03 / 05 / 2024

İnegöl alt yapı çalışmaları

İnegöl alt yapı çalışmaları

İnegöl'e 2015 yılında 250 milyonluk alt yapı yatırımı yapılacak. Yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014'te yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı

Kahramanmaraş depremi alt yapıyı nasıl vurdu? İşte madde madde hasar durumu...

Türkiye’yi yasa boğan depremlerde bir yandan enkaz altındaki son canlar çıkarılmaya çalışılırken öte yandan depremin alt yapıya olan etkisi de ortaya çıkmaya başladı.

BDDK'dan Emlak Katılım'a alt yapı sağlama izni!

BDDK, Emlak Katılım Bankası'na bilgi sistemleri alt yapısı sağlama konusunda izin verdi. 

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu yarışması için başvurular başlıyor!

27'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi 1 Mayıs'ta başlıyor. Yarışmacılar 30 Haziran'a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri için başvurular başladı!

29'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi başladı. 31 Mayıs’a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Ordu'daki üst ölçekli yapılar yıkılıyor!

Ordu Altınordu'da, deniz kenarında yer alan üst ölçekli yapıların yıkımı sürüyor.

Şanlıurfa Küçük Sanayi Sitesi Alt Yapı Protokolü imzalandı!

Küçük Sanayi Sitesindeki çeşitli esnaf kooperatiflerinin alt yapı ihtiyacını gidermek amacıyla ŞUŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan protokol Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün katılımıyla imzalandı.

Terme'ye 15 milyon liralık alt yapı yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Terme ilçesinin alt yapısına neşter vurduklarını ve 3,5 yıl içinde 15 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Avrasya Tüneli'ne Kore'den Yılın Yapısı Ödülü!

İstanbul’da iki kıta arasındaki ulaşım süresini 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli uluslararası bir ödüle daha layık görüldü. Kore İnşaat Mühendisleri Derneği “Altın Kategori”de 2017 “Yılın Yapı Ödülü”nü Avrasya Tüneli’ne verdi.

Gülşehir'de alt yapı çalışmaları başladı!

Gülşehir ilçesinde, projelendirilen alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarına başlanması dolayısıyla tören düzenlendi.

Taşköprü OSB’nin alt yapı proje ihalesi yapıldı!

Taşköprü’de geçtiğimiz yıl kamulaştırma çalışmaları tamamlanan Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi’nin alt yapı proje ihalesi yapıldı.

Manavgat'ın alt yapısına 192 milyon TL harcandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat’a yatırım olduğu yağdı. İlçenin kangrene dönüşen alt yapı sorunlarını çözmek için 3 yılda 192 milyonluk yatırım yaptı.

Batman'da alt yapı sorunu çözülüyor!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Batman Belediyesince, 10 yıl önce yapılan ve 9 bin kişinin yaşadığı Kuyubaşı TOKİ konutlarının altyapı sorununu çözmek için çalışma başlatıldı.

Bilecik Bozüyük'te alt yapı çalışmaları yapılıyor!

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, alt yapı çalışmalarına katılarak incelemelerde bulundu.

İnegöl alt yapı çalışmaları Haberi

İnegöl alt yapı çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl' alt yapı projelerinin ihalelerinin gerçekleştirildiği bildirildi. 250 milyon TL'lik yatırımla kanalizasyon, yağmur suyu ve su hatları yenilenecek. Tepeden tırnağa ele alınacak olan altyapı çalışmaları sebebiyle İnegöl 2015 yılında şantiyeye dönecek. 


İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, belediyeciliğin beşikten mezara kadar sürdüğünü belirterek, "İnsanların doğumundan vefatına kadar onlara hizmet etmeye çalışıyoruz. Büyükşehir Kanunu ile yeni bir düzen başladı. Değişim ve dönüşümün mali ve idari anlamda ciddi sıkıntıları var. İnşallah bundan sonra daha güzel şeyler olacak. Daha güçlü belediyeler murat ediliyor, inşallah bu süreç kendisini daha fazla hissettirecek" dedi. İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürü Sabri Şen ise, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin kısa süre önce yapmış olduğu alt yapı ihalesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şen, 3 Ocak 2015 tarihinde Büyükşehir Belediyesi'nin...