 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

2019 yılında İstanbul'da inşaat sektörünün GSYH'de aldığı pay yüzde 35,6 oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2019 yılına ilişkin "İl Bazında Gayrisafi Yurt İçi Hasıla" verilerini açıkladı. Buna göre 2019 yılında İstanbul'da inşaat sektörünün GSYH'de aldığı pay yüzde 35,6 olarak gerçekleşti. 

Türkiye, Katar'da 18,6 milyar dolar inşaat yatırımı yaptı!

Türkiye ve Katar iş birliği 2020 senesinde koronavirüs salgınına rağmen büyümeye devam etti. Türk inşaat firmaları 2020'de Katar'da 18,6 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirdi. 

inanlar inşaat 6 formül Haberi

inanlar inşaat 6 formül

İnşaat sektöründe 47. yılını tamamlayan İnanlar, birikimlerini daha geniş kitlelere sunmak amacı ile geliştirdiği Altın Formüller’in 6.’sını hayata geçiriyor. 6. altın formülde; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabii vatandaşlara, emekliliklerini beklemeden ,tahmini ikramiyelerinin   yalnızca %50’sini ödemeleri ile daire satış bedeli üzerinden 60 ay vade ile faizsiz ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Memurlarımız emekliliklerini beklemeden de İnanlar’ın sunduğu ayrıcalıktan yararlanarak ev sahibi olabilecekler.


İnanlar’dan Hayalleri Mümkün Kılan ve Hayatı Kolaylaştıran Altın Formul 657;

Kıdem Tazminatını düzenleyen kanun çıkmadan, kanunun sağlayacağı imkanların şimdiden memurlar tarafından kullanılması içim yönetim kararı alındı. 



Kıdem Tazminatını Düzenleyen Kanun Çıkmadan 

İstanbul’da özgün mimari ve kaliteli malzeme kullanımı ile dikkat çeken konut projelerini yine dikkat çeken ödeme fırsatlarıyla satışa sunan İnanlar, memurlar için geliştirdiği 6. altın formülde; alım gücünü arttıran...