02 / 05 / 2024

İnegöl Akhisarda satılamaz şerhi kaldırılıyor

İnegöl Akhisarda satılamaz şerhi kaldırılıyor

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Akhisar’da köy tüzel kişiliği zamanında meradan parsellenerek köylülere verilen arsalardaki satılamaz şerhleri kaldırılıyor. Şerhin kaldırılması için bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor.

Ferce Bağlıca satışta! Sıfır faiz, sıfır peşinat, kişiye özel ödeme imkanı!

Meydan Yapı tarafından inşa edilecek olan Ferce Bağlıca satışa çıktı. Projede toplam 322 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

Toyota, yeni nesil tam elektrikli araçlarını 2026 yılında satışa çıkaracak!

Otomotiv devleri arasında yer alan Toyota, merakla beklenen yeni nesil tam elektrikli araçlarını ilk olarak 2026 yılında satışa çıkarmayı planlıyor.

'İkinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz' kuralı stokçuların kar hayalini yıktı! Zarar etme dönemi başladı!

Ticaret Bakanlığı’nın “ikinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz” kuralı stokçuların kart etme hayalini yıktı ve zarar etme dönemi başladı.

İnegöl'de İcra Dairesi Tarafından Satışa Çıkarılan Daireler Fırsatını Kaçırmayın!

İnegöl ilçesinde bulunan ve icra dairesi tarafından satışa çıkarılan 133 m² daireler büyük ilgi görüyor. Eşsiz fırsatları kaçırmamak için mahcuzun ayrıntılı görsellerine ve artırma şartlarına esatis.uyap.gov.tr adresinden 2022/1515 TLMT. dosya numarasıyla ulaşabilirsiniz.

Bursa İnegöl'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! 

Bursa İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Akhisar ve Kurşunlu mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Bursa İnegöl'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki 2 arsayı yüzde 20 indirim ve 2 yıl taksitle satıyor! 104 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 2 yıl taksitle satıyor. Peki Bodrum'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Çiftçiler dikkat! Ayçiçek bugün hangi borsada kaç liradan satılıyor? 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Bursa'nın İnegöl ve Bilecik'in Bozüyük ilçelerinde kırsal mahallelerde yağlık ayçiçeği ekimi yapan çiftçiler, hasada başladı. Peki ayçiçek bugün hangi borsada kaç liradan satılıyor? Son dakiak ayçiçek alım fiyatı ne kadar oldu? İşte ayçiçek 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Arsa alacaklara müjde! Bursa'da 3 arsa satılıyor! 

İnegöl Belediyesi, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Orhaniye, Burhaniye ve Kemalpaşa mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor. İşte o arsalarla ilgili merak edilen her şey...

Dekar Kemerburgaz projesiyle 65 yeni konut geliyor! Yıl sonunda satışta! 

15. yılını 4 yeni projeyle taçlandıran Dekar Yapı, merakla beklenen Kemerburgaz projesini yıl sonunda satışa çıkaracak. Projede 65 adet konut yer alacak.

Arsa alıp yatırım yapmak isteyenlere fırsat! İnegöl Belediyesi Bursa'da 12 arsayı satıyor! 

İnegöl Belediyesi, Bursa ili, Nilüfer ve İnegöl ilçelerinde yer alan 12 arsayı 3 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

TOKİ Bursa projesini satışa çıkardı! İnegöl'de 1.449 lira taksitle 2+1 daire!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl projesini satışa çıkardı. Proje için ödenecek taksit bedeller 1.449 TL'den başlıyor...

TOKİ Bursa İnegöl projesini satışa çıkarıyor! İnegöl'de 1.449 lira taksitle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl Karalar Mahallesi projesini satışa çıkarıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 88 adet konut yer alıyor.

İnegöl Akhisarda satılamaz şerhi kaldırılıyor Haberi

İnegöl Akhisarda satılamaz şerhi kaldırılıyor

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, “Akhisar’da 1992 ve 2002 yıllarında köy tüzel kişiliği zamanında meradan parsellenerek bazı araziler 442 sayılı köy kanunu kapsamında uygun bedellerle köy halkına ihale edilmişti. Köy kanunu yönetmeliği çerçevesinde bu arsalar hakkında vatandaşımızın uyması gereken bir takım kurallar vardı. Alınan arsalarda 2 yıl içerisinde inşaatın başlatılması ve 5 yıl içinde de bu inşaatın bitirilmesi gerekiyordu. Ayrıca binayı tamamladıktan sonra da 5 yıl yani toplamda 10 yıllık bir satılamaması durumu söz konusuydu” dedi.


Yiğit, “İhale edilen bu 342 adet parselin 103 tanesinde 10 yıl süreyle satılamaz şerhi bulunduğu ve bazılarında da ipoteklerin bulunduğu tespit edildi. Bu hususta valiliğin görüşüne başvuruldu. Valilikten gelen olumlu cevap üzere bu sorunu da aşmış bulunmaktayız. Bu durum hakkında verilen...