06 / 05 / 2024

İnanöz Turizm Seyahat ve Otobüs İşletmeciliği nerede

İnanöz Turizm Seyahat ve Otobüs İşletmeciliği nerede

İnanöz Turizm Seyahat ve Otobüs İşletmeciliği Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Serdar İnanöz Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, İncirli Caddesi'nde açıldı.

Ydy Otel Turizm Seyahat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydy Otel Turizm Seyahat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Selda Yıldız tarafından kuruldu.

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Genere Turizm Seyahat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genere Turizm Seyahat Ticaret.  Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Koç tarafından kuruldu.

Mask Turizm Seyahat Ve Eğitim Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mask Turizm Seyahat Ve Eğitim Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Hanife Dölen tarafından kuruldu.

KY Danışmanlık Turizm Seyahat Acenteliği Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KY Danışmanlık Turizm Seyahat Acenteliği Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Yıldız tarafından kuruldu.

Travel Network Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel Network Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Habil Aliyev, Muzaffar Abbasov ve Parvız Jafarov ortaklığıyla kuruldu.

Cem Özşaner Seyahat Taşımacılık Turizm Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!   

Cem Özşaner Seyahat Taşımacılık Turizm Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Şahabettin Kişi ve Volkan Bilir ortaklığıyla kuruldu.

Ser Tour Turizm Seyahat Gemicilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser Tour Turizm Seyahat Gemicilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökhan Mansız tarafından kuruldu...

Kaunos Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaunos Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A.Rahoma Fares Rahoma Fayed tarafından kuruldu. 

İstanbul Corpa Turizm Seyahat Acenteliği Sağlık Ve Bilişim Hiz.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Corpa Turizm Seyahat Acenteliği Sağlık Ve Bilişim Hiz.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saffet Küçük ve Yılmaz Soğukçeşme ortaklığında kuruldu. 

İnspira Travel Turizm Seyahat Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnspira Travel Turizm Seyahat Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk  Uluhan ve İsmail Tarık Haskan ortaklığında kuruldu. 

İnz Turizm Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

İnz Turizm Seyahat Limited Şirketi  bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Serdar İnanöz tarafından kuruldu. 

Aisia Turizm Seyahat Acenteleri Limited Şirketi kuruldu!

Aisia Turizm Seyahat Acenteleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Korhan Işıklar tarafından kuruldu. 

İnanöz Turizm Seyahat ve Otobüs İşletmeciliği nerede Haberi

İnanöz Turizm Seyahat ve Otobüs İşletmeciliği nerede

İnanöz Turizm Seyahat ve Otobüs İşletmeciliği Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Serdar İnanöz Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, İncirli Caddesi'nde açıldı.


İnanöz Turizm Seyahat ve Otobüs İşletmeciliği Limited Şirketi Bakırköy Şubesi adres: Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, İncirli Caddesi,...