28 / 04 / 2024

inegöl kapalı pazar alanı

inegöl kapalı pazar alanı

Geçen yılın son günlerinde yoğun kar yağışı nedeniyle çatısı çöken İnegöl Kapalı Pazar Alanı’nın (MERPA) yerine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, tonoz çatı uygulamaları ve estetik mimarisiyle dikkat çeken projede inşaat hızla ilerliyor.

İnegöl'e kapalı pazar alanı inşa ediliyor!

Altyapıdan ulaşıma, spordan tarihi ve kültürel mirasa kadar her alanda merkeze yeni bağlanan ilçelerde de yatırım atağına kalkan Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl ilçesine modern bir pazar alanı kazandırıyor.

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaatını tamamladı.

Güzelce Kapalı Pazar ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Güzelce Kapalı Pazarı ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor.

Ataşehir'e yarı kapalı pazar alanı!

Ataşehir'in Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde “Yarı Kapalı Pazar Alanı” inşa ediliyor.

Ataşehir Belediyesi'nden sosyal donatılı kapalı pazar alanı!

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde yarı kapalı pazar alanı inşa ediyor. Kapalı pazar alanları ile vatandaşlar yaz ve kış aylarının hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilecek.

Manisa Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin çalışmalarında sona gelindi. 

Hadımköy Kapalı Pazar Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hadımköy Kapalı Pazar Alanı’nın yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor

Maltepe Bağlarbaşı'na kapalı pazar yeri geliyor!

Maltepe Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Mahallesi'nde inşa edilecek kapalı pazar yerinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

İzmit Alikahya Kapalı Pazar Yeri yıl içinde tamamlanacak!

İzmit'in Alikahya Fatih Mahallesi’nde inşaatı devam eden Kapalı Pazar inşaatı hızla yükseliyor.

Manisa Sarıgöl Kapalı Pazaryeri yükseliyor!

Manisa'da hayata geçirilen Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Ordu Korgan'a kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan'da inşa edeceği kapalı pazar yeri projesi için çalışmalara başladı.

inegöl kapalı pazar alanı Haberi

inegöl kapalı pazar alanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl ilçesine modern bir pazar alanı kazandırıyor. Ağır geçen kış şartlarında yoğun kar yağışı yüzünden geçtiğimiz yılın son günlerinde çatısı çöken kapalı pazar alanı için hazırlanan yeni projenin temelini Ekim ayında İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın da katıldığı törenle atan Büyükşehir Belediyesi, inşaat çalışmalarına hız verdi. Yaklaşık 12 bin metrekarelik alana yapılan, tonoz çatı ve estetik mimariyle dikkat çeken projeyle yakından ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, çalışmaları yerinde inceledi. Beraberindeki İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte şantiye alanını gezen Başkan Altepe, yüklenici firmanın sorumlularından inşaat hakkında bilgiler aldı.

"EN İNCE AYRINTISINA KADAR DÜŞÜNÜLDÜ"

Tüm ilçelerdeki sıkıntıların giderilmesi noktasında hiçbir sorumluluktan kaçmadıklarını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Geçen yılki yoğun yağışlar nedeniyle kullanılamaz hale gelen Pazar yerinin...