28 / 04 / 2024

İnci Deri mağaza

İnci Deri mağaza

Türkiye'de 87 mağaza ile hizmet veren İnci Deri Dubai'de bir şirket ile master franchise anlaşması imzalamak üzere. Şirket bu anlaşma ile Körfez Bölgesi'nde 3 yılda 10 mağaza açacak.

İngiltere'de 2019'un ilk yarısında 2 bin 868 mağaza kepenk kapattı!

PricewaterhouseCoopers (PwC) ve Local Data şirketinden yapılan açıklamaya göre; İngiltere'de 2019 yılının 1'nci yarısında 2 bin 868 mağaza kepenk kapattı.

İnci Deri yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor!

İnci Deri, iç pazarda e-ticaret ve yurt dışında ise mağazacılıkla büyüme kararı aldı. Şirket, önümüzdeki beş yılda yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor. Yurt dışında yapılan satışların toplam ciro içindeki payının ise yüzde 50'ye ulaştırılması planlanıyor.

İnci Deri 13 yeni mağaza açacak!

İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, önümüzdeki dört yıl içinde yurt dışında 13 mağaza açacaklarını söylüyor.

NG Kütahya Seramik Muğla'da 2 mağaza açtı!

NG Kütahya Seramik, Muğla'da 2 mağaza açtı. Bodrum'daki 202'nci mağazanın açılışında NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, ''Ürünlerimizin sergilendiği alanlara da ayrı önem veriyoruz'' dedi.

Vatan Bilgisayar Festiva AVM'de mağaza açtı!

Vatan Bilgisayar, 2014 yılında 50 yeni mağaza açma hedefiyle yola çıkarken yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyorTürkiye'nin 48 ayrı ilinde hizmet veren Vatan Bilgisayar, Muğla'da 2'nci mağazasını Festiva AVM'de 28 Mart Cuma günü hizmete açtı.

İnci Deri körfezde 3 yılda 10 mağaza açacak!

Türkiye'de 87 mağaza ile hizmet veren İnci Deri Dubai'de bir şirket ile master franchise anlaşması imzalamak üzere. Şirket bu anlaşma ile Körfez Bölgesi'nde 3 yılda 10 mağaza açacak.

Desa İDO Yenikapı İskelesi'nde mağaza açtı!

Desa Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Desa Yenikapı'da mağaza açtı. Açılan Mağaza İDO Yenikapı İskelesi'nin içinde yer alıyor...

Kuzu Deri, 50 mağaza açacak!

İç pazarda büyüme kararı alan Kuzu 50 mağaza açacak, cruise yolcusunu deri ve kürk merkezinde ağırlayacak. Versace ve Ted Baker gibi dünya devlerine üretim yapan Kuzu Deri, iç piyasada büyüme kararı aldı  

Tiffany, tfny adıyla Balkanlar’da mağaza açacak!

Mücevher markası Tiffany’ye karşı marka mücadelesi veren Tiffany, ‘tfny’ adıyla Balkanlar’da mağaza açma hazırlığında

NT, bir günde 12 ilde 13 mağaza açtı!

Kırtasiye devi NT, bir günde 12 ilde 13 mağaza açtı

Bil's Beyoğlu Tünel'de mağaza açacak!

Selman Bilal, gömlek markaları Bil's'in şirket merkezinin altına eylül ayının ortasında müze gibi bir mağaza açıyor

Sumak XL Fashion Adapazarı'nda mağaza açıyor!

Büyük beden kadın giyim makası Sumak XL Fashion 15 Eylül'de Adapazarı'nda yeni mağaza açacak

KİM, 5 yılda 200 mağaza açacak!

KİM Genel Müdürü Hamit Akçay, ağırlıklı olarak İstanbul´da bulunan 52 mağaza ile 2010 yılında 300 milyon dolar ciro hedeflediklerini belirtti

İnci Deri mağaza Haberi

İnci Deri mağaza

Geçtiğimiz yılı yüzde 26'yı aşan büyüme ve 138 milyon TL ciro ile kapatan İnci Deri, 2014'te de yüzde 25 büyüme ve 183 müyon TL ciro hedefliyor. İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızütaş, Dubai üe sıcak görüşmeleri olduğunu, anlaşma sağlanması halinde Körfez Bölgesi'nde 3 yü içinde en az 10 mağaza açacaklarını söyledi. 

İnci Deri'nin Bakü ve Tebriz'de birer mağazası, Nahçıvan ve Usküp'te ise cornerı var. Şirketin Türkiye'de ise Kuzey Kıbrıs dahil olmak üzere 87 mağazası bulunuyor. 

İnci Deri'nin 2013 performansı ve 2014 hedefleri ile ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Ali Murat Kızütaş, İran için hedeflerini 3 yılda 5 mağaza açmak olarak belirlediklerini kaydetti. İnci Deri, son açüan mağazalar üe 13 bin 650 metrekarelik satış alanına ulaşmış durumda. Hedef 2014 yılında 2...