17 / 05 / 2024

inegöl lisesi statüsü

inegöl lisesi statüsü

İnegöl'de ikinci etap TOKİ bünyesinde 2013-2014 eğitim öğretim yılında hizmete açılması hedeflenen liseyi inceleyen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, okulun hangi statüde olacağının vatandaştan gelecek talebe göre şekilleneceğini bildirdi...

Sağlık Bakanlığı duyurdu: 419 eski hükümlü ve TMY statüsünde işçi alınacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre;  419 eski hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılamayacak Şekilde Yaralananlar (TMY) statüsünde işçi alımı gerçekleştirilecek.

Sağlık Bakanlığı eski hükümlü statüsünde 1468 sürekli işçi alacak! Başvurular resmen başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın eski hükümlü statüsündeki 1468 sürekli işçi alımı için başvurular resmen başladı... Fırsatı sakın kaçırmayın...

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin sit alanı statüsü değiştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün 8 Eylül tarihinde açıkladığı karara göre, yeşil alan içinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi ve yakın çevresi doğal sit alanının statüsünde değişiklik yapıldı.

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği Statüsünde Değişiklik Yapılmasına Dair Karar!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği Statüsünde Değişiklik Yapılmasına Dair Karar bugünkü 31521 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ayasofya’nın statüsünün değişmesi için talimat verildi!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, 1934 yılında Danıştay kararıyla müzeye dönüştürülen Ayasofya’nın statüsünün değiştirilmesi için talimat verdiği ortaya çıktı.

Martı GYO, GYO statüsünden çıkıyor! Yeni adı Martı Gayrimenkul Yatırım!

Martı GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkarak Martı Gayrimenkul Yatırım A.Ş. unvanlı bir anonim şirkete dönüştürülüyor...

Yücesoy Statü'de bağımsız bölüm sayısı değişti!

Yücesoy Mühendislik'in İzmir Menemen'de projelendirdiği Yücesoy Statü'de bağımsız bölüm sayısı değişti. Projede konut sayısının 212'ye çıkarılması için başvuru yapıldı..

Bingöl'deki orman arazileri 2B statüsü alacak!

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yılmaz Çapak, “Şehir etrafındaki orman vasfını yitiren arazilerin 2B statüsüne alınması gerektiğini söyledi.

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi damga vergisi ödenir mi?

Damga vergisi, kişiler veya kuruluşlar arası hukuki işlemlerin geçerliliğini belgeleyen kağıtlardan alınan vergi olarak ifade ediliyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesi damga vergisi ödenir mi?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesinde teminat mektubu nedir?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi, arsa sahipleri ile müteahhitler arasında yapılan anlaşmaya dayanarak hazırlanıyor. Sözleşmede bazı teminat yöntemleri bulunuyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesinde teminat mektubu nedir?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi kira alacağı!

Arsa sahipleri ile müteahhit ile arasında imzalanan kat karşılığı inşaat sözleşmesi gereğince zamanında teslim edilmeyen evler için müteahhitin kira ödemesi gerekiyor. İşte kat karşılığı inşaat sözleşmesi kira alacağı ihtarı..

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi ayıp ihbarı!

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi, müteahhit kişi veya firma ile arsa sahibi arasında imzalanıyor. Müteahhitin sözleşmede belirtilen malzemelere göre inşaat yapmaması halinde ihbar yapılabiliyor. İşte kat karşılığı inşaat sözleşmesi ayıp ihbarı..

Kat karşılığı inşaat sözleşmesinin iptali davası nasıl açılır?

Arsa sahipleri müteahhit ile sözleşme yaparak, arsası üzerinde para harcamadan bina inşa edebiliyor. Kimi zaman bu sözleşmenin iptali istenebiliyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesinin iptali davası nasıl açılır?

inegöl lisesi statüsü Haberi

inegöl lisesi statüsü
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, ikinci etap TOKİ bünyesinde 2013-2014 eğitim öğretim yılında hizmete açılması hedeflenen liseyi inceleyen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, okulun hangi statüde olacağının vatandaştan gelecek talebe göre şekilleneceğini bildirdi.
Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ile birlikte inşaatı süren TOKİ Lisesi'nde incelemelerde bulundu. Şahin, "TOKİ Lisesi'nin 2013-2014 eğitim öğretim yılında hizmet verebilmesi için işlerin biraz hızlandırmalarını rica ettik. Bir iki hafta gecikse bile öğrencilerin alınabileceğini söylediler.
İnşallah hem mesleki eğitim kampusu, hem TOKİ Lisesi ve Alanyurt'ta yeni açmış olduğumuz İmam Hatip Ortaokulu ile İnegöl'de sınıf başına düşen öğrenci sayımız azalacak. Daha kaliteli eğitim verilecek. Hedefimiz yeni yapacağımız Mahmudiye ve Mesudiye ilk ve ortaokulları ile sınıf ortalamasını 30'un altına düşürmek. Bunda da inşallah önümüzdeki yıl belli...