04 / 05 / 2024

incek yumrutepe emre katırcı

incek yumrutepe emre katırcı

Emre Katırcı, "İnşaata başladığımız dönemde neredeyse hiçbir inşaat faaliyeti yokken, şu anda bölgemizde binlerce konut üretiliyor. Bu sinerjiyle bölge, bir cazibe merkezi haline geldi" dedi.

Yumrutepe Uptown İncek'te Eylül'de yaşam başlıyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown Încek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Ankara'da konut üreticileri İncek Yumrutepe'ye yöneldi!

İstanbul'dan sonra rotayı Ankara'ya çeviren lüks konut üreticileri özellikle incek Yumrutepe bölgesinde yoğunlaştı. Konut piyasasının en çok gelişim gösterdiği bu bölgede firmalar hızla yatırım yapmaya devam ediyor.

Emre Katırcı: İncek Yumrtepe semti ortaya çıktı!

Emre Katırcı, "İnşaata başladığımız dönemde neredeyse hiçbir inşaat faaliyeti yokken, şu anda bölgemizde binlerce konut üretiliyor. Bu sinerjiyle bölge, bir cazibe merkezi haline geldi" dedi.

Uptown İncek'in hızını aşırı sıcaklar da kesmedi!

Yumrutepe’de yer alan Uptown İncek Konut Projesi'nde yaklaşık 200 işçi, konutların en kısa zamanda teslimi için çalışıyor. Emre Katırcı "Aşırı sıcaklara rağmen projede orman ve gölden gelen tatlı esinti çalışma performansını olumlu etkiliyor" dedi.

Emre Katırcı: Uptown İncek'le Başkentlilere temiz hava sunuyoruz!

Lema Grup'un ortaklarından Emre Katırcı,B iz Uptovvn ile kent sakinlerinin oksijen arayışına son vermek istedik. Ailelerin şehirden kopmadan, uzaklarda aranan oksijeni yakında bulabilecekleri en yakın noktada sağladık" dedi.

Uptown İncek projesinde çalışmalar hızla devam ediyor!

LEMA Grup ortaklarından Emre Katırcı, Uptown incek projesinin başkente yeni bir soluk getireceğini söyledi .İnşaatına Aralık 2012'de başlanan Uptown İncek, bir yıl dolmadan kaba inşaat tamamlanırken, çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

Emre Katırcı: Uptown İncek Ankara’ya yeni bir soluk getirecek!

12 ayda 39 katlı kulenin betonarme inşaatının tamamlandığı proje, inşaat sektöründe yetişilmesi zor bir hıza imza atıyor. LEMA Grup ortaklarından Emre Katırcı, Uptown İncek projesinin Ankara’ya yeni bir soluk getireceğini ifade etti.

Emre Katırcı: Uptown İncek’in hızına yetişilemiyor!

Aralık 2012’de inşaatına başlanan Uptown İncek’te, bir yıl dolmadan kaba inşaat tamamlanırken, şimdi de aynı hızlı ve titiz çalışma detaylara yansıtılıyor. LEMA Grup ortaklarından Emre Katırcı projeyi değerlendirdi.

Emre Köyü'ndeki 500 yıllık hamam ve çeşmenin restorasyonu sürüyor!

Manisa Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın Kula'ya bağlı Emre Köyü'nde 500 Yıllık tarihe bir geçmişe sahip olan Hamam ve Çeşme Restorasyonu kazı çalışmalarını yerinde inceledi..

Emre Arolat: Türkiye kentsel dönüşümü yeni öğreniyor!

Ünlü mimar Emre Arolat Büyükçekmece'deki Sancaklar Camii'den Çamlıca Camii Projesi'ne, mimarlıktan kentsel dönüşüme kadar bir çok konuda verdiği röportajda Türkiye'nin kentsel dönüşümü yeni öğrendiğini ifade etti...

Emre Arolat kimdir?

Gonca Paşolar ile birlikte 2004 yılında EAA- Emre Arolat Architects’i kuran mimar Emre Arolat kimdir? Emre Arolat, EAA- Emre Arolat Architects ile hangi projelere imza attı?

Emre Arolat: Zorlu Center'ı kazanmak hiç kolay olmadı ama değdi!

Türkiye'deki en büyük mimarlık platformu olan ARKIMEET, Türkiye’nin farklı kentlerinden ve dünyadan önde gelen mimarların katılımıyla İstanbul’da gerçekleşti. Emre Arolat 'Zorlu Center'ı kazanmak hiç kolay olmadı ama değdi' dedi...

Başkan Hamit Tuna inşa halindeki Yunus Emre Kültür Merkezi'ni inceledi!

Mersin Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Halkkent Mahallesi'nde yaklaşık 12 bin m2'lik alanda inşa ettikleri çok amaçlı Yunus Emre Kültür Merkezi'nin inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

incek yumrutepe emre katırcı Haberi

incek yumrutepe emre katırcı

Lema Grup'un ortaklarından Emre Katırcı, İncek bölgesinin her geçen gün değer kazandığını söyledi. Kent merkezine çok yakın olmasına karşın bakir kalan İncek Yumrutepe mevkiinde başladıkları proje ile bölgede çok sayıda projeye de önderlik ettiklerini kaydeden Katırcı, "İnşaata başladığımız dönemde neredeyse hiçbir inşaat faaliyeti yokken, şu anda bölgemizde binlerce konut üretiliyor. Bu sinerjiyle bölge, bir cazibe merkezi haline geldi"...