28 / 04 / 2024

inder garanti Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm

inder garanti Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm

KENTSEL dönüşüm kapsamında yeni bir model geliştiriliyor. İnşaatına başlanan dönüşüm projelerinin finansmanı ek emsal verilmesi ile sağlanıyor. Peki Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm ilk olarak nerede uygulanacak?

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi Bursa'da devam ediyor!

Garanti Mortgage’ın, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği “Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi” Bursa’da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin öncülüğünde uygulanacak.

Bursa'da anahtar teslim kentsel dönüşüm!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği çerçevesinde Garanti Mortgage'ın, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi" Bursa'da uygulanacak.

Anahtar teslim kentsel dönüşümle imar artışı sağlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteğiyle Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi'ni geliştiren Garanti Mortgage, İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin katkılarıyla riskli yapıların dönüşümünü sağlayacak.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi’nde değer artışı vatandaşa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, riskli yapıların dönüşümüyle ilgili olarak Garanti Mortgage’ın Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği ‘Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi’ni İnder öncülüğünde başlatıyor.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi başladı

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Garanti Mortgage ve Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu'nun geliştirdiği 'Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi', İstanbul'da İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin öncülüğünde uygulanacak.

İNDER Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi başlatıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteğiyle Garanti Mortgage ve sektörün önde gelen sivil toplum kuruluşları biraraya gelerek,kentsel dönüşümde yepyeni ve dinamik bir projeye imza attılar.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi detayları

Çevre Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Garanti Mortgage ve Hukuk Platformu'nun geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi" ile kat karşılığı konut inşası modeline daha nitelikli alternatif yöntemler kat sahiplerinin hizmetine sunuldu.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi ile ne değişecek?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, riskli yapıların dönüşümüyle ilgili olarak Garanti Mortgage’ın Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği ‘Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi’ni İnder öncülüğünde başlatıyor.

Anahtar teslim kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Garanti Mortgage Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu'nun geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi" ile konut inşası modeline daha hızlı yöntemler kat sahiplerinin hizmetine sunuldu.

Anahtar teslim kentsel dönüşüm projesi nedir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Garanti Mortgage ve Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu'nun geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi", İstanbul'da İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) öncülüğünde uygulanacak.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi protokolü imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının desteği çerçevesinde Garanti Mortgage’in, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği “Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi” İstanbul’da İNDER öncülüğünde uygulanacak.

Çelik yapının öncü kuruluşu Fiyans İnşaattan 90 yıl garanti!

Fiyans İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Sarıaydın, vatandaşları sağlık ve bütçe açısından çelik evleri tercih etmeleri konusunda uyardı. Sarıaydın, "Kişilere 60 gün içerisinde anahtar teslim ediyor, 90 yıl da garanti veriyoruz" dedi...

Garanti Konut, Kayseri Park çekilişinde Mustafa Çetin'e ev verdi!

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin altıncı yıl kampanyasına katılarak Garanti Konut’tan lüks bir daire kazanan Mustafa Çetin anahtarını Kayseri Park Genel Müdürü Salih Tolan’dan teslim aldı

inder garanti Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Haberi

inder garanti Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm

KENTSEL dönüşüm kapsamında yeni bir model geliştiriliyor. İnşaatına başlanan dönüşüm projelerinin finansmanı ek emsal verilmesi ile sağlanıyor. Emsal artışı verilmeyen bölgelerde ise dönüşüm yapılamıyor. Müteahhit ilave kat alamadığı yapıların dönüşüm sürecine girmiyor. Bu bölgeler için uygulanacak yeni modelde vatandaş kendini evini kendi dönüştürecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Garanti Mortgage ile Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu işbirliği ile başlanılan ‘Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm’ projesi ilk etapta İstanbul’da uygulacak. İstanbul İnşaatçılar Derneği’nin (İNDER) öncülüğünde yapılacak dönüşümde işin patronu malikler olacak.


Garanti Morgage finansman ayağında destek olurken, İNDER de doğru müteahhit bulunmasına aracılık edecek. Bu sistem sayesinde müteahhitin ilave kat düşmediği için tercih etmediği bölgeler de kentsel dönüşüm kapsamına alınacak.


2 MİLYON EV DÖNÜŞECEK

Ülke genelinde 6.7 milyondan fazla konutun yenilenmesi gerektiğini hatırlatan Kentsel...