04 / 05 / 2024

incirli tüyap metrobüs

incirli tüyap metrobüs

Bakırköy/İncirli ile Büyükçekmece'yi 37,5 dakikaya indirecek Bakırköy-Büyükçekmece Metrosu, 18 istasyonda duracak. Bakırköy- Büyükçekmece Metrosu hangi ilçelerden geçecek, hangi istasyonlarda duracak hepsine haberimizde yer verdik

İBB adayı Murat Kurum'dan '2 yakaya 2 tünel, Silivri'ye de metrobüs vaadi!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentin iki yakasına iki tünel yapacaklarını söylerken ayrıca Silivri'ye de metrobüs vaadinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Okulların açıldığı gün toplu taşıma bedava mı? 11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs saat kaça kadar ücretsiz? 

'11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs bedava mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. İBB'den konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor?

İstanbul'da toplu taşımaya yüzde 51.52'lik zam yapıldı. Peki, İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor? İşte detaylar...

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Şimşek tarafından kuruldu.

Ulusal Süt Konseyi toplantısında fiyat belirsizliği devam ediyor

Ulusal Süt Konseyi, çiğ süt referans fiyatının artırılmaması üzerine yapılan toplantıdan bir sonuç çıkmadı. Üreticiler, maliyetlerin artması ve destek taleplerini iletmek için toplantıya katıldı. Konsey, tüm tarafların görüşlerini dinleyerek bir rapor hazırlayacak.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

10 Kasım’da otobüsler bedava mı? 10 Kasım’da metro, metrobüs, tramvay ücretsiz mi?

10 Kasım’da otobüs, metro, metrobüs’ün ücretsiz olup olmadığı merakla araştırılmaktadır. İşte 10 Kasım’da toplu taşımanın durumu!

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı için düğmeye basıldı! İstanbullulara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı için ÇED sürecini başlattı. İşte İstanbul'un en yeni metro hattı ile ilgili detaylar...

İETT'den öğrencilere ücretsiz akbil uygulaması! Metro, metrobüs vapur ve otobüslerde geçerli olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğrencilere ücretsiz akbil duyurusu yaptı. Ücretsiz geçişler metro, metrobüs, vapur ve otobüslerde geçerli olacak. İETT'den yapılan son dakika açıklamasının detayları belli oldu! İşte ayrıntılar...

Güzeldere Tüneli'nin yapım süreci meclis gündeminde!

Güzeldere Tüneli'nin yapım süreci meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'nın ilçelerindeki yapı stokları sıkıntılı!

Bursa’nın sadece Nilüfer ilçesinde değil Osmangazi, Yıldırım, Gürsu, Kestel, Mudanya, Gemlik ve diğer bütün ilçelerindeki yapı stokları sıkıntılı. 

incirli tüyap metrobüs Haberi

incirli tüyap metrobüs

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, dün İstanbullulara yeni metro müjdesini vermişti. 141.5 kilometrelik raylı sistem hattına 25 kilometrelik yeni metro ekleniyor. 


Bakırköy-Büyükçekmece (Tüyap) Metro Hattı; Bakırköy, Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü ve Büyükçekmece semtlerinden geçecek. 18 istasyondan meydana gelecek metro hattının proje çalışmaları tamamlandı. 


Yapım ihalesi hazırlıklarında son aşamaya gelinen metro hattı Bakırköy İncirli'den başlayacak ve Beylikdüzü'nde yer alan Tüyap Fuar Merkezi önünde sona erecek.


25 kilometre uzunluğunda olacak Bakırköy-Küçükçekmece arasındaki D-100 Karayolu kuzeyindeki yerleşimlerin içerisinden geçecek. Metro hattı saatte tek hatta 45 bin kişi taşıyacak. 


Toplam 1 milyar 375 milyon dolarlık maliyetle hayata geçirilecek metro hattının 2017 yılında açılması planlanıyor. 


Bakırköy-Büyükçekmece (Tüyap) Metro Hattı durakları:

Bakırköy/İncirli
Sera
Kocasinan
Zafer
Çobançeşme
Sefaköy
Cennet
Küçükçekmece
Avcılar Park
Reşitpaşa
Avcılar Üniversite
Cihangir
Ambarlı
Haramidere 
Yakuplu 
Beylikdüzü/Esenyurt
Beylikdüzü Toplu Konutlar
Büyükçekmece (TÜYAP) 


Kübra...