21 / 05 / 2024

İncirliova Belediyesi çadırda yaşayan romanlara prefabrik ev verdi

İncirliova Belediyesi çadırda yaşayan romanlara prefabrik ev verdi

İncirliova Belediyesinin çadırda yaşayan Romanlar için yaptırdığı 4 prefabrik ev, teslim edildi. Belediye Başkanı Gürşat Kale, açıklamasında, seçim öncesi Romanlar için prefabrik ev yapma sözünü tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi

Ortalama 3+1 ev Anadolu'da bile 4-5 milyon TL: Çadırda mı yaşanacak artık? 

Konut ve otomobil piyasasında yaşanan fahiş fiyat artışları vatandaşların alımları ertelemesine neden oluyor. Prof. Dr. Ali İhsan Göker, ortalama 3+1 sıfır evin Anadolu'da bile 4-5 milyon TL olduğunu söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Otel fiyatları uçtu, yerli turist tatili çadırda geçirdi!

Tatil yerlerinde iki kişinin bir haftalık ödeyeceği para, en ucuz otellerde bile 30 bin TL’den başlıyor. Artan otel fiyatlarından sonra bu rakamı karşılayamayan yerli turist tatilini çadırda geçirdi.

Bakan Yerlikaya açıkladı: Bayramdan sonra isteyen konteynere geçecek, isteyen kira yardımı alacak!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram sonrasında Gaziantep'te ve diğer 10 şehirlerde misafir edilen ve çadırda kalan vatandaşlardan isteyenlerin konteynere geçeceğini, isteyenin de kira yardımı alacağını belirtti. 

Malatya'da depremzedeler konteyner veya kiralık konutlara yerleştirilecek!

Malatya Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve çadırda kalan depremzedeleri sene sonu gelmeden konteyner veya kiralık konutlara geçirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Antalya'da belediye tarafından dükkan ve ofis satış ihalesi yapılıyor! Tatil cennetindeki bu fırsat kaçmaz!

Antalya Büyükşehir Belediyesi adına kayıtlı Finike İlçesi İncirağacı Mahallesi 243 ada ve 4 parselde bulunan 36 adet taşınmaz ihaleyle satılacak. İşte detaylar…

Aydın İncirlliova'da tapu işlemleri kolaylaşıyor!

Aydın'a bağlı İncirliova Belediyesi ve İncirliova Tapu Müdürlüğü ortaklığı ile hayata geçirilen uygulamada vatandaşlar emlak beyan değeri ile ilgili işlemlerini online ortama aktarabilecek. 

Adıyaman Besni Belediyesi'nin arsa tahsisine mahkemeden ikinci ret!

Adıyaman'ın AKP’li Besni Belediyesi’nin yaklaşık 3 milyon TL'lik arsa tahsisine Adıyaman İdare Mahkemesi'nin ardından Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi tarafından da reddedildi.

Adıyaman Besni Belediyesi'ndeki arsa tahsisine mahkemeden dur!

Adıyaman Besni İlçe Belediyesi'ndeki arsa tartışması sonuçlandı. Bir derneğe Kur’an kursu ve hafızlık eğitimi binası inşa edilmesi için bedelsiz verilen arazi için mahkemeden dur kararı geldi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

Filistinliler, İsrail'in yıkımlarına tepki gösterdi!

Silvan Mahallesi'ndeki çadırda toplanan onlarca Filistinli, İsrail'in bölgedeki yıkıma karşı tepki için cuma namazı kıldı.  

Elazığ'daki depremzedeler evlerine kavuşmak istiyor!

Evlerine kavuşmayı bekleyen Elazığlı depremzedeler, "Çadırda kalmaktansa konteynerde yaşamak bulunmayacak bir şey. Şu an Elazığ'ın dört bir tarafında inşa edilen konutlar var. Temennimiz konutların kısa sürede bitirilmesi ve bir an önce evlerimize yerleşmek" dedi.

Ağrı'da yağışlardan evleri hasar gören aileye yaşam konteyneri tahsis edildi!

Ağrı Tutak'ta yağışlar sebebiyle evleri hasar gören ve çadırda yaşayan 11 nüfuslu aileye Türk Kızılay yaşam konteyneri verdi.

Kırklareli Belediyesi 4 kez evleri yanan aileye yeni ev inşa ediyor!

Kırklareli'nde evleri bir yılda 4 kez yandıktan sonra çadırda yaşamaya başlayan aileye, Kırklareli Valiliği yeni ev yaptırıyor.

İncirliova Belediyesi çadırda yaşayan romanlara prefabrik ev verdi Haberi

İncirliova Belediyesi çadırda yaşayan romanlara prefabrik ev verdi

İncirliova Belediyesinin çadırda yaşayan Romanlar için yaptırdığı 4 prefabrik ev, teslim edildi. Belediye Başkanı Gürşat Kale, açıklamasında, seçim öncesi Romanlar için prefabrik ev yapma sözünü tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ev sahibi olanların, yaklaşık 10 yıldır ilçede çadırda yaşadığını belirten Kale, "Prefabrik evlerin maliyeti, 40 bin lirayı buldu. Güle güle otursunlar" dedi. 




Son...