15 / 05 / 2024

inceğiz yenileme

inceğiz yenileme

Çatalca Belediyesi tarafından İnceğiz Mahallesi’nde bir dizi çalışma yapıldı. Mülkiyeti Çatalca Belediyesi’ne ait olan, İnceğiz Mahallesi Arif Nihat Asya Parkı Aile Çay Bahçesi’nde kapalı mekan içinde zemine şap atılarak fayans döşendi.

Çatalca İnceğiz mahallesi yenileniyor!

Çatalca Belediyesi tarafından İnceğiz Mahallesi’nde bir dizi çalışma yapıldı. Mülkiyeti Çatalca Belediyesi’ne ait olan, İnceğiz Mahallesi Arif Nihat Asya Parkı Aile Çay Bahçesi’nde kapalı mekan içinde zemine şap atılarak fayans döşendi.

Zeki Toçoğlu Sakarya'daki köprü yenileme çalışmalarını inceledi!

Köprü yenileme projesinde incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Çatalköprü Mahallemizin girişindeki eski köprüyü yıkıyoruz. Yerine 56 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa edeceğiz" dedi

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi'nde imara aykırı binalar yıkılacak!

Kasım Meclis Toplantısı’nda Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi’ni hayata geçirmek için meclis üyelerinden yetki alan Başkan Toçoğlu, “Esnafımızın endişelerini anlıyoruz. Bu endişeleri en aza indirecek şekilde çok açık bir çalışma gerçekleştireceğiz” dedi.

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi hayata geçiriliyor!

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi’ni hayata geçirmek için meclis üyelerinden yetki alan Başkan Toçoğlu, “Esnafımızın endişelerini anlıyoruz. İnşallah bu endişeleri en aza indirecek şekilde çok açık ve çok şeffaf bir çalışma gerçekleştireceğiz” dedi.

İnşaat ruhsatı yenileme harcı ne kadar?

İmar Kanunu gereğince bir arsa üzerinde inşaat çalışmalarına belli bir süre içerisinde başlanılıp, bitirilmesi gerekiyor. Belirlenen sürede inşaat bitmediği takdirde ruhsatın yenilenmesi gerekiyor. Peki, inşaat ruhsatı yenileme harcı ne kadar?

Sakarya Caddesi Yenileme Projesi ihalesi 29 Ağustos'ta!

Sakarya Caddesi Yenileme Projesi’nin ihalesine 29 Ağustos Cuma günü çıkılacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Caddemizin daha modern bir görünüme kavuşması için yaya yolu ve çevre düzenleme çalışmasını hemen hayata geçireceğiz” dedi.

Yapı ruhsatı yenileme için gerekli belgeler!

İmar Kanunu gereğince bir arsa üzerinde inşaat çalışmalarına belli bir süre içerisinde başlanılıp, bitirilmesi gerekiyor. Aksi halde ruhsatın yenilenmesi gerekiyor. İşte yapı ruhsatı yenileme için gerekli belgeler...

Mamak Belediyesi şehir yenileme kapsamında kira yardımı başlattı!

Ankara'nın Mamak Belediyesi, iki ayrı şehir yenileme projesi kapsamında beş mahallede kira yardımı başlattı. "Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi" ve "Gülseren-Anayurt" şehir yenileme projeleri kapsamında kira yardımı müjdesini Mesut Akgül verdi...

Atıf Yiğit: Canik’teki imar sorununu çözeceğiz!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye Başkan adayı Atıf Yiğit, “Canik’te artık vatandaşlarımızın arsaları elinden alınmayacak. Biz bu skandal imar uygulamasına son vereceğiz.” dedi...

Cüneyt Karaarslan: Çukurova’nın her metrekaresini dönüştüreceğiz!

AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Dr. Cüneyt Karaarslan, “Çukurova’nın her metrekaresine müdahale ederek, bambaşka bir kent haline getireceğiz” dedi. Karaarslan, Çukurova’yı yönetmeye hizmet için talip olduklarını söyledi...

Sefa Sirmen: Kireç Ocakları'na 15 kat izni vereceğiz!

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, imar uygulamalarına dikkat çekerek, "TOKİ büyiik binalar yaptı ancak vatandaşa gelince izin vermiyor. Biz vatandaşlarımıza da 15 kat izni vereceğiz " dedi.

Yenileme avan projesi nedir?

Yıpranan Tarihi ve Kültürel Taşınmaz Varlıkların Yenilenerek Korunması yönetmeliğine göre, yenileme alanlarında uygulama bir bütün halinde yapılabileceği gibi etaplar halinde de yapılabiliyor. Peki, yenileme avan projesi nedir?

Kentsel yenileme alanı nedir?

5366 sayılı Yıpranan Tarihi ve Kültürel Taşınmaz Varlıkların Yenilenerek Korunması ve Yaşatılarak Kullanılması Hakkında Kanun hükümlerine göre kentsel yenileme alanı nedir? Kentsel yenileme alanları nasıl belirlenir?

inceğiz yenileme Haberi

inceğiz yenileme


Çatalca Belediyesi tarafından İnceğiz Mahallesi’nde bir dizi çalışma yapıldı. Mülkiyeti Çatalca Belediyesi’ne ait olan, İnceğiz Mahallesi Arif Nihat Asya Parkı Aile Çay Bahçesi’nde kapalı mekan içinde zemine şap atılarak fayans döşendi. Çay ocağız tezgahı yeniden yapılarak, bina içinde kapı ve pencereler yapıldı. Bina içine engelli rampası yapılarak, eski ve kullanılmayacak durumda olan tuvaletler de yenilenerek hizmete açıldı. Bina içinde tavan ve duvarlar da elden geçirilerek alçı yapılarak boya badana işleri tamamlandı. Yapılan bu çalışmalara ek olarak İnceğiz Mahallesi Meydanı’na bir de otobüs durağı montajı yapıldı.


Çatalca...