02 / 05 / 2024

İnegöl Belediyesi konut projeleri

İnegöl Belediyesi konut projeleri

Kırsal mahallelere yönelik çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde inşaat yapmak isteyenler için 17 ayrı tip proje geliştirdi.

İnegöl Belediyesi konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

İnegöl Belediye Başkanlığı Bursa İnegöl'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Arsa alıp yatırım yapmak isteyenlere fırsat! İnegöl Belediyesi Bursa'da 12 arsayı satıyor! 

İnegöl Belediyesi, Bursa ili, Nilüfer ve İnegöl ilçelerinde yer alan 12 arsayı 3 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

İnegöl Belediyesi ilçedeki kaçak yapıları ortadan kaldırıyor! 

Bursa İnegöl Belediyesi ekipleri çevre yolunda inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa İnegöl Belediyesi kira ödemelerini erteledi!

Bursa İnegöl Belediyesi, 2021 Ocak ayı meclis toplantısında aldığı karar ile belediyeye ait iş yerleri için kira ödemelerini 3 ay boyunca erteledi.

TOKİ Bursa İnegöl 805 konut ihalesi bugün!

Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mahallesi 805 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ İnegöl 805 konut ihalesi yarın!

Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mahallesi 805 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bursa İnegöl 805 konut ihalesi 4 Ocak'ta!

Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mahallesi 805 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İnegöl Belediyesi, asılsız imar paylaşımları için harekete geçti!

Bursa İnegöl Belediyesi, sosyal medya üzerinden yapılan Çevre Yolunda İmara Açılması An Meselesi’’ başlıklı arsa ilanı hakkında işlem başlattı.

TOKİ Bursa İnegöl 800 konut kura çekimi bugün!

TOKİ'nin Bursa İnegöl 100 bin konut projesinde yer alan 800 adet konutun kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

İnegöl Belediyesi'nden 'İmar Durumu Sorgulama' hizmeti!

Dijital dönüşümde birçok adım atan İnegöl Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden İhale Sorgulama, Beyan Bilgileri Sorgulama, İmar Durumu Sorgulama, Bilgilendirilme İsteği, Meclis Gündem Sorgulama, Borç Ödeme gibi işlemler yapabiliyor.

Ardıçlı Toplu Konut Projesi'nin protokolü imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilecek Ardıçlı Toplu Konut Projesi için protokol imzalandı.

İnegöl'de konut fiyatları yükseldi!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde konut fiyatlarında yükseliş yaşanıyor. İnegöl'de binaların metrekare fiyatları 2 bin TL'ye yaklaştı.

İnegöl Belediyesi konut projeleri Haberi

İnegöl Belediyesi konut projeleri

Bütünşehir Kanunu ile birlikte İnegöl'de mahalle statüsüne geçen köylerde yeni konut projeleri hayata geçiyor. İnegöl Belediyesi yeni mahallelerde inşaat yapmak isteyenler için yörelerin geleneksel ve mimari özelliklerine uygun 17 tip proje hazırladı. 


Vatandaşlar ticari amaç taşımayan bir inşaat yapmak istediğinde bu projelerden birini seçecek. Belediye  Başkan Vekili Turgay Yel, bu çalışmayla hem kırsalda oturan mahalle sakinlerinin proje çizdirmek için ayrıca masraf yapmayacağını, hem de kırsal mahallelerde bir mimari bütünlük sağlanacağını bildirdi. Turgay Yel ayrıca, hazır olan bu projelerin vatandaşın arsasına uymaması halinde ise kendisinin proje çizdirerek belediyeden izin alabileceğini bildirdi. 


YÖRESEL ÖZELLİKLER


Yeni çalışma ile ilgili olarak Mobilya Müzesi Konferans Salonu'nda kırsal mahallelerin muhtarları ile toplantı gerçekleştirildi. Yeni  konut projelerinin anlatıldığı toplantıya Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, Başkan Yardımcıları Eşref Yiğit ve...