21 / 05 / 2024

inciraltına termal otel mi kurulacak

inciraltına termal otel mi kurulacak

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği(ETİK) Başkanı Mehmet İşler, EXPO'nun yapılacağı İnciraltı bölgesine Osmanlı mimarisiyle tasarlanan 5 bin kişilik Termal ve Spa merkezlerinin kurulmasını önerdi.

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için resmen düğmeye basıldı. 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak proje, Afyonkarahisar İli Merkez ilçesinde hayata geçirilecek.

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Afyonkarahisar'da 240 milyon TL'ye icradan satılık termal otel!

Afyonkarahisar İcra Dairesi Afyonkarahisar'da yer alan termal oteli 240 milyon 406 TL bedelle satışa çıkardı. 

Cunda Adası'na Moshonisi otel geliyor!

Otel yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği Ayvalık'taki Cunda Adası'na Moshonisi otel geliyor...

Yalova'da termal otel dolandırıcılığı! 52 kişinin hapsi isteniyor!

Yalova’da termal suyu bile olmayan devre mülk projesini maket üzerinden pazarlayan şebekeye yönelik dava açıldı. Açılan davada savcı, sanıkların ‘organize suç örgütü’ kapsamında 1000 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Turizm sektörü zorda! Binlerce otel satılık!

Turizm sektörü, içinde olduğu krizde Kovid-19 ile iyice zora girdi. Türkiye’nin her yerinde butik otelinden 5 yıldızlısına binlerce otel satışa sunuldu. Bankalarda ise ipotek karşılığı el konulan arsa, fabrika, otel gibi gayrimenkullerin sayısı sürekli çoğalıyor. 

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na restoran, otel ve otopark yapılması meclis gündeminde!

Kırklareli'nde yer alan Dupnisa Mağarası'nın bulunduğu alana restoran, otel ve otopark yapılmasının yol açacağı zararlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gündoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Amasya'da 10 yıllığına kiralık termal otel!

Hamamözü Belediye Başkanlığı Amasya Hamamözü'nde yer alan 3 yıldızlı termal oteli 10 yıllığına kiraya verecek.

2022 yılına kadar 93 yeni öğrenci yurdunu hizmete açacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu yıl içinde 46 tane olmak üzere 2022 yılına kadar otel konforunda 93 yeni öğrenci yurdunu da hizmete açacağız. Spor alanındaki yatırımlarımızın meyvelerini gururla topluyoruz." dedi.

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Kahramankazan'daki termal otel 20.2 milyon TL'ye satıldı!

Kahramankazan Belediyesi tarafından inşa edilen ermal otel, gerçekleşen ihalede satıldı. İhaleye 20 milyon 200 bin TL'lik teklif veren Cem Veb-Ofset firması otelin yeni sahibi oldu.

Ankara'da 22.5 milyon TL'ye satılık termal otel!

Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kahramankazan Kayı Mahallesi'nde yer alan termal oteli satışa çıkardı.

inciraltına termal otel mi kurulacak Haberi

inciraltına termal otel mi kurulacak


Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği(ETİK) Başkanı Mehmet İşler, EXPO'nun yapılacağı İnciraltı bölgesine Osmanlı mimarisiyle tasarlanan 5 bin kişilik Termal ve Spa merkezlerinin kurulmasını önerdi. EXPO'ya iki kez aday olan ancak ev sahipliği hakkını elde edemeyen İzmir'de, İnciraltı'nın sağlık turizmi için kullanmasının kentteki turizme katkı sağlayacağı ifade edildi. 


"Anıtsal proje yapılsın"

EXPO'nun kazanılmış gibi projeler üretilmesi gerektiğini belirten ETİK Başkanı Mehmet İşler, İnciraltı bölgesinin turizme kazandırılmasını istedi. EXPO alanının tüm dünyaya örnek bir termal ve spa merkezi olabileceğini dile getiren İşler, "EXPO projeleri kazanılmışçasına sürdürülmelidir. İnciraltı'nda bulunan yaklasik 550 hektarlık alanin bir kismina 5 bin metrekarelik Osmanlı mimarisini yansıtan, içinde termal havuzların, hamamların, spa merkezlerini olduğu sağlık merkezleri yapılabilir. İzmir'i medikal turizmde söz sahibi yapmak istiyorsak, turizm çeşitliliğini artırmalıyız. Dünyada örnek...