28 / 04 / 2024

İnebolu Kaymakamlığının arsa ihalesi

İnebolu Kaymakamlığının arsa ihalesi

İnebolu Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği mülkiyetinde bulunan 6 bin 375 metrekare arsanın ihaleyle satışı gerçekleştirildi. Musa Köyü mevkisinde bulunan 6 bin 375 kare olan arsa, KDV hariç 453 bin lira bedelle İnebolu Belediyesi'ne satıldı.

Kıbrıs'ta 12 yıldır çözüm bekleyen tapular arsa sahiplerine teslim edildi!

Lefkoşa'nın Kermiya bölgesindeki arazilerinin tapuları bugün 105 kişiye teslim edildi. 12 yıldır çözüm bekleyen tapular bugün arsa sahiplerine kavuştu.

Arsa ve arazi alacaklar dikkat: Fiyatlardaki artış yüzde 100'e geldi!

Yabancılara yönelik vatandaşlık hakkının arsa yerine doğrudan konuta endekslenmesine ilişkin düzenlemeden sonra, arsa ve arazi fiyatlarında yaşanan değişim gündem oldu. İşte hem fiyatlardaki hem de satışlardaki son durum...

Türk Vatandaşlığı için son dakika gelişmesi! Yabancıların arsa alımında yapı şartı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla döviz karşılığı Türk vatandaşlığı alımına yönelik yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni değişiklikle beraber artık yabancıların taşınmaz alımıyla vatandaşlık kazanabilmesine ilişkin uygulamaya arsa üzerinde yapı bulunma şartı getirildi.

Beyaz yakalılar 2020 itibarıyla arsa yatırımcısı olmaya başladı!

Türkiye'de yılda 750 milyon dolar değerinde ve minimum 5 milyon metrekare büyüklüğünde arazi satışı yapmak istediklerini söyleyen arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, 2020 yılı itibarıyla beyaz yakalıların arsa yatırımcısı olduğunu söyledi.

Milli Emlak Isparta'da 12 adet arsa ve arazi satacak!

Isparta Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 12 adet taşınmazın (arsa ve tarla) satışının yapılacağını açıklandı.

Elon Musk, Türkiye'den arsa mı alacak? Tesla’nın 8. fabrikası Türkiye'de mi kurulacak?

Dünyanın en zenginleri arasında olan Elon Musk, Tesla’nın 8. fabrikası için harekete geçti. Bu kapsamda Musk yeni fabri için arsa arayışına başladı. Elon Musk'ın arsa için Türkiye'yi de düşündüğü belirtiliyor.

Ne dolar ne de altın... Arsa ve tarla yatırımı yapanlar köşeyi dönecek! Paranız dörde katlanacak!

Gayrimenkul Uzmanı Şule Duman, arsa ve tarla yatırımının güvenilir olduğunu belirterek, yatırımcısına 4 kat daha fazla kazandıracağını açıkladı.

İkinci el araba piyasası yüzde 10 geriledi! Arabasını satamayanlar arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı!

İkinci el otomobil piyasasına yönelik önemler alınmaya devam ediyor. Son önemlerden sonra ikinci el araba piyasası yüzde 10 gerilerken, galericilerin de içinde bulunduğu araba satıcıları arabalarını arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı.

Yatırımcılar rotasını arsa piyasasına çevirdi!

Gayrimenkul fiyatlarının hızla yükselmesi insanları geleneksel konut yatırımlarından uzaklaştırarak alternatif fırsatlara yöneltirdi. Bu kapsamda yatırımcılar dikkatini arsa piyasasına çevirdi.

Konut alamayan arsa ve tarla almaya başladı! Yatırımcılar bu bölgeden kapış kapış arazi alıyor! Hemen bakın!

Yılın ilk yarısında konut satışları yüzde 22 gerilerken, arsa ve tarla satışları ise arttı. İstanbul Gayrimenkul Değerleme verilerine göre, ofis, dükkân, arsa ve tarladan oluşan konut dışı gayrimenkul satışı 800 bin adede yaklaştı.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Arsaya yönelim arttı! O bölgede arsa talebine yetişilmiyor!

İstanbul’da olması beklenilen deprem vatandaşları bir hayli tedirgin ediyor. İstanbullu vatandaşlar, o bölgeden akın akın arsa bakmaya başladı. İşte detaylar!

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkullere ilgisi katlandı! En çok hangi ülke vatandaşları mülk alıyor? 

Son 20 senede  yabancı ülke vatandaşlarının arsa ve konut alımları artarken adını bile duymadığımız ülkelerin vatandaşları da Türkiye'den mülk aldı. İşte ayrıntılar...

İnebolu Kaymakamlığının arsa ihalesi Haberi

İnebolu Kaymakamlığının arsa ihalesi

İnebolu Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda Kaymakam Gökhan Görgülüarslan başkanlığındaki komisyon huzurunda gerçekleştirilen ihaleye tek istekli olarak İnebolu Belediyesi'ni temsilen Belediye Başkanı Engin Uzuner katıldı. Musa Köyü mevkisinde bulunan 6 bin 375 kare olan arsa, KDV hariç 453 bin lira bedelle İnebolu Belediyesi'ne satıldı. 


Belediye Başkanı Engin Uzuner, gazetecilere yaptığı açıklamada, ihaleye çıkartılan arsanın sanayi alanı olarak kullanılacağını söyledi. Aynı mevkideki diğer parselleri de satın almayı hedeflediklerini belirten Uzuner, "Geri kalan arsaları satın aldığımız takdirde İnebolu'da planlanan liman ile beraber sanayinin gelişeceğini umut ederek, gerekli yatırım yapmaya talip olan liman işletmeci firmalarına bu alanda yer vermeyi taahhüt edeceğiz" dedi. İnebolu Sanayi Sitesi'ni de aynı bölgeye yapmak istediklerini anlatan Uzuner, şöyle devam etti: "Öncelikle sanayi alanı olarak planlanan arsaların imar planını gerçekleştireceğiz. Sadece...